Vindt jij Kernenergie ook geweldig, … ?


de krant lezen

Bron artikel: Don’t You Just Love Nuclear Energy?
Door Dr Sircus | 07-10-2019

Houd je niet gewoon van Fukushima en alles wat daar is gebeurd, dat dit de rest van ons leven, het leven van onze kinderen en hun kinderen en voor altijd zal doorgaan? Hoorde je het nieuws van alweer een nucleair ongeval in Rusland niet? Hoe zit het met het nieuws dat artsen een van de belangrijkste oorzaken van kanker zijn wanneer ze bestraling met kanker gebruiken om kanker te behandelen?

Te midden van een hernieuwde stralingsschrik veroorzaakt door nieuws overweegt Tokyo serieus om radioactief water van de kernramp in Fukushima in 2011 in de Stille Oceaan te dumpen. De lijst bevat huishoudelijke artikelen zoals koffie en chocolade.

We worden verondersteld van kernenergie te houden, maar wie wil ergens in de buurt van een kerncentrale wonen? Ze hebben nooit het probleem van kernafval opgelost, maar laten we meer kerncentrales bouwen. En het is leuk om te weten dat we de hele mensheid kunnen vernietigen voor het geval we onszelf beu zijn.

Je moet gewoon houden van de ondertiteling van een recent essay van Helen Caldicott: “De Morrison-regering heeft de deur geopend naar het idee van kernenergie zoals die wordt gegeven door de nucleaire sociopaten.” Wij mensen hebben moeite om onze lessen te leren. Nucleaire straling is een probleem, zoals te zien vanaf de vroegste momenten. Geloof het of niet, Frankrijk is nog bezig met het opruimen van nucleair afval van Marie Curie. Haar lab buiten Parijs, genaamd Tsjernobyl aan de Seine, is bijna een eeuw na haar dood nog steeds radioactief.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Straling (1) beschadigt het DNA van biologische soorten en leidt tot kanker; (2) oxidatieve schade veroorzaken die voortijdige veroudering kan veroorzaken; (3) het celmetabolisme verstoren; en (4) mogelijk leidt tot andere ziekten door het genereren van stress-eiwitten.

The Forever Squad

De IAEA International Remediation Expert Mission onderzoekt Reactor Unit 3 bij TEPCO’s Fukushima Daiichi Kernenergieplan

Nu de “nucleaire renaissance” dood en begraven lijkt na de ramp in Fukushima (een zesde van de nucleaire reactoren ter wereld was na het ongeval gesloten), hebben de bedrijven geïnvesteerd in het maken van kerncentrales en radioactief afval – inclusief Toshiba, Nu-Scale, Babcock en Wilcox, GE Hitachi, General Atomics en de Tennessee Valley Authority – zijn terug en plannen massaproductie van kleine modulaire reactoren (SMR), die wereldwijd kunnen worden verkocht. We moeten deze bedrijven toevoegen aan onze lijst met favoriete bedrijven.

Met al deze paniek die tegen de nucleaire industrie ingaat, moeten ze iets doen om het tij te keren dat de industrie dreigt te motten en dat deden ze.

“Vervuiling door kolengestookte elektriciteitscentrales is verantwoordelijk voor meer dan 100.000 doden per jaar, terwijl het onwaarschijnlijk is dat de crisis in de kerncentrale in Fukushima één persoon zal doden.”

Hoeveel mensen denk je dat de ultieme leugens van de propaganda gaan kopen: “De ramp laat zelfs zien hoe veilig kernreactoren eigenlijk zijn”, schrijft de minst betrouwbare media-uitlaatklep ter wereld, The Guardian.

Het lijkt erop dat de nucleaire industrie heeft betaald voor een tegenaanval of een competitie tegen angst voor straling om het publiek te kalmeren. Je moet hiervan houden. “De gedeeltelijke ineenstorting van drie reactoren in de Japanse kerncentrale Fukushima Daiichi in 2011 leidde tot massale evacuaties waarvan veel deskundigen zeggen dat dit resulteerde in meer doden dan de aardbeving en tsunami die het ongeval veroorzaakten.”

Of wat denk je hiervan? “Ervaring in Nagasaki, Tsjernobyl en Fukushima heeft Shunichi Yamashita geleerd dat angst en verstoring mensen veel erger dan straling zelf kunnen kwetsen.” Het medische industriële complex zou ons meer doen vrezen voor de zon dan voor de toenemende blootstelling aan straling van de nucleaire industrie, waaronder alle kankerverwekkende straling die wordt gebruikt om kanker te diagnosticeren en te behandelen.

Ik geef de voorkeur aan dit verhaal van Fukushima:

“In de afgelopen 8 jaar is Tokyo Electric Power (TEPCO) als een dolleman omgevormd om nood opslagtanks (1.000) te bouwen om meer dan een miljoen ton besmet radioactief water te bevatten, weet je, het soort dingen dat in de loop van de tijd, menselijke cellen vernietigt, DNA verandert, veroorzaakt kanker of produceert zoiets als het gruwelijke misvormde wezen in The Carp van John Carpenter! Dat is het resultaat van een drievoudige kernsmelting die een constante waterstroom vereist om verder smelten van reactorkernen te voorkomen die zijn gedecimeerd en getransfigureerd tot corium of gesmolten blobs. Het komt het dichtst in de buurt van een volledig ‘china-syndroom’ in de hele menselijke geschiedenis. ‘

Het officieel geaccepteerde verhaal, ongeacht wat nieuwszenders zeggen, is dat blootstelling aan straling, zoals dicht bij een atomaire explosie, of blootgesteld aan herhaalde CT, PET of mammogrammen, en vooral aan behandelingen met kanker, acute gezondheidseffecten kan veroorzaken, zoals als brandwonden en acuut stralingssyndroom (“stralingsziekte”). Het kan ook leiden tot gezondheidseffecten op lange termijn zoals kanker en hart- en vaatziekten. Waar het om gaat bij blootstelling aan straling HET KAN JE DODEN. Maar maak je geen zorgen, dat betekent waarschijnlijk niet dat jij. (CT-scans kunnen u blootstellen aan zoveel straling als 200 röntgenfoto’s van de borst.) Laten we het niet eens hebben over wat dat kan doen met zwangere vrouwen en de foetus die ze dragen.

In een jaar krijgt de gemiddelde persoon ongeveer 3 millisievert (mSv), de eenheden die wetenschappers gebruiken om straling te meten. Elke CT-scan levert 1 tot 10 mSv, afhankelijk van de dosis straling en het deel van uw lichaam dat de test krijgt.

Wetenschappers weten al lang dat straling bij mensen kanker kan veroorzaken, maar radiologen vinden het niet leuk om daarover op te scheppen. Radioactieve energiegolven en deeltjes zijn zo klein dat ze door het lichaam kunnen gaan en de genetische samenstelling van een persoon in hun DNA kunnen schaden. Dit is de reden waarom je vreemde mutaties ziet bij dieren en mensen die worden blootgesteld aan grote hoeveelheden straling of kleinere hoeveelheden bij langdurige blootstelling.

Maar luister, naar de nucleaire mensen, het is allemaal veilig, niets om je zorgen over te maken, tenzij je een van de ongelukkigen bent wiens lage dosis toevallig je DNA raakt en een kankerverwekkende mutatie veroorzaakt. Dan is dat gewoon pech Jack, en kom je niet meer terug.

Amerikaanse matrozen op de USS Ronald Reagan werden blootgesteld aan straling van Fukushima. Velen zijn ziek. Sommigen zijn gestorven. Waarom kunnen ze geen gerechtigheid krijgen?

Nucleair afval stapelt zich op en niemand in de nucleaire industrie wil het hebben over het feit dat er geen echt antwoord is, behalve dat we onze planeet steeds meer vervuilen met nucleair materiaal.

De kinderen vermoorden in Japan

Katsutaka Idogawa, voormalig burgemeester van een stad in de buurt van de gehandicapte kerncentrale van Fukushima, vertelde RT News dat in zijn land de besmetting met straling de grootste schat van Japan beïnvloedt: de kinderen. In vergelijking met Tsjernobyl zijn de stralingsniveaus rond Fukushima ‘vier keer hoger’.

Volgens Idogawa wonen er ongeveer twee miljoen mensen in de prefectuur die ‘allerlei medische problemen’ melden, maar de regering houdt vol dat deze omstandigheden geen verband houden met het ongeval in Fukushima. Idogawa wil hun ontkenning schriftelijk.

“Ze geloven wat de overheid zegt, terwijl in werkelijkheid straling nog steeds aanwezig is. Dit doodt kinderen. Ze sterven aan hartaandoeningen, astma, leukemie, thyroiditis … Veel kinderen zijn extreem uitgeput na school; anderen zijn gewoon niet in staat om PE-lessen bij te wonen. Maar de autoriteiten verbergen nog steeds de waarheid voor ons, en ik weet niet waarom. Hebben ze zelf geen kinderen? Het doet zoveel pijn om te weten dat ze onze kinderen niet kunnen beschermen. “

“Ze zeggen dat de Fukushima Prefecture veilig is, en dat is de reden waarom niemand werkt om kinderen te evacueren, ze ergens anders naartoe te verplaatsen. We mogen dit niet eens bespreken. ‘Het is overal in de officiële medische wereld hetzelfde. Straling reist snel en gemakkelijk in de wind en komt neer met de regen. De International Physicians for the Prevention of Nuclear War (IPPNW) kopen duidelijk niet de optimistische garanties van de Verenigde Naties dat er zich geen zorgen hoeft te maken over nucleaire straling en blootstelling daaraan.

Te veel straling

Astronauten, vliegtuigbemanningen en frequente reizigers hebben te maken met toenemende blootstellingen aan kosmische straling vanwege het grote minimum aan zonne-energie. Blootstelling aan de zware ionencomponent van kosmische straling veroorzaakt een groot aantal cellulaire veranderingen, afhankelijk van de blootstellingssnelheid, het soort schade en de individuele vatbaarheid.

Medische beeldvorming is een centraal onderdeel van de patiëntenzorg geworden om een ​​vroege en nauwkeurige diagnose te garanderen. Helaas gebruiken veel afbeeldingsmodaliteiten ioniserende straling om afbeeldingen te genereren. Ioniserende straling, zelfs in lage doses, kan directe DNA-schade veroorzaken en reactieve zuurstofspecies en vrije radicalen genereren, wat leidt tot schade aan DNA, eiwitten en lipidemembranen. Deze celschade kan leiden tot apoptose, necrose, teratogenese of carcinogenese. Maar liefst 2% van de vormen van kanker (en een bijbehorende 15.000 sterfgevallen per jaar) kan alleen worden gekoppeld aan computertomografie.

Radiotherapie is een van de belangrijkste vormen van behandeling voor verschillende soorten kanker geworden. Kankerpatiënten die eerder werden behandeld met hoge doses straling, lopen een groter risico om later in hun leven cardiovasculaire complicaties te ontwikkelen. Het hart kan variërende doses straling ontvangen, afhankelijk van het type therapie en kan zelfs doses bereiken in het bereik van 17 Gy. We hebben het over bijna dodelijke doseringen. Meerdere onderzoeken hebben de rol van oxidatieve stress en ontsteking bij door straling veroorzaakte cardiovasculaire schade aangetoond.

Hogere stralingsniveaus verkorten het leven van mensen en maken kinderen ziek. Het is misschien allemaal stil en onzichtbaar, maar dat maakt het dodelijker, niet minder. Omdat de overheid precies weet wat er aan de hand is en het publiek niet waarschuwt en geen passende detox- en chelatietherapie ondersteunt, hebben we een groeiende gezondheidscrisis.

Nagedachte

Dr. David Brownstein deed een universele oproep voor zware jodiumsuppletie omdat het voedende type jodium de schildklier beschermt tegen het radioactieve type jodium. Je moet een dwaas zijn om geen jodium te gebruiken, omdat ongeveer 95% van ons een tekort aan jodium heeft, waardoor onze schildklier eenden (sponzen) voor het radioactieve type jodium worden. Over minerale gaten gesproken, een schildkliertekort in jodium wordt als een intense stofzuiger die op zoek is naar iets dat er zelfs uitziet als een halogeen (fluoride, bromide, chloor of raketbrandstof). Omdat er zoveel bloed door de schildklier gaat, heeft het een fantastisch vermogen om radioactief jodium te concentreren en deze halogenen, ongeacht hoe laag de concentratie ervan in het bloed is.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk