Mijn Persoonlijke Aanbevelingen om te lezen,…


Soms, … krijgen artikelen even niet de aandacht die ik er zelf van verwacht had. Omdat er even ander belangrijk nieuws was. … omdat het gepubliceerd was op zaterdag! … omdat er meerdere artikelen geplaatst waren en ik weet dat dit invloed heeft. … omdat … ? Vandaar dat ik deze pagina samengesteld heb … omdat ‘ik’ het belangrijk vind. Wellicht wil je er nog eens even naar kijken, omdat ‘ik’ in een betere wereld wil leven, … en dat kunnen ‘wij‘ beter samen doen.

Deze pagina zal aangepast worden aan de actualiteit

De actuele lijst van de meest gelezen pagina’s vindt je in de voet note.
https://gedachtenvoer.nl/2019/08/19/een-bericht-voor-alle-zombies-in-nederland/

Hoe krijgen de Alternatieve Media nog ‘nieuwe’ bezoekers op de website(s). Nu we overal geblokkeerd worden. Het antwoord is, …

Je hebt je website picobello voor elkaar, is goed leesbaar op de PC, iPad en smartphone, zoek functie, categorie indeling en veel nieuwe content. Is al jaren vindbaar in de zoekmachine’s. … eh ja, … dat is te zeggen voor mensen die verder kijken dan pagina 3, 4, 5 of verder omlaag in de index. De bezoekers die via de zoekmachines komen zien we meer en meer teruglopen vanwege de boycot van diverse ‘ongewenste’ zogenaamde key of zoekwoorden of wellicht dat de domeinnaam op zichzelf al besmet is geraakt in zijn geheel. Lees verder


Super positief ben ik, .. want eindelijk wordt de criminele wereld elite opgerold.
red pillen

Buiten het schijnbeeld, de onwaarheden en halve leugens van de Media is zich nu een klein wonder aan het ontvouwen waarvan ik nooit verwacht had het ooit in mijn leven mee te mogen maken. Het maakt dat ik een nieuws verslaafde ben geworden, een nieuws junk. Elke ochtend  is het eerste wat ik doe de alternatieve media raadplegen over de stand van zaken, of ik niets heb gemist want dat zou zonde zijn. Ik wil het bewust meemaken. Er wordt immers NU GESCHIEDENIS geschreven en daar wil ik JOU deelgenoot van gaan maken zodat jij OOK die hoop gaat voelen en vertrouwen gaat kweken. Dat noemen wij “iemand Red Pillen”. Open staan voor de ELLENDE van de wereld die vaak verborgen is maar even vaak in het zicht van iedereen gepleegd wordt. Meer en meer worden de voorheen complot theorieën nu keiharde feiten! Lees verder


Afstand bediening van je hersenen en het immuunsysteem, feit of fictie? FEIT !

De VS en de Europese Unie investeren sinds het begin van het millennium miljarden dollars en euro’s in hersenonderzoek. Als resultaat van dit onderzoek werden perfecte kaarten van de hersenen ontwikkeld, inclusief de delen van de hersenen die de activiteit van verschillende lichaamsorganen of delen controleren waar hogere hersenactiviteiten, zoals spraak en gedachten, plaatsvinden. De hersenactiviteiten die corresponderen met verschillende acties in die gebieden werden ook ontcijferd. << Wanneer het systeem is voltooid, is het haalbaar voor hackers, overheidsinstanties en instanties van buitenlandse autoriteiten om gedachten en emoties in de hoofden en harten van mensen te implanteren, wanneer ze worden verbonden met internet- of gsm-systemen. >> … Lees verder


Machthebbers geven NOOIT vrijwillig hun macht op. Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, …

Geef jij ze nog steeds een vrijbrief, … om hun macht over JOU uit te oefenen? We zien de wereld steeds meer en meer in verzet komen, overal waar we kijken, en dat werd hoog en hoog tijd. De citroen was al dermate leeg geperst dat zwijgzaam aan de kant toekijkend voor vele bevolkingsgroepen niet meer mogelijk was. Het symbool voor dit verzet zijn de gele hesjes geworden en Frankrijk was de voorloper van de nieuwe revolutie. << Viva La Revolution >> De wereld is in beweging gekomen en de eerste scheurtjes zijn inmiddels grote kraters geworden. De Brexit was de eerste niet ingecalculeerde misser van de Deep State machthebbers die nu op een oncontroleerbare harde afscheiding gaat leiden. Gevreesd door de oude macht maar verwelkomt door ‘het volk’ die wel zien wat er van komt, veel slechter kon het voor velen al niet meer worden. En beter strijdbaar aan het ‘front’ dan zwijgzaam wegkwijnen. … Lees verder


Ga jij in 2019 ook je eigen verantwoording nemen? Ik vindt namelijk ‘onze’ samenleving zwaar klote!

Als je naar de samenleving in zijn geheel kijkt en naar het persoonlijk leven van veel mensen dan komt de vraag bij mij op. Nemen we met z’n allen wel voldoende verantwoordelijkheid voor de situatie waarin we nu verkeren? Hebben we de zaak niet laten versloffen, moeten we (ik) niet eens in de spiegel kijken en onszelf toespreken; “Het zal vanaf vandaag anders moeten”. — “Ga jij ook een steentje bijdragen aan het creëren van een betere wereld?” — Dat is het bewust gekozen thema wat bovenaan elke pagina van deze site staat. Create a Better World. Als je daar je steentje niet ACTIEF aan bijdraagt, wat doe je dan in hemelsnaam hier? Dan zit ik tegen zombies te praten, tegen mensen die hun verantwoording niet nemen. << Ben je er nog, …. mooi, … dan kunnen we verder. >> … Lees verder


De Wereld Staat In Brand, … en wij, … wij zijn het probleem, het allergrootste probleem!

Over de gehele wereld hebben we na de tweede wereldoorlog nog geen enkele dag totale vrede gekend, honger, armoede en allerlei ellende. Maar ‘ons’ ging het goed dus ‘wij’ kunnen gerust op een slapjanus – lulletje – rozenwater politicus stemmen die ‘ons’ iets niets betekenend en onbelangrijks toegezegd heeft, als het ‘ons’ tenminste maar goed gaat. << Zolang jij echter blijft zwijgen ben jij het grootste probleem, een belemmering voor de overgang naar die nieuwe wereld die wij met zijn allen zo graag willen zien. De tijd van “ik moet het eerst nog eens allemaal zien”, die is sinds oktober 2017 voorbij. Vele miljoenen mensen zien dit allemaal al, nu jij dus nog. >> … Lees verder


Harmonie: Kun je wel met jezelf in harmonie leven?
pH waarde is een evenwicht een balans

De vraag is; “Kom je waar je wilt zijn als je met ‘alle geweld’ de harmonie in je leven wilt bewaren?” Door de ‘gulden middenweg te bewandelen’ ben je goede vriendjes met je naaste omgeving. Maar staan de neuzen op die weg allemaal jouw kant op? Dat lijkt mij sterk. Doe jij jezelf dan niet ongelofelijk te kort in dat harmonieuze leven als niet iedereen in overeenstemming leeft met jouw gedachtengoed? Hoe lang duurt dit voordat de schoen gaat wringen? << Is het loslaten van de harmonie in je leven niet een beetje als onbekende paden betreden, of het donkere bos? >> Ja het is een prachtig streven om met de gehele wereld tezamen in harmonie te leven. Maar het zijn juist de mensen die deze harmonie verstoren die een grote invloed uitoefenen op jouw en mijn leven. Zo groot zelfs dat het willen blijven leven in harmonie met ‘die’ mensen door anderen gezien kan worden als het heftig onderdrukken van lef hebben / of lafheid tonen. … Lees verder


De media censuur is nu in alle hevigheid losgebarsten, de massa moet en zal DOM gehouden worden.

Jij mag niet meer weten wat er in de wereld allemaal voor in en in trieste dingen gebeuren. Misdadig en er wordt nu simpelweg openbaar met levensbedreigende ‘voor protestacties goedgekeurde’ munitie geschoten, verminkingen en doden tot gevolg. Geschoten op de eigen bevolking in Frankrijk die het water aan de lippen staan financieel. En de Nederlanders, …ik snap het niet meer, geen reactie, ik heb het nog goed zo, of gewoon een stelletje eersteklas lafaards (?), vul het zelf maar in, … << LEES JIJ NOG ELKE DAG DE KRANT ? >> … en volg je nog heel trouw de nieuwsberichten op de radio en de TV, … dan neem ik je niets kwalijk. Dan ben je reeds een tweederangsburger geworden, een nieuws digibeet, iemand die gemakkelijk te invloeden is. Zo heeft BIG BROTHER je graag. GELUKKIG, … Lees verder


Welzijn en vrijheid zijn de vijand van de staat

Elk systeem dat zijn mensen dwingt om vervuilde lucht in te ademen, vervuild water te drinken, vervuild voedsel te eten en vervolgens alle dingen te blijven doen die ervoor zorgen dat vervuiling een diep ziekelijke samenleving is. — Het is op deze fundamentele manier dat het menselijk welzijn zelf de vijand van de staat is geworden. Statism functioneert alleen met ongezonde, verdeelde individuen. Het kan niet doorgaan als mensen gezond en verbonden zijn. Kortom: het statisme schiet tekort wanneer voldoende mensen toch een gevoel van welbehagen bereiken. … Lees verder


Vroeger waren er analfabeten en … nu heb ik een verdeling gemaakt in drie groepen, …

Die analfabeten van vroeger zouden zomaar in mijn top groep terecht kunnen komen, en de best geletterden zomaar in mijn laagste ranking waarbij er een GIGA verschil zit tussen die eerste en laatste groep. Die laatste positie zie ik als een gevaar voor mijn persoonlijke toekomstdoel, (het mede creëren van een betere wereld) groep drie, zij vormen bovendien een gevaar voor zichzelf, … een levensbedreigend gevaar zelfs. — De middelmoot, die gelukkig steeds groter aan het worden is, met rappe schreden, is qua afstand al steeds meer in de buurt gekomen van de eersterangs burgers. — Deze rangschikking heeft totaal niets te maken met de waardering die je tot heden krijgt in de wereld, het heeft niets te maken met je status, aanzien en vermogen. Iedereen valt in mijn drie stappen programma. … Lees verderMultinationals, de slavendrijvers van de 21 ste eeuw.
slavenhandel

Vroeger werden mensen ontvoerd en verplaatst naar de landen waar men deze slaven nodig had om goedkope arbeid te verrichten en daarmee werden de lokale burgers buiten spel gezet om ook goedkoper hun arbeid aan te bieden. Ook hun leven werd daarmee onder druk gezet. Bedrijven verplaatsen nu hun arbeid naar goedkope landen en daarmee worden in veel gevallen arbeidsvoorwaarden, veiligheid en milieuvoorschriften terzijde geschoven. Dan zijn er ook nog de economische vluchtelingen die in andere landen werk komen zoeken, verbroken van hun natuurlijke familiebanden en bereid om elke arbeid tegen elke conditie aan te nemen om te OVERLEVEN. De thuisblijvers zien met lede ogen aan dat hun kinderen en echtgenoten vertrekken voor slavenarbeid naar het buitenland. Dat wordt slim gedaan door de multinationals, ze hoeven geen slaven te gaan zoeken en te ontvoeren maar ze komen vanzelf in grote getallen. … Lees verder


Voel ik mij nog wel ‘thuis’ hier tussen al die Nederlanders, die hun eigen ‘ik’ opgesloten hebben?

Zo lang ik leef kon ik er nooit tegen als ik vond dat ik ten onrechte behandeld werd. Mijn persoonlijke ervaring, opkomen voor je recht is een daad stellen die ook geheel de verkeerde kant in kan vallen maar ten alle tijden een oplossing is. Rust in de tent en een duidelijke boodschap afgeven tot hier en niet verder. Maar in deze wereld is zie je bij veel mensen dat de ‘ik’ houdt zich verborgen, de ‘ik’ heeft een duidelijke mening aan de bar met een pilsje, maar de ‘ik’ vertoont zich niet meer in het openbaar. De ‘ik’ is tot zwijgen gebracht, bang voor de mening van de wereld, bang voor de carrière en big brother weet dit maar al te goed uit te buiten. Ze kunnen alle misdaden begaan want ‘ik’ zegt toch niets meer, …. Mij te begeven tussen mensen die niet bang zijn om te ventileren wie ‘ik’ is, wat ‘ik’ graag zou willen. Een ‘ik’ die respect afdwingt en een ‘ik’ die anderen ook respecteert voor wat ze zijn. Maar al die naamloze, zwijgzame ‘ikken’ daar heb ik het wel mee gehad. Ik ga vertrekken … lees verder


Top 5 TOXINS die kritisch denkende burgers in gehoorzame schapen veranderen, zodat globalisten de verkiezingen kunnen controleren

In de hoofden van de meeste Amerikanen gebeurt chemische oorlogvoering alleen op televisie en in films, waar kwaadaardige terroristen en sluipende dictators chemische of biologische wapens gebruiken om vijandige soldaten of onschuldige burgers te doden, allemaal in de naam van een of andere bedrieglijke ‘religie’, of om een dogmatische politieke verklaring. Misschien herinner je je ook de gaskamers van de Holocaust. Dit soort chemische oorlogsvoering is echter meestal van korte duur en wordt vervolgens vernietigd door een krachtige natie of een combinatie van rijke, elitaire politici die eenvoudigweg niet de controle over hun loyale mensen willen verdragen – dezelfde burgers die geloven dat hun leiders altijd actie ondernemen in het “beste belang” van hun eigen land. Deze goedgelovige mensen worden “sheeple” [schapen] genoemd en zij worden zelf gecontroleerd door een heel ander soort chemische oorlogsvoering, dat is veel effectiever voor mentale controle op de lange termijn. Amerikanen die onder deze chemisch geïnduceerde “spreuk” vallen, worden er zelden ooit van wakker – ze blijven zombieachtige belastingbetalers voor het leven, die stemmen voor meer straf, minder rechten en veel “gratis spullen” (dat ze misschien zelfs nooit krijgen). … Lees verder


Veel mensen vragen het mij; “Wat eet jij dan ?”

Zo nu en dan krijg ik de vraag; “Wat eet jij?”. Als je alle artikel leest op deze site is dat dan ook een logische vraag. Velen zijn immers geneigd om te denken; “Als je dit zo leest kan je toch niets meer eten!” Gedurende de jaren is mijn leefstijl stap voor stap op de schop gegaan.

Tijdens het bereiden van dit ontbijt, zo’n 5 minuten, maak ik ook wat thee van Venkel, Koriander, Komijn en een beetje Fenegriek zaad. De thee drink ik thuis of neem ik mee als koerier. Daar zijn de smoothies ook reuze handig. De avond tevoren klaar gemaakt en daarmee voor mij fastfood, maar dan wel super gezond. Als ik niet hoef te koeriers neem ik ook wel eens wat Fries roggebrood en een flinke kop zelfgemaakte soep. lees, kijk verder


Zonder Evolutie ontstaat er altijd een Revolutie.
revolutie

Evolutie is de geleidelijke ontwikkeling van het volk. — Revolutie is een plotselinge opstand van het volk. Tussen beide woorden zit slechts een enkele letter verschil.

De letter R komt voor in Regeren of geRegeert worden. Er zijn nu veel mensen die zich Rot schrikken nu ze aan het ontwaken zijn, zich Realiseren dat de wereld er totaal anders uitziet als men dacht.

Daardoor zie je de opkomst van Rechts omdat men zich door de andere kant Regelrecht in het ootje genomen voelde. Maar, Rechts maakt ook niet Recht wat krom is. In de Regel zullen mensen moeten gaan ontdekken dat ze hun toekomst niet in de handen kunnen leggen van politici maar zelf actie moeten gaan ondernemen. — R-evolutie Lees verder


En toen was je ineens een activist.
Activisme

Je had interesse in bepaalde onderwerpen waarin jij je steeds meer verdiepte. Je stond er verbaast over dat er zoveel te vinden was over de onderwerpen die je interesseerden. Een enkel woord kon een eindeloze zoektocht opleveren die je van het ene inzicht naar het andere lieten leiden. 

Op een verjaardag, een avondje uit, op je werk of gewoon ergens waar de onderwerpen die je interesseren de revue passeerden mengde jij je in de discussie. Soms wist je geen goed antwoord waardoor je zoektocht in die richting werd gestuurd om je bezorgdheid toch zeker goed onder woorden te kunnen brengen. Lees verder