Stralingsziekte, … kinderen ontvoerd door de Franse & Nederlandse overheid !!


gedachtenvoer 200

24-08-2019 | update 21-09-2019 | Update 17-10-2019 | Straling van wifi, smartphones, draadloze huistelefoons 2G, 3G, 4G en de komende grote uitrol van 5G in een meer gevaarlijke frequentieband geeft voor steeds meer gevoelige mensen problemen. Zelf zit ik dit stukje blootsvoets te schrijven met beide voeten op een aardingsmat die ze normaal gebruiken om gevoelige electronica printen te solderen.

Een vriendin in Frankrijk die uit de Morvan komt vertelde mij dat ze in Chatres, zo’n 80 kilometer onder Parijs waar ze voor de klas staat altijd moe is. Eenmaal in haar geboortestreek heeft ze daar totaal geen last van. Ik wist gelijk waar ze het over had. Ik ben veel in de Morvan geweest en wilde daar twee jaar geleden het adres opzoeken via mijn telefoon om iemand te kunnen bezoeken. Geen internet bereik en, … ook geen telefoon signaal op het platteland. In het centrum van Cussy en Morvan, een plaatsje van 34 km2 stond een hotspot waar ik kon bellen, aan de overkant van de straat had ik echter al geen bereik meer.

Een aardingslaken zorgde ervoor dat het belangrijkste deel van de dag, de nachtrust straling vrij doorgebracht kon worden door haar, nu heeft ze inmiddels weer een huis gekocht in haar geboortestreek.

Voor mij is de stralingsproblematiek dan ook geen vreemde kost en ik ken al meer als tien jaar iemand die daar last van heeft, zoveel dat hij letterlijk is verhuist naar een hutje op de hei. Toen al, … lang voor de uitrol van 4G.

Gisteren (23-08-2019) kreeg ik een mail van Neeltje, met verbazing heb ik de mail gelezen: …

GAAT DE OVERHEID ZOVER OM KINDEREN TE ONTVOEREN, … OMDAT ALLE NEGATIEVE BERICHTEN OVER STRALING IN DE DOOFPOT DIENEN TE VERDWIJNEN

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Goede dag Henk Mutsaers

Mijn naam is Neeltje Grandia,en ik ben moeder van 2 kinderen Rembrandt van 11 en Solange inmiddels 8.

Mijn kinderen zijn in Frankrijk geboren Rembrandt in Albi, en Solange in Villefranche de Rouerque.

Ik probeer mijn verhaal kort te houden, al is het een heel lang verhaal, maar ik schrijf me de bebber.

Wij de kinderen en ik zijn in 2015 naar Nederland vertrokken en tot 25 juni 2019 hebben we daar gewoond;

En ondanks enige aanpassingsproblemen, mijn zoon heeft een lichte vorm van Autisme, deed hij het in het begin heel goed op school. In 2016 zijn we naar Drenthe Exloërmond verhuist, ook daar ging het best oké met die 2 ze behoorde zelfs volgens de cito toets tot de 20% hoogst scorende leerlingen van Nederland, tot mijn zoon last kreeg van E.H.S. (Electro Hyper Sensitiviteit). Hij kon niet meer tegen de straling van de Ipads en de wifi op school. In het begin wisten we niet wat hij had en was hij soms ronduit onmogelijk, hij is meerdere malen weggelopen van school, waarna de school het hele circus ingeschakeld heeft Jeugdzorg, Sociaal team, psychiaters & psychologen. Toen ik na een maand er achter kwam wat mijn zoon mankeerde heb ik het hele circus proberen te overtuigen van zijn aandoening, om zodoende vervoer naar een wifi arme school geregeld te krijgen, helaas zonder succes !

Vervolgens hebben wij besloten naar Frankrijk terug te keren, daar naar ik op internet op de regeringssite gouv.fr zag dat er een aantal wetten veranderd waren, en ontdekte dat er ook zoiets is als een établissement scolaire a distance, en verschillende home-school organisaties, aangezien we ver van de school af wonen.

* Ik heb ze ingeschreven op zo’n staats erkende cours van €1600,-

We kregen een formulier van “het circus” onder ons neus gedrukt dat wij moesten tekenen dat wij complotgekkies zijn wat we weigerden, en vervolgens besloot men de z.g. beschermtafel bijeen te halen in het gemeentehuis in Exloo waar ik niet heen ben gegaan, De raad van kinderbescherming zegt ook geen uitspraak te hebben gedaan. 1,5 week voor de schoolvakantie zijn wij vertrokken.

Op 30 juli gebeurde er het volgende, de kinderen waren lekker buiten aan het spelen , toen er plots gebeld werd. Voor de deur 13 Gendarmes vol ornaat ,met traangas, 4 brandweerlieden, en 2 assistentes sociaal zwaaiend met een brief, 4 van hen hebben mijn 2 kleine kinderen weggesleurd, Ik werd tegengehouden hun vader was in Nederland we waren aan het verhuizen.

Zonder meer, ik wilde ze niet alleen laten, er werd gezegd we nemen ze mee en gaan ze medisch onderzoeken u kunt mee, er kwam ook nog een dokter praten, die zei U BENT WEL OPGEFOKT Hè in het frans. U kunt ze naderhand weer zien. Dit bleek ook weer een vuile streek te zijn. De burgermeester had een brief klaar dat ik een gevaar zou vormen voor de openbare orde. Ik wilde naar binnen spullen pakken maar werd tegengehouden mocht mijn huis niet in, en op de grond gegooid, ik wilde naar de wc, mocht niet, moest naar maar buiten van die kerels, na veel letterlijk gezijk mocht ik naar het toilet, werd de deur eruit getild de stortbak en alles doorzocht, ik mocht geen kleding pakken ben afgevoerd en heb 1,5 week in het gekkenhuis in Albi gezeten, mijn kinderen 4 dagen op een andere afdeling, zonder schone kleding vers eten in een ruimte van 10 vierkante meter, na 4 dagen kreeg ik 2 hele trieste tekeningen, en een kort briefje dat ze de volgende morgen ergens anders heen gebracht zouden worden, waar wisten ze niet. De verpleegster vroeg me de kinderen iets van mij aan hen te geven meer als een paar sokken van pa en een sleutelhanger had ik niet, ik heb ze een brief geschreven dat we die criminelen die dit gedaan hebben aan gaan pakken.

Op 6 augustus hadden we een schijnproces in Albi, we mochten geen dossier inzien, het was verdwenen en het verscheen op miraculeuze wijze tijdens de zitting en we hadden geen advocaat, we mochten niks zeggen, het vonnis: we zijn voor 6 maanden minimaal uit de ouderlijke macht ontzet tot 28 februari 2020.

Reden leugens van de centrale autoriteit Nederland.

Ze zouden in Nederland niet naar school zijn geweest, ze zouden niet met andere kinderen spelen en een z.g. sociaal geisoleerd leven leiden, wij zijn complotgekkies, ik zou niet goed bij mijn hoofd zijn.

En nog meer leugens alles te weerleggen, maar sinds die 30 ste juli hebben we de kinderen 10 minuten in totaal samen met de verplichte tolk aan de telefoon gehad. De rechter was een WAAR MONSTER, ze zei als jullie kinderen zo aan elkaar gehecht zijn liggen ze straks als een getrouwd stel in bed, en was BOOS dat mijn NEDERLANDSE KINDEREN GEEN FRANS spreken, ga maar door. Op 7 augustus kreeg ik een paniek telefoontje van de “GIJZELNEMERS” verzorgers dat mijn zoon niet meer wilde eten, en mijn dochter liep te kotsen, mijn zoon Rembrandt van 11 was in hongerstaking zei hij en loopt door de situatie met zelfmoord ideeën rond welke ik hem geprobeerd heb uit zijn hoofd te praten.

Na veel gedoe ben ik op mijn dochtertjes verjaardag 8 augustus vrij gekomen, nadat 3 psychiaters hebben verklaart dat ik niet van Lotje ben.

Geen ouders, kaarten, cadeaus. In een weeshuis ergens? We mogen niet weten waar en geen contact behalve als hun dat toestaan. Het laatste bericht is een telefoontje op 15 augustus j.l. waarin ze heel sadistisch vroegen wanneer wilt u uw kinderen zien, en wij antwoorden vanavond, anders morgen, en mijn dochter te schor was van het huilen om te praten, en mijn zoon ook aan het huilen was.

Op 20 aug konden we bij een franse advocaat terecht en is er beroep aangetekend in Frankrijk.

Maar in Nederland moeten de daders ook hangen, een hele familie is verwoest!

Ik moet van de advocaat iedereen aanschrijven en een hand geschreven brief als getuigenis van het tegendeel vragen met een kopie van een identiteitsbewijs, haar vader is tolk. ze heet Lise van Driel maar spreekt geen woord Nederlands, en gelooft niet in het bestaan van E.H.S.


Na verder contact met Neeltje vroeg ze mij deze mail te plaatsten; “Ik hoop dat er mensen wakker worden, er zijn in Nederland zowel als in Frankrijk heel veel mensen die last hebben van E.H.S. (Electro Hyper Sensitiviteit) straling, electromagnetische velden.


Update 21-09-2019

Even een paar nieuwtjes uit Frankrijk. Mijn kinderen heb ik nog steeds niet gezien, wel kregen we brieven van de rechter dat we gedeeltelijk uit het ouderschap ontzet zijn, en mijn zoon Rembrandt en mijn dochter Solange verplicht psychiatrisch, en psychologisch behandeld gaan worden!! Arme kinders.

Worden proefkonijnen en wij kunnen niks doen!

  • De div. Nederlandse autoriteiten zwijgen als het graf, geen reactie op mijn aangetekende brieven.
  • Juridische bijstand, we zijn in beroep gegaan is ons in de eerste instantie ontzegt.
  • Van onze advocaat hoor ik niks behalve het bewijs dat het is aangetekend.

Agnès Buzyn, de franse minister van gezondheidszorg, is op jacht naar Michel Le Jeune een dokter proffessor,die zich fel heeft uitgelaten tegen vaccinatie, en een vrijwillige test met nieuwe medicatie voor mensen met Alzheimer heeft uitgevoerd. Dominique Bellepommes is sinds Januari 2018 uit zijn ambt gezet hij was Oncoloog en onderzoeker naar de relatie tussen straling en hersentumoren, ook deed hij onderzoek naar E.H.S.

Wij willen naar het Europese hof voor de mensenrechten, maar een aanvraag voor een zaak alleen al duurt een half jaar. Er worden per jaar honderd duizenden kinderen Uit Huis Geplaatst. in Frankrijk. Nogmaals deze site zij probeert ons te helpen, http:www.rendeznousnosenfants.org

Update 17-10-2019

Vanmorgen zijn we wezen posten, om te kijken waar ze zijn. Mijn dochter Solange hebben ze onder de DRUGS gedouwd, ze herkende haar eigen vader en moeder niet meer. Ogen PUPILLEN GROOT als SCHOTELS en zo naar school, als een zombie liep ze over het plein!

Ik ben het schoolplein opgelopen, en werd gelijk tegen gehouden door een juffrouw, U MAG NIET IN DE BUURT VAN UW DOCHTER KOMEN! werd er in het frans gezegd we hebben de kinderen vandaag officieel 78 dagen niet gezien, vandaag is officieel dag 79. Ik heb haar een voor gefrankeerde en geadresseerde envelop in haar handje geduwd.

Ze is seksueel misbruikt dat voel ik gewoon, ik weet niet waarom maar … En ze is vandaag gescheiden van haar grote broer Rembrandt, die hebben we niet gezien.

NEDERLAND MOET ZICH SCHAMEN!
Een kleine troost ze zitten niet op die tablet school waarvan ik dacht dat ze daar naar toe zouden gaan. Je mag dit wel plaatsen alvast, hier staan niet veel namen in, en ze weten nu hoe ik eruit zie ze kunnen haar hooguit WEER OVERPLAATSEN.

Ik zit te janken achter de computer.
Neeltje


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk