Student 5 dagen geschorst wegens dragen pet: ‘Taxation is Theft’ en, ‘End the Drug War’ Flyer


Bron artikel the Mind Unleashed: Student Suspended for 5 Days Over ‘Taxation is Theft’ Hat, ‘End the Drug War’ Flyer
Door: FREE THOUGHT PROJECT | 10-10-2019

Standaardonderwijs in Amerika richt zich doorgaans op het creëren van een aanbod van werkbijen die bevelen van autoriteiten opvolgen en binnen de grenzen opereren die het systeem heeft vastgesteld, maar die niet over kritisch denkvermogen beschikken.

De resultaten van een dergelijk schoolsysteem dat creativiteit en verbeeldingskracht onderdrukt en ontmoedigt, heeft een nadelig effect gehad op kinderen en hun vermogen om de status-quo in twijfel te trekken. Maar wat gebeurt er als een van die kinderen het paradigma verbrijzelt en buiten deze muren kan kijken? Nou, voor een eerstejaars eerstejaarsstudent in Florida, werd hij vijf dagen geschorst.

De student, wiens moeder ons vroeg om hem niet te noemen, werd vorige week geschorst en blijft tot het einde van de week geschorst. Zijn overtreding? Hij droeg een hoed met de tekst ‘Belasting is diefstal’ aan de voorkant en deelde flyers uit voor een libertaire presidentskandidaat die pleit voor ‘beëindiging van de drugsoorlog’.

Geen van deze verklaringen zijn bedreigend, obsceen of anderszins illegaal, maar op vrijdag werd de student, die we naar E zullen verwijzen, benaderd door schoolmedewerkers voor het dragen van deze hoed. E vertelt ons dat hij zijn hoed droeg op een tijdstip en plaats waar studenten hoeden mogen dragen, maar mogelijk vanwege de woorden op de hoed, was hij het doelwit.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

“De administratie beweerde dat ik geen hoeden buiten kan dragen, terwijl in de grondwet van Florida eigenlijk staat dat studenten in feite hoeden of andere hoofddeksels buiten kunnen dragen,” vertelde E aan het Free Thought Project.

Maar dit was nog maar het begin.

Toen E flyers begon uit te delen voor de presidentskandidaat Dan Behrman 2020 – die pleit voor het beëindigen van de drugsoorlog en die belasting is diefstal – brak de hel los.

E werd al snel omringd door schoolpersoneel, waarvan hij zegt dat hij hem probeerde vast te houden voor het uitdelen van de flyers. “Ik probeerde het cafetaria te verlaten toen mij werd verteld dat ik niet werd vastgehouden, en ik bleef alleen omdat ik werd gevolgd, lastiggevallen en gedwongen dit te doen,” zei hij.

Een hulpsheriff zou vervolgens meedoen en de schoolbestuurders vertellen dat E hen aan het filmen was.

“Ze kregen de hulpsheriff er de eerste keer bij omdat ik begon met opnemen,” zei E. ‘De hulpsheriff was in de buurt toen ze me confronteerden omdat ik de folders had uitgedeeld. En toen kwam de hulpsheriff naar ons toe en zei: “Ik wil je laten weten dat hij je misschien opneemt zonder je medeweten.”

“Ik werd vijf dagen van school geschorst voor de flyers en weigerde ze in te leveren en sceptisch te zijn over hun beweringen over wat de regels zijn,” zei E. “Ze logen tegen me over de hoedenregel, dus ik dacht dat ze liegen misschien weer. Ze lieten me de gelegenheid niet toe om de regel op te zoeken, omdat ze wisten dat ze het mogelijk fout hadden kunnen zijn. “

E gaf ons een kopie van zijn opschortingsbrief waarin stond dat hij was geschorst wegens ‘ongehoorzaamheid / insubordinatie’. Hij mag pas maandag naar school terugkeren.

Het Free Thought Project heeft maandag contact opgenomen met het schooldistrict om te informeren naar de opschorting van E, maar vanaf de publicatie van dit artikel hebben we geen reactie ontvangen.

Wanneer u vreedzame meningen over belastingheffing en de oorlog tegen drugs uitstraalt, wordt u vijf dagen van school geschopt voor ‘insubordinatie’, kan het tijd zijn om de missie van openbaar onderwijs in twijfel te trekken. Het openbare schoolsysteem is weinig meer geworden dan een indoctrinatie centrum dat kinderen leert wat ze moeten denken in plaats van hoe ze moeten denken en de opschorting van E benadrukt dit perfect.

Bovendien is belastingheffing diefstal, dus niemand mag ooit worden gestraft voor het dragen van een hoed die dit zegt.

“Belastingheffing is diefstal, puur en eenvoudig, ook al is het diefstal op grote en kolossale schaal die geen erkende criminelen kunnen evenaren. Het is een verplichte inbeslagname van het eigendom van de inwoners van de staat of onderdanen. “- Murray N. Rothbard

Als je in de war raakt door de uitdrukking “belastingheffing is diefstal”, denk dan aan de overheid als mensen zonder speciale privileges. Als een doorsnee persoon geld van iemand neemt die wordt bedreigd met geweld, wordt dit diefstal genoemd. Als de regering het echter doet, wordt het als legaal en moreel beschouwd en wordt het “belastingheffing” genoemd. Niemand heeft ooit ingestemd met deze regeling, het is miljoenen mensen tegen hun wil opgedrongen en een lange lijst met rechtvaardigingen zijn gemaakt om mensen te overtuigen dat ze niet worden gestolen.

Aangezien de overheid geld van haar burgers mag winnen via de loop van een pistool, garandeert dit dat ze financiering zullen hebben voor elk soort project dat ze willen, zelfs als die projecten niet populair zijn bij belastingbetalers zoals oorlog en de politie / bewakingsstaat. Dit komt omdat het publiek geen andere keuze heeft dan belasting te betalen, daarom hebben ze geen zeggenschap over hoe hun geld wordt gebruikt en zijn ze meestal gedwongen om te betalen voor hun eigen onderdrukking en het afslachten van hun buren in het buitenland.

Natuurlijk zijn er een aantal sociale welzijnsprogramma’s waar sommige mensen baat bij hebben, maar het geld dat deze projecten kosten, is slechts een kleine fractie van het geld dat daadwerkelijk wordt ontvangen van belastingheffing. Het meeste geld dat via belastingen wordt binnengebracht, wordt gebruikt voor bureaucratische begrotingen, handhaving van incasso’s en de gulzigheid van federale en nationale regeringen.

Dus hoewel een deel van de inkomsten wordt gebruikt voor nuttige projecten, wordt het grootste deel van het geld nog steeds verspild of gebruikt voor snode manieren. Sommige onderzoekers hebben dit beschreven als een dief die je vijf dollar geeft en tegelijkertijd honderd dollar uit je achterzak haalt.

Er is een ongelooflijke hoeveelheid angst gericht op dit concept omdat onze beschavingen al zo lang worden voortgestuwd door geweld in plaats van rationaliteit. Meteen na het horen van deze ideeën om afschaffing van dwangbelasting af te schaffen, zullen veel mensen die nieuw zijn met het idee onmiddellijk spotten, “als belastingen niet werden geïnd onder dreiging van geweld, dan zal niemand ze betalen en er zal chaos zijn en de armen zullen op straat sterven. ‘Of misschien schorten ze studenten op vanwege het dragen van hoeden op school die dit beschrijven.

Deze verklaring laat zien dat belastingheffing niet werkt voor de gemiddelde persoon. Daarom zijn ideeën over ‘de toestemming van de geregeerden’ en ‘het sociale contract’ complete denkfouten. Als iemand expliciet zegt dat mensen geen belasting zouden betalen als ze niet verplicht waren, dan geven ze toe dat belastinginkomsten niet worden gebruikt om het publiek ten goede te komen en dat niemand zou betalen als ze geen – spreekwoordelijke en soms echte – geweer op hun hoofd.

Wanneer een behoefte zich in een gemeenschap voordoet, komen mensen van nature bij elkaar en zorgen ze voor wat er moet gebeuren; ze hebben niemand nodig met een pistool in hun gezicht om hen te vertellen hoe het moet. Om onze soort enige kans op deze aarde te geven, moeten we beginnen nadenken over vreedzamere manieren om dingen te doen, en stoppen met het rechtvaardigen van het gebruik van geweld in alle omstandigheden, zelfs soft-core geweld zoals wetgeving, belastingen en indoctrinatie via openbare scholen .

“Het is in feite niets minder dan een wonder dat de moderne onderwijsmethoden de heilige nieuwsgierigheid van onderzoek nog niet volledig hebben gewurgd; want deze delicate plant heeft naast stimulatie vooral behoefte aan vrijheid; zonder dit gaat het wankelen en ruïneren zonder falen. Het is een zeer ernstige fout om te denken dat het genot van zien en zoeken kan worden bevorderd door dwang en plichtsbesef. ”

–Albert Einstein

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk