Eerste gedachten over kanker diëten, …


Afgelopen jaar stond mijn leven in het kader van kanker, mijn jongere broer heeft het en dat is een aflopende zaak. Een goede kennis, een collega en vandaag 10-10 een begrafenis. En dat waren slechts de naaste familie collega’s en vrienden, Al die artikelen: Wettelijke goedkeuring voor geneesmiddelen tegen kanker op basis van ‘Partijdig’ en ‘Overdreven’ bewijs. en Nobelprijs voor Geneeskunde: Gaat kanker nu echt genezen worden met zuurstof, … ? scoorden bijzonder matig. Net alsof iedereen dit diep wegstopt, we zien het wel en ik hoop dat ik het niet krijg, ik hoop dat ik geluk heb, … terwijl, …

Kun je het geluk afdwingen zodat JIJ geen kanker krijgt

… lees de kleine lettertjes

Bron artikel: First Thoughts on Cancer Diets
Door Dr. Sircus

De meeste mensen ondervinden ernstige problemen met het eten. Er zijn aanwijzingen dat het toxiciteit niveau in voedsel stijgt. Het is geen geheim dat de conventionele landbouw een belangrijke oorzaak is geworden van milieuvervuiling en -vernietiging. Toxiciteit in voedsel komt uit vele bronnen. Sommige gifstoffen worden verzameld tijdens de groeifase, andere worden toegevoegd tijdens het oogsten en verwerken en weer andere worden geïntroduceerd wanneer de ingrediënten worden vervaardigd in hun uiteindelijke bewerkte voedselvorm.

Verreweg de grootste zorgen zijn verbannen naar bewerkte voedingsmiddelen, maar zelfs hele voedingsmiddelen, zowel plantaardige als dierlijke voedingsmiddelen, kunnen besmet zijn. Fosfaatmeststoffen, glyfosaatherbiciden, biosolids (menselijk afval dat als meststof wordt gebruikt) en ongelooflijke hoeveelheden antibiotica zijn slechts enkele van de problemen waarmee de moderne landbouw te kampen heeft.

Maar toch beweren oncologen dat een dieet er niet toe doet. Ze denken echt dat zij en hun vijandige toxische behandelingen het enige zijn dat ertoe doet. Dus als u denkt dat uw beste kans om uw kanker te verslaan, is uzelf te blijven vergiftigen en uw toxische belasting te verhogen met toxische behandelingen, ga er dan voort.

De medische gemeenschap hangt tot een 400 jaar oud principe van toxicologie dat zegt: “De dosis maakt het gif.” Echter, tenzij je het beste biologische voedsel eet en in de wildernis leeft zo ver mogelijk van de moderne beschaving, doses van meerdere chemicaliën, zware metalen en straling van verschillende typen liggen al ver boven de grenzen waar gifstoffen als veilig kunnen worden beschouwd. Dus het toevoegen van een beetje meer gif via geneesmiddelen en straling voor medische tests en behandelingen is helemaal niet veilig.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

De blinden leiden de blinden?

Artsen kunnen het verschil niet zien tussen degenen die overleven en degenen die zullen sterven aan hun kanker, dus de meeste artsen zijn gedwongen om iedereen hetzelfde te behandelen. Van patiënten met stadium drie, bijvoorbeeld darmkanker, zal de helft genezen en nooit meer met hun ziekte te maken krijgen. De andere helft sterft binnen die vijf jaar. Artsen kunnen het verschil niet zien, omdat ze niet onder de motorkap van kanker zullen kijken, naar de vele oorzaken ervan, en de fundamentele verschillen tussen mensen met minerale tekorten, of die te snel ademen of hun cellen bevatten met kwik en een overvloed aan veel omgevingsfactoren. vergif of eten ze gewoon het slechtst denkbare dieet.

Het belangrijkste idee van natuurlijke oncologie is het maximaliseren van de kans van elke persoon om hun kanker te verslaan. Luister naar Dr. Dominic D’Agostino TED talk presenteert belangrijk fundamenteel onderzoek met Navy Seals dat uiteindelijk een combinatie suggereert van het gebruik van veel zuurstof en een ketogene voeding om kanker te overwinnen. Als we kijken naar het wetenschappelijke feit dat dit twee van de meest kwetsbare punten van kanker zijn, en een onverzadigbare behoefte aan glucose, die een ketogeen dieet verhongert, en dat zuurstofgebrek en mitochondriale dysfunctie is waar de meeste kanker begint, is het volkomen logisch om zuurstof te combineren en behandelingen met weinig suiker.

“Als apotheker zie ik uit de eerste hand dat degenen die supplementen nemen veel meer weten over hun gezondheid en lichaam dan degenen die dat niet doen. Helaas nemen de meeste klanten bij apotheken gewoon farmaceutische medicijnen voor wat hen scheelt, en komen ze nooit tot de kern van het probleem. Ze hebben meer medische problemen dan je je kunt voorstellen. Big pharma leidt nu apothekers op die veel $$ geven aan apotheekscholen. Het ketogeen dieet maakt Big Pharma bang dat patiënten diabetes kunnen omkeren, kanker kunnen ‘verhongeren’ en in feite op een koolhydraatarme levensstijl kunnen leven. Wees getuige van de negatieve ‘waarschuwingen’ over koolhydraten met lage koolhydraten en ketogene artikelen die valse informatie bevatten (disinformatie). De voedingsindustrie en de medische industrie hebben ons doen geloven dat 300 gram koolhydraten per dag is wat zou moeten zijn, terwijl dit over een periode van jaren obesitas en diabetes ontwikkelt. Het enige dat je hiermee kunt doen, is de koolhydraten achtervolgen met een insulinenaald. ‘

Ik promoot het ketogene dieet niet als een remedie tegen kanker, maar het is wel logisch als radicale genezing een doel is. Er is controverse over alles, vooral over voeding, dus wil je graag luisteren naar een andere briljante arts, Dr. Nicolas Gonzalez, praat over ketogene voeding

Als het gaat om voedsel en dieet, is het belangrijk om het evenwicht te bewaren. Het is mijn bewering dat er geen enkele remedie voor kanker is, geen enkele therapie, medicijn, dieet of medisch proces dat de kanker van iedereen zal genezen. Maar we kunnen kanker genezen! Miljoenen hebben het verslagen. Een van de centrale vragen en moeilijkheden is, wie vertrouwt u om u te helpen uw kanker te verslaan?

Een van de ergste dingen van het leven in de 21ste eeuw is de twijfel die opduikt uit het horen en lezen van zoveel tegenstrijdige meningen over kanker, voeding en zo ongeveer al het andere. Veel hiervan is opzettelijk omdat de ene kant van elke kwestie oorlog voert met de andere. Oncologen denken dat niets belangrijk is, behalve hun chemo- en bestraling behandelingen en voor hen zijn voeding en supplementen niets.

Iedereen denkt dat ze gelijk hebben en velen vallen agressief tegengestelde posities aan. We hebben zelfs gevechten om iets eenvoudigs als natriumbicarbonaat. Als het op dieet aankomt, wordt de strijd heviger, maar er zijn gemakkelijk te identificeren richtlijnen die we in de les Nutritional Stress as a Cause of Cancer zullen bespreken.

Een belangrijke persoon om naar te luisteren over voeding en vetten is Dr. Johanna Budwig. Haar Budwig-dieet is een behandeling tegen kanker die in de jaren vijftig is ontwikkeld. Het dieet bestaat uit meerdere dagelijkse porties lijnzaadolie en kwark, evenals groenten, fruit en sappen. Bewerkte voedingsmiddelen, vlees, de meeste zuivelproducten en suiker zijn verboden.

Johanna Budwig
(1909-2003)

Voorstanders noemen haar de ‘Grand Dame of Science’. Ze beweren dat ze ‘een Europese toponderzoeker in kankeronderzoek, biochemicus, bloedspecialist, farmacoloog en natuurkundige’ was. Ze stellen ook dat ze genomineerd was voor de Nobelprijs zes of zeven. keer.

Haar werk is gebaseerd op gecompliceerde biochemie over drievoudige onverzadigde vetzuren, die in linoleenzuur zitten, die 18 links hebben en een sterke elektronische energie hebben. Ze ontdekte dat de hoogste verzameling elektronen de combinatie is van linolzuur-linoleenvetzuren in vlasolie. De combinatie van dubbel onverzadigd linolzuur met drievoudig onverzadigd linoleenzuur is bijzonder goed gecombineerd in lijnzaad. Deze vetten leveren een hoge mate van energie waarvan ze beweert dat het kanker geneest of niet toelaat. Gezonde vetten zijn ‘brandstof’ voor de mitochondriën. Gezonde vetten beschermen ook de mitochondriën door ontstekingsremmende ondersteuning te bieden.

De moderne wetenschap suggereert dat dit vooral belangrijk kan zijn voor borstkanker. Dit komt omdat lijnzaad rijk is aan omega-3-vetzuren, alfa-linoleenzuur, lignanen en vezels. Een van de belangrijkste componenten van lijnzaad zijn de lignanen.

In het menselijk lichaam veranderen deze specifieke lignanen in twee andere werkzame stoffen (enterolacton en enterodiol). Deze moleculen zijn qua vorm vergelijkbaar met het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Ze binden dus aan dezelfde receptoren op het oppervlak van kankercellen als oestrogeen. In het laboratorium verminderen ze de groeisnelheid van kanker. Aangezien ongeveer 80 procent van de borstkankers gevoelig zijn voor oestrogeen (afgekort ER +), is blokkerende oestrogeen een aloude techniek geworden voor het vertragen van de groei van borstkanker.

In 2017 legden de Italiaanse wetenschappers uit: “Er is aangetoond dat lijnzaad en / of zijn olie de vorming van dikke darm-, borst-, huid- en longtumoren remmen, de vorming van bloedvatcellen bij vrouwelijke ratten verminderen, waardoor een beschermend effect tegen borstkanker wordt gesuggereerd , dikke darm en eierstokkanker. “

Gevolgtrekking

Misschien komt de bottom line over voeding, voeding en kanker van Dr. Joel D. Wallach die zegt: “Ons immuunsysteem heeft alle 90 voedingsstoffen (60 mineralen, 16 vitamines, 12 essentiële aminozuren en twee essentiële vetzuren) nodig om te behouden en zichzelf te herstellen om ons te beschermen tegen infectieziekten (bijv. verkoudheid, griep, keelontsteking, “vleesetende” Streptococcus A, Epstein-Barr-virus, HIV, Candida albicans, reumatoïde artritis, Herpes-virus, Hanta-virus, kanker, enz. ). De gezondste en langstlevende culturen op de planeet consumeren consequent hoge niveaus van 60 tot 72 mineralen bij elke maaltijd, generatie na generatie, en het resultaat is drugsvrije, misdaadvrije, ziektevrije mensen die lang, productief en vrolijk leven levens en die in staat zijn om hun genetische potentieel voor een lang leven te vervullen! ”

Eén reden waarom ik altijd heb aanbevolen om onderaan in de voedselketen te eten, met superfoods zoals Spirulina en Chlorella, is dat ze al deze basisvoedingsstoffen in geconcentreerde vorm bieden.

Dus uiteindelijk, wie vertrouw je?

Veel mensen vertrouwen op Chris Wark en hebben zich ingeschreven voor zijn cursus en hebben zijn boek Chris Beat Cancer gekocht. Er zijn veel mensen die hun kanker hebben overleefd en dat maakt hen tot kanker-experts toch? Hij is volledig tegen het ketogene dieet, wat betekent dat hij een van die personages is die denkt dat het op zijn manier of op de verkeerde manier is. Ik denk dat hij een manier heeft, hij maakt dat glashelder, maar net als de meeste mensen is hij zo gefocust op wat hij gelooft en weet dat hij geen eerlijke weergave geeft van vele andere belangrijke dingen.

Max Gerson is de grootvader van een van de meest extreme voedingsbenaderingen van kanker, en ik heb met zijn aanpak in ieder geval wonderen zien gebeuren bij niet-kankerpatiënten. Voor kanker is zijn aanpak niet compleet, want het is antiek, maar het geeft wel een helder licht over wat kan worden gedaan met het beste verse sap vast met fruit en groenten.

Gevolgtrekking

Je moet zelf beslissen over je dieet, net zoals je moet beslissen hoe je moet ademen. Mijn advies, als het iets waard is wat betreft voeding, is om het beste van veel voedingswerelden op te nemen en bij de basis te blijven. Natuurlijk kun je luisteren naar een van de vele experts en laat degene met wie je hart resoneert je vertellen wat je moet doen.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk