Socialisme: dikke lippenstift op een wereldwijd varken

Save as PDF 

Bron artikel Jon Rappoport: Socialism: thick lipstick on a global pig

“Laten we het socialisme eens zien zoals het is.
Niet abstract, maar in werkelijkheid. Socialisme is:

 • Het aannemen van geld (belastingen) van sommige mensen die ervoor werken en het aan anderen geven die er niet voor werken. Op grote schaal.
 • De enorme uitbreiding van freebies [kortingen, gratis productenenz] uitgedeeld door de centrale overheid. Om afhankelijkheid te creëren en te behouden.
 • De overheidsbescherming van bevoorrechte personen en bedrijven, waardoor ze worden toegestaan ​​en geholpen om hun fortuin onbeperkt uit te breiden, ongeacht welke misdaden ze plegen in het proces. (Monsanto zou een goed voorbeeld zijn.)
 • Het uitpersen van degenen die zouden concurreren met de begunstigde personen en bedrijven.
 • De dictatuur door en voor de zeer rijken, die zich voordeed als de dienaar van de massa.
 • De leugen dat de dictatuur wordt geleid door de massa.
 • Het geleidelijke verlagen van de levensstandaard voor een overweldigende aantal mensen.
 • De propaganda die aanspraak maakt op socialisme is de weg naar een betere wereld voor iedereen.

Met andere woorden, socialisme is een beschermingsracket en een lange oplichterij en een harteloos systeem van elite controle, die zich voordoet als het grootste goed. Het is gewoon een andere vorm van top-down tirannie — zo oud als de weg naar methusalem. “

 • Jon Rappoport
  Amerikaanse auteur, onderzoeksverslaggever, schrijver

Om u een idee te geven van de misleiding die inherent is aan het socialisme, hier is een citaat van niemand minder dan Andrew Carnegie, ooit een van de rijkste mannen in Amerika:

“Ik geloof dat socialisme de grootste theorie is die ooit is gepresenteerd, en ik weet zeker dat het ooit de wereld zal regeren. Dan zullen we het Millennium hebben bereikt … Dan zullen mannen tevreden zijn om te werken voor het algemeen welzijn en hun rijkdom delen met hun buren. “(The New York Times, 1 januari 1885,” A Millionaire Socialist “)

Carnegie heeft natuurlijk, net als verschillende van zijn ultrarijke landgenoten, een methode bedacht om zijn rijkdom weg te geven zonder ze te verliezen: de stichting zonder winstoogmerk.

Het laatste wat aan de opgeblazen geest van Carnegie was, werd “gelijk” aan de grote ongewassen.

Hij was een leugenaar van de eerste orde. Hij erkende dat wanneer je het spel van gratis ondernemerschap wint, je meest corrupte weddenschap is om je om te draaien en alle mogelijke manieren te vinden om anderen te blokkeren om te winnen. Dan sta je onbetwist boven aan de berg.

Dat is precies wat hij in gedachten had. Dat is wat socialisme eigenlijk voor hem betekende.

Een jaar of twee geleden [2016] vertelde een persoon die in Europa woonde me dat de Europese Unie geen probleem was, omdat het gewoon een andere laag socialisme was boven de bestaande socialistische regeringen van Europese landen, en niemand merkte echt het bestaan van de EU op .

 • Alsof blindheid een reden was om je geen zorgen te maken.

Zoals je kunt zien aan de elementen van het socialisme die ik hierboven heb vermeld, komt Amerika steeds meer in de socialistische baan.

Protesteren dat Amerika in plaats daarvan een systeem van hebzucht en ongelijkheid is, zegt alleen maar dat de centrale overheid bepaalde bedrijven en begunstigde personen beschermt.

De echte en ware definitie van socialisme verklaart dat favoritisme en die bescherming.

Socialisme ging nooit over universele gelijkheid en universeel delen. Er bestaat niet zoiets als universele en volledige gelijkheid en delen, alleen een nepversie die van bovenaf wordt voorgeschreven.

Socialisme is, in de hoofden van de meeste mensen die het voorstaan, een vaag gevoel over mensen die vriendelijker zijn voor elkaar.

Overweeg deze dwaze en belachelijke verklaring, uitgesproken door de maffiabaas van bazen van de Sovjet-Unie, Nikita Chroesjtsjov, in 1961: “De socialistische economie is zo sterk geworden, zo krachtig dat we vanaf de topconferenties een open uitdaging kunnen aangaan om vreedzame economische concurrentie voor het machtigste kapitalistische land – de Verenigde Staten van Amerika. “

Hier is een correcte vertaling: “Onze enorme samenleving van socialistische slavenarbeiders is nu in staat om deel te nemen aan de kapitalistische concurrentie met Amerika.”

Het gek van een gek.

De jeugd van vandaag die pusht en protesteert en oproer en censurering uitvoert, namens het socialisme, werkt voor de ultrarijken die ze verachten.

Dat is het lange en korte van “de glorieuze revolutie.”

De Carnegies en Rockefellers van vandaag (inclusief een miniatuur Rockefeller genaamd George Soros) hebben de jongeren als voetsoldaten betrokken, en ze weten dat de jongeren bereidwillige vazallen zijn voor socialisme, omdat ze voor de jongeren een onderwijssysteem hebben gecreëerd dat hen clueless [stom / dom] maakt en hersenloze.

De Carnegies en Rockefellers van vandaag zeggen: “Kom maar op met de nieuwe wereld, de betere wereld, de meer rechtvaardige wereld, de gelukkiger wereld – hoe je het ook wilt noemen – zodat we het vanaf de top kunnen runnen en laten zien dat we echt denken aan jou. Maak elke denkbare hefboom van ons macht, en dan zullen we onthullen wat we echt voor u hebben gepland. “


Hier is een relevante achtergrond die ik onlangs schreef over privébezit—

Zodra het privébezit is afgeschaft, winnen de socialistische misdaadbazen. Ze bouwen hun hemel op aarde, wat betekent dat ze kunnen nemen wat ze willen en de ‘beschaving’ runnen, van boven naar beneden. Ze kunnen blijven zeggen dat niemand iets bezit, maar in feite bezitten ze alles. Ze voeren dit uitknijp-spel uit alsof ze de messias zijn die het voornaamste kwaad uitroeien: particulier eigendom. Dit is zo’n belachelijk toneelstuk dat het in een gezonde samenleving na een nacht zou sluiten.

Nieuwsflits: Er is een verschil tussen een idee en de manier waarop dat idee in de praktijk wordt toegepast.

Bepaalde groepen zullen het idee van vrijheid bijvoorbeeld interpreteren als: “We hebben de vrijheid om alles te stelen wat we kunnen.”

Op basis van deze praktijk zullen veel mensen beweren dat vrijheid altijd een gefaald en corrupt idee was. Dit is verkeerd, absurd en zwak. Heel zwak.

Op dezelfde manier kan het idee van privé-eigendom zeker worden verdraaid om te betekenen: “Ik, een elite-bankier, zal stelen wat je hebt, het mijn eigendom maken en dan verklaren dat het mijn eigendom is, waarover ik controle heb.”

Maar het idee van privébezit blijft onafhankelijk van wat mensen zullen doen om het te vervalsen. Vroeger kon een kind dit zien.

Eeuwen van strijd resulteerde in een verschuiving van vorsten en priesterklassen die al het beschikbare land bezaten, naar individuen die het recht hadden om land te bezitten.

Toen dat principe eenmaal stevig was vastgelegd, probeerden groepen het principe onmiddellijk in hun voordeel te wijzigen.

In 1776 verklaarde een groep genaamd de Illuminati zijn bestaan ​​in Beieren. Een van de leidende ideeën was: de afschaffing van alle privé-eigendom. Dat concept reisde terug naar Karl Marx en de communistische agenda.

Privébezit werd een inherente misdaad genoemd. In plaats daarvan zouden de mensen / iedereen alle eigendommen bezitten. Deze verminkte onsamenhangende uitspraak zou worden ondersteund door de heersende regering, die zou fungeren als rentmeesters voor de massa – wat betekent dat de regering de controle over alle eigendommen zou nemen totdat het volk evolueerde tot het punt waarop de staat onnodig was.

Als een rechte con, het was erg zwak. Een tweezijdige oplichter op een straathoek met een klaptafel en drie kaarten kon er in een seconde doorheen kijken.

De mensen evolueren? De staat verwelkt vanzelf? Gelijkheid gedefinieerd als iedereen die alles bezit?

Natuurlijk, als mensen hun eigen utopische fantasieën in de mix injecteerden, als mensen ervan uitgingen dat de regering voorgoed een weldadige kracht was, als mensen aannamen dat er een “iedereen” was die unaniem opereerde, als mensen fantaseerden over een geschiedenis van vreedzame stammen (die vochten oorlogen tegen elkaar) gracieus afstand doen van de hele notie van individuele eigendom … nou, ja, de afschaffing van privé-eigendom werd een prachtige propositie.

In het licht van de dag was het idee echter met een heldere geest verschrikkelijk. Het was behoorlijk gestoord. Het duidde op een overdracht van eigendom van het individu naar machtgekke gekken.

Onnodig te zeggen dat dit idee van niet-privé-bezit vandaag de dag nog springlevend is op planeet Aarde. We zitten in een nieuwe ronde van fantasierijke propaganda.

Kort samengevat is de dreiging van puur privé-bezit: het vestigt individuele rechten die in strijd zijn met de ongecontroleerde kracht van de nexus tussen overheid en bedrijfsleven. Het houdt in dat het individu vrij, onafhankelijk en de heerser is van wat hij bezit.

Waarop de verwarde geest antwoordt: “Maar stel dat een persoon zijn land vervuilt en het gif over zijn grenzen loopt en anderen in gevaar brengt?”

Wel, dat wordt een misdaad genoemd. Het zou moeten worden vervolgd. Het zou moeten worden gestopt.

Het feit dat het vaak wordt genegeerd, doet niet af aan de hele veronderstelling van privébezit. Het wijst op de corruptie van ambtenaren die weigeren de beschermde en begunstigde dader te vervolgen.

Hier wordt utopie blootgelegd: de regering en haar partners, die er alles aan doen om het individuele recht op eigendom te beperken, pletten en verbieden, zijn dezelfde kracht die optreedt als de wonderbaarlijke vertegenwoordiger van alle mensen. Geef je over aan deze kracht; geef het de macht om alle eigendommen toe te eigenen en in vertrouwen te houden, voor die dag wanneer de bevolking tot verlichting is gestegen, wanneer het open delen van “alles” een natuurlijke impuls is. Dan zal de overwinning de onze zijn.

Niet de ijzeren vuist. De open helpende hand. Niet de hamer. De lachende gids. Niet de vorst. De dienaar van de mensheid.

Als je die koopt, heb ik appartementen aan het water te koop op de vier manen van Jupiter. Geen voorwaarden. Cash vooraan. De bouw begint in 2058. Belofte.

De Vereniging van Huiseigenaren bezit eigenlijk de condos en het land. Ze zijn een dochteronderneming van de Jupiter Government Authority. Er zijn regels. Geen vlaggen vliegen van portieken. Geen particuliere elektriciteitsgeneratoren. Geen teelt van groenten of fruit op het land. Geen wapens. Woonplaatsen moeten worden gedeeld met migranten die van de aarde komen. De migranten krijgen bedden, maaltijden en kleding. Bezittingen worden gedeeld. De hoofdrichtlijn: alles is van iedereen.

De macht aan het volk.

Elke waakzame geest blaast deze misleidende nachtmerrie in een minuut uit elkaar.

“Een van de trieste tekenen van onze tijd is dat we degenen die produceren hebben gedemoniseerd, diegenen gesubsidieerde die weigeren te produceren, en diegenen heiligde die klagen. “

Thomas Sowell (1930-) Schrijver en econoom

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk