Rechts of Links, … dat is het “spel” !!

Save as PDF 

Het hele politieke spectrum wordt steeds meer belicht vanuit rechts of links en ook steeds meer in termen van extreem links en extreem rechts.

Een steeds meer mensen probeert men in deze valkuil te laten trappen.

De vertaling van “links en rechts” is namelijk “heers en verdeel”.

Het spel dat tot het extreme wordt gespeeld door de propaganda media.

Sta ik echter aan de bar een pilsje of wijntje (in mijn geval) te drinken dan zijn de meeste mensen in grote lijnen het met elkaar eens.

DE GROTE LIJNEN.

Dat zijn namelijk de zaken die in deze Maslow piramide worden besproken.

Al het andere is geruis op de lijn, stikstof, Co2, zwarte Piet.

De grote AGENDA achter al deze ruis is dat wij op het punt staan de grote misdaden te ontdekken van de elite. Men wil met alle geweld voorkomen dat deze misdaden aan het volle daglicht worden blootgesteld.

Gezichtsherkenning en een sociaal creditsysteem, de DDR 2.0

Maar ik ben er persoonlijk 100% van overtuigt dat dit alles niet meer gaat werken.

DE GEEST IS REEDS UIT DE FLES

Laat je niet bang maken en praat eens eerlijk met linkse en rechtse mensen over de echte belangrijke zaken in het leven.

Ik ben ervan overtuigd dat al die linkse en rechtse tegenstellingen als sneeuw voor de zon gaan smelten, … op het moment dat -wij- met zijn -allen- de grote waarheid gaan ontdekken en -wij- als een blok ons gaan Keter -tegen- deze machtswellustige misdadigers. In het Engels hebben ze daar een kreet voor;

UNITED WE STAND

Eigenlijk zijn al mijn artikelen op de een of andere manier verbonden aan deze leus.

Dit links / rechts betoog kan dan ook mijn kortste artikel zijn. Alles wat ik wil vertellen staat al op mijn site in de 2.000 + artikelen. Je had het allemaal al kunnen ontdekken, en ik ben echt niet slimmer als jij. Ik heb veel geluisterd naar anderen en op -MIJN EIGEN WEEGSCHAAL- gewogen. 


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk