Qanon, zonder 8chan, Future proves Past


Het elimineren van van 8chan zal QAnon niet doen verdwijnen.

Sommige oude volgers van de samenzwering zeggen dat het is gegroeid tot het punt waarop het geen 8chan of zelfs Q meer nodig heeft.

8chan, het beruchte berichtenbord dat verbonden was met verschillende massa-aanslagen, werd eerder in augustus neergehaald in de nasleep van de aanval op El Paso, Texas. En hoewel dat veel implicaties heeft, waarvan de meeste goed zijn voor de mensheid, valt er één op: “Q” – de centrale figuur in de gestoorde samenzweringstheorie bekend als QAnon – heeft zijn hoofdplatform verloren.

QAnon, de theorie die stelt dat Donald Trump probeert de “diepe staat” neer te halen die in het geheim de Amerikaanse regering controleert, is grotendeels gebaseerd op de titulaire leider “Q” die informatie naar het publiek lekt, meestal over 8chan. Je zou denken dat het verlies van dat account verwoestend zou zijn voor de beweging.

Maar experts zeggen dat het verlies van de leider van QAnon voorlopig de volgers van Q niet zal stoppen, die een heel ecosysteem via internet hebben opgebouwd.

De Britten zijn goed in het rekken van een verhaal, Coronation Street draait al sinds december 1960. In het Engeland van nu kun je een bindend referendum ook al 3 jaar rekken, een eeuwigheid. Wie heeft er nog vertrouwen in de Engelse politie, … iemand? Ook dit proces in NWO.

29-10-2019
22-10-2019 valse vlag aanslag waarschuwing Barcelona, Londen, Parijs, Rotterdam en Manchester en noord Zweden voor 24 en 24 Oktober
— vals alarm dus, …
Trump out of control
21-10-2019
20-10-2019
19-10-2019
18-10-2019
18-10-2019
16-10-2019
14-10-2019
14-10-2019
13-10-2019
11-10-2019

Mike Donkers Factsforum

Ik ben het niet eens met de analyse van Veren of Lood. De reden waarom er nu zo’n heisa gemaakt wordt over de aangekondigde Amerikaanse troepenterugtrekking, met deze actie van Turkije tot gevolg, heeft niets te maken met de Koerden. Het heeft te maken met verstoring van de Nieuwe Wereldorde. 

Het was de bedoeling dat Amerika in Syrie en ook in Irak en Afghanistan zou blijven, nog beter zou het zijn geweest als het oorlogstheater zou zijn uitgebreid naar Iran. Trump doet hier niet aan mee en zet een streep door de rekening en nu ineens regeert de schijnheilige, selectieve verontwaardiging. 

In de laatste geopolitieke update van X22 Report suggereert Dave dat Turkije zelfs een deal heeft gemaakt met Trump. Waar Turkije voorheen de terroristen steunde ruimen ze deze nu op. Op de radio hoorde ik dat Turkije ook een gevangenis zou hebben gebombardeerd met ISIS-strijders. Al geruime tijd dringt Trump er op aan dat Europese landen Syrie-gangers in Koerdische gevangenissen en kampen terugnemen om deze te berechten, maar Europa liet dit grotendeels op zijn beloop, denkende dat Amerika dit wel zou opknappen. Nu is Trump het zat en laat hij Erdogan dit tuig opruimen zonder enige vorm van berechting.

Het is ietwat drastisch, maar het is een snelle oplossing die daadwerkelijk garandeert dat Amerikaanse troepen naar huis kunnen, zonder een nieuwe terroristische dreiging in dat gebied. Officieel is dit een Turks offensief en komt dit niet uit de koker van de VS. Briljant gespeeld dit!

10-10-2019
06-10-2019
06-10-2019
05-10-2019
Coronation Street & Brexit

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk