Gepensioneerd Generaal Paul Vallely bevestigt het bestaan van “Q” in Interview!

Save as PDF 

Bron artikel patriotssoapbox.com: Ret. General Paul Vallely Confirms Existence of “Q” in Interview!
Door: Suzie Q

Gepensioneerd generaal Paul E. Vallely’s interview

Generaal Paul E. Vallely (majoor-generaal, VS, Ret.) Werd geïnterviewd door presentator Mike Filip op AmeriCanuck Internet Radio van Canada, 14 oktober 2019. In een breed interview spraken Filip en Vallely over Q-Anon, Antifa, de Deep State, politiek en de grootste bedreigingen voor de VS.

Gen. Vallely werd door een luisteraar in de chatroom van Mike gevraagd: “Wie noemt zichzelf Q?”

Gen. Vallely antwoordde het volgende: “Q-Anon is informatie die afkomstig is van een groep genaamd” The Army of Northern Virginia. “Dit is een groep van militaire inlichtingenspecialisten van meer dan 800 mensen die de president adviseert. De president heeft niet veel vertrouwen meer in de CIA of de DIA (Defense Intelligence Agency). Dus de president vertrouwt op echte operators, meestal mensen van het type Special Operations. Dit is waar ‘Q’ een deel van zijn informatie ophaalt. “

Mike Filip sprak over 8 Chan die werd afgesloten en opnieuw werd gelanceerd als 8Kun, die zou worden ondersteund door een militaire satelliet. Gen. Vallely zei dat hij dat niet wist, maar dat er een apart internet wordt gemaakt, een internet dat niet in het gedrang zou kunnen komen omdat het zo hightech is. Hij zei dat de Chinezen ook aan het concept werken. Q-Anon zal naar verwachting binnenkort op 8Kun posten.

Gen. Vallely besprak de vijf grootste bedreigingen waarmee ons land vandaag wordt geconfronteerd:

  • Beweging naar een socialistische staat in Amerika
  • Kartels en illegale grensovergangen
  • China’s groeiende militaire en voortdurende ondersteuning van Noord-Korea
  • Ondermijning van Europa
  • Onderwijs voor jongeren (die geen basisonderwijs voor geschiedenis en wetenschap hebben)

Verwijzend naar het DOJ Inspector General Report waarvan wordt gezegd dat het vrijdag (18/10/19) wordt vrijgegeven, * uitte Vallely zijn bezorgdheid over mogelijke Antifa-protesten die in het hele land uitbraken. Hij zei ook dat Antifa zeer goed wordt gefinancierd. Gen. Vallely roept alle burgemeesters op om op te staan tegen Antifa-protesten of gearresteerd te worden omdat ze niet buitengesloten zijn.

Listen to “Americanuck Radio – 20191014” on Spreaker.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk