Epstein, de Mafia Media, en hun Zwijgzame Samenzwering


De massamedia zijn medeplichtig aan het verdoezelen van verkrachting, marteling en moord op kinderen door de machtigen – en andere misdaden. Hun dagen zijn geteld.

Bron artikel Martin Geddes: “Epstein, Mafia Media, and their Conspiracy of Silence

In augustus heeft Jeffrey Epstein zelfmoord gepleegd. We weten niet zeker of hij zelfs dood is, omdat hij nog steeds in getuigenbescherming zou kunnen zijn, en zijn “dood” een list is met een vervangend lichaam. Maar het “officiële verhaal” dat we kregen over zijn zelfmoord is transparant absurd. Zelfs de medisch onderzoeker is het ermee eens: “Ophangen veroorzaakt deze gebroken botten niet, moord wel.”

Dus hier hebben we een luguber verhaal over chantage centra, kinderseks, malafide inlichtingendiensten, buitenlandse regeringen, corrupte leiders (politiek, media, academisch, zakelijk), presidenten, royalty’s en meer. Plus een moordmysterie – waardoor het officiële verhaal komisch belachelijk lijkt – om alle eerdere wie-heeft-het-gedaan-verhalen te overtreffen!

Toch zijn de mainstream media heel, heel erg stil geweest over wat het misdaadverhaal van de eeuw zou moeten zijn. Ondertussen hebben burgerjournalisten en een leger van digitale soldaten het verhaal levend gehouden, met memes met Epstein-thema en de hashtag #EpsteinCoverup. Er is duidelijk iets niet goed in de wereld.

Nu hebben we een duidelijker beeld van waarom er die collectieve media omertà is. Project Veritas heeft openhartige video’s uitgebracht van een ABC TV-presentator die per ongeluk de bonen morste over hoe het Epstein Island-schandaal werd verzwegen. We hebben nu hard bewijs dat de bedrijfsmedia wetshandhaving niet waarschuwen voor kindermishandeling – en dus de wet overtreden – terwijl ontelbare kinderen een vreselijk lot van verkrachting ondergaan (en erger).

As @metavinci points out, there’s a key quote from her:

“[Epstein] was zijn hele leven mensen aan het chanterend. Er zaten veel mannen in die vliegtuigen, veel mannen die dat eiland bezochten, veel krachtige mannen die dat appartement binnenkwamen, “zei ze (ABC’s Robach).”

De media zitten al minstens 3 jaar op deze informatie. Er is niet gezocht naar informatie over wie naar Epstein Island reisde, of met welk doel. Occam’s Razor suggereert sterk dat dit geen journalisten zijn die werken voor legitieme nieuwsorganisaties, het zijn handlangers die werken voor een maffia-media!

Tiffany FitzHenry merkt het patroon op dat we zien bij ABC’s moederbedrijf, Disney:

James Gunn, Victor Salvo, John Heeley, Michael Laney, slechts enkele Disney-regisseurs en leidinggevenden verdacht, beschuldigd en veroordeeld voor pedofilie. Disney-voorzitter George Mitchell genoemd door Virginia Roberts als pedofiel in de Epstein-documenten …

Is nu logisch? Disney = pedo’s

Misschien wil je het niet geloven, maar dat is een solipsistisch argument: dat je je niet kunt voorstellen dat dit waar is, zegt veel over je psychologische beperkingen, of verkeerde interpretatie van de moderne geschiedenis, en niets over de werkelijke echte wereld. Om een ​​complexe realiteit te begrijpen, moet je macht in AL zijn vormen begrijpen, inclusief de donkerste.

We leven in een wereld waar pedofiele netwerken “in-groep promotieclubs” hebben gecreëerd voor de corrupten (zoals de CFR, Atlantic Council, Bilderberg). Ze gebruiken kompramat van het soort dat op Epstein Island is gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen wordt gecontroleerd en aan de kant staat als onderdeel van de #DeepState “gangsterregering”. De samenzwering van stilte wordt gehandhaafd door wederzijds verzekerde chantage vernietiging en / of geweld tegen overlopers en klokkenluiders.

Deze netwerken zijn verbonden met een psychopathische cultuur van multi-generatie kindermishandeling, inclusief (voor de betrokken kernbloedlijnen) hun eigen families. De basis van veel van deze gruwel is een seks- en doodscultus (die bloedoffers eist), waarvan de oorsprong terug te vinden is in de hele menselijke geschiedenis. De maffiamedia zijn eigendom van en worden beheerd door deze structurele elite – daarom zullen ze dit verhaal niet aanraken, tenzij ze absoluut worden gedwongen door jou en mij.

Die ‘kracht’ van ons allemaal die het licht van de waarheid eist om de schaduwen weg te branden is de #GreatAwakening – waarvan #MAGA slechts één facet is. Het is het besef dat onze samenleving in wezen een ‘macro-cultus’ is – de cultus van het officiële mediaverhaal – met meer intense ‘micro-culten’ erin ingebed (zoals Extinction Rebellion).

De “basisrealiteit” voor iedereen is gedurende een lange periode door deze maffiabedrijven “gehackt”, waardoor het gezonde abnormaal lijkt als “samenzweringstheoretici”.

Het QAnon-fenomeen speelt direct in dit #EpsteinCoverup-verhaal: Q heeft ons sinds november 2017 verteld ons te concentreren op Epstein en het belang ervan “benadrukt” voor de geïnstitutionaliseerde criminaliteit van # DeepState. Tijdens zijn meest recente rally in Kentucky liet Donald Trump in de code ook doorschemeren dat hij Q is.

Kun je zien waar dit heen gaat? De collectieve legitimiteit van de massamedia staat op het spel.

De ontsluiting van de Epstein-zaak dwingt de “Q-vraag” of Q inderdaad POTUS is. Dat veroorzaakt op zijn beurt The Storm, omdat elke beschuldiging van Q tegen de maffiamedia en #DeepState in het openbaar moet worden bewezen. Een “D5” van mega schandalen – de grootst mogelijke omvang van lawine – is het resultaat in Q-speak.

Noot: Meer artikelen van Martin Geddes zijn vertaald terug te vinden op gedachtenvoer.nl zoek op zijn naam en voila, …

Maar, maar, maar … er is een complicatie. De corrupte beschuldigen degenen die gerechtigheid zoeken altijd van dezelfde misdaden waaraan zij schuldig zijn, om mensen te verwarren en afleiding te veroorzaken. Kinderen verkrachten is niet iets dat “gesponnen” kan worden – maar die Epstein waar voor gewerkt heeft, zullen de rechtvaardigen van dezelfde misdaden beschuldigen. Dus er is een misleiding versus onderscheidingsstrijd woedend onder het publiek.

Zoals de Franse historicus Alexis de Tocqueville beroemd zei: “Het is gemakkelijker voor de wereld om een ​​simpele leugen te accepteren dan een complexe waarheid.” Tot nu toe heeft een aanzienlijk deel van de bevolking de eenvoudige leugens van de maffiamedia ingeslikt. De “Q-vraag” verwijst naar waar de complexe en vreselijke waarheid is.

Deze samenzwering van stilte rond de dekmantel van Epstein zou een diepgaande zoektocht van het geweten moeten uitlokken over deze kritische kwestie van onze tijd. Voor iedereen die denkt dat Q een ‘ontkracht complottheorie’ is, zou moeten overwegen of dat geloof alleen het resultaat is van een maffia-media die hen keer op keer verzekert dat dit het geval is. Immers, diezelfde bedrijfsmedia hebben Epstein (en iedereen die hij bediende) beschermd met een samenzwering van stilte.

Ik denk dat jullie allemaal het antwoord kennen, diep van binnen, hoe ongemakkelijk het ook is.

Het goede nieuws voor de misleide is dat de geest # WWG1WGA betekent dat degenen die de realiteit accepteren voor wat het is, vriendelijkheid en acceptatie zullen vinden van hun kritische collega’s, en (hopelijk) geen vernedering of vergelding. Want het aanbod van Q aan ons allemaal is om de ‘exit counselor’ van de Cult of the Official Media Narrative te zijn – zodat we een samenleving kunnen creëren die vrij is van mafia media mind control.

mind parachute

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk