Gedachtenvoer / dotcom.radio nu op je Telegram tijdlijn


Half oktober was ik thuis aan het klussen met een slijptol, even snel wat doen en voor ik het wist was de internetkabel in twee stukken. Ook al was hij die zelfde dag weer gerepareerd, het artikel van #GiletsJaunes – Gele Hesjes acte 48 ging totaal de mist in, geen updates en geen RSS feed verzonden. Dat moet anders kunnen met de Telegram app

Steeds meer en meer voelen we op de site de censuur van Google, Facebook, YouTube en andere media.

Startpagina’s als Hoezithetnuecht en Alternatief Nieuws zijn / waren een goed alternatief, maar in beide gevallen moet je zelf de pagina bezoeken.

Een betere optie is de berichten verzenden via de Telegram App, die heb je toch al in gebruik en elk bericht verschijnt dan gelijk op je tijdlijn als het online komt, vindt jij dat ook handig voeg dan @gedachtenvoerartikelen toe aan je favorieten.

een leraar kan inspireren en irriteren

Ik leer elke dag weer nieuwe zaken die ik graag met je deel, …

– Henk Mutsaers