#GiletsJaunes ACTE 49, nog drie weken om het jaar vol te maken: Chapeau !!


Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Vorige week waren we net zo ver met het samenstellen van de pagina #GiletsJaunes ACTE 48 toen bij mij het internet uitviel.

-Mijn slijptol had ruzie met de internet kabel, de slijptol had gewonnen.- Dankzij de snelle hulp van de SLOG radio techneut was ik ‘s avonds om 8 uur weer online.

Geen RSS feed verzonden en weinig bezoekers daardoor. Over bezoek en opkomst gesproken kijk eens naar Spanje Barcelona, …

De Wereld Staat In Brand, … overal slaat het verzet toe, …

Hong Kong, Spanje, Frankrijk, Nederland, en wellicht sluit ook Groot Britagne weer aan met het Brexit debacle vandaag, … Overal zie je geweld video’s opduiken op Twitter.

Zo gauw we een live stream gevonden hebben plakken we die hier.

13.50 uur Geen live beelden te vinden op YouTube, … vreemd?

Wel live beelden van een andere brand haart in Londen, .. Brexit

Ik ‘zit’ het debat te volgen op BBC terwijl ik de kamer aan het schilderen ben. Allemaal oude koeien uit de sloot halen, wat goede argumenten zijn, of liever gezegd -zouden zijn geweest- in aanloop naar het Brexit referendum. Nu zijn het linkse argumenten die totaal niet met verlies om kunnen gaan en weigeren dat het volk een stemrecht heeft. Men wil zelfs uitstel tot december 2020. De Britse politiek maak zich nu al 3.5 jaar compleet belachelijk.

In deze video zijn het de PRO EU Engelsen, maar waar waren zij in 2016 ?
— een gesloten boek —
Het FEIT dat de media dit ondersteunen spreekt al boekdelen. De Linkse agenda

…. ooit was er de politie om ons te beschermen tegen … onder andere geweld. Nu laat de politie zich (mis)bruiken om de deep state politici te ‘pleasen’ die hun agenda uitrollen. Het onderdrukken van de bevolking en het verder uitrollen van hun globalisten socialisme dictatuur. De agenten die dit door schade en schande hebben ondervonden pleegden zelfmoord om het inkomen van hun familie ‘veilig’ te stellen.

Er vindt reeds bijna een jaar een REVOLUTIE plaats die begon in Frankrijk #GiletsJaunes, een REVOLUTIE die plaatsvindt in Engeland #Brexit en in meer en meer landen tot een kookpunt is gekomen of gaat komen als Spanje, Italie, Zweden en eindelijk, eindelijk is ook NL in opstand gekomen met het Boeren Protest. De boeren die vechten voor hun voortbestaan, hun bestaansrecht. En de zombies, de ZOMBIES blijven stemmen op Rutte, Jetten, Klaver en andere Bilderberg marionetten !!


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk