Omkeren op de doodlopende weg, …


Bron artikel: Human psychodrama on the world stage: Power Outside the Matrix
Door Jon Rappoport | 29-09-2019

Menselijk psychodrama op het wereldtoneel: Power Outside the Matrix

Opdagen uit een doodlopende weg

gedachtenvoer 200

Terwijl het drama Human Life on Planet Earth in de 21e eeuw verder gaat, zien we een escalatie van emotionele reacties van de lagere hersenen op gebeurtenissen. En dit is volgens plan.

Ik wil de onderliggende propagandaboodschap benadrukken. Het is heel belangrijk om die boodschap te begrijpen:

“Omdat steeds meer mensen niet in staat en niet bereid zijn om logica en rationaliteit te gebruiken, nemen die kwaliteiten af in belang, en je moet ze verlaten omdat … ze je niet dienen. Ze zijn niet nuttig. “

Je kunt zien waar dit toe zou leiden. Meer en meer mensen zouden zich overgeven aan hun eigen stimulus respons mechanismen, en het algehele niveau van chaos zou toenemen en uitbreiden.

Er is geen situatie waarin u afstand moet doen van uw eigen vermogen om redelijkheid en rationaliteit te gebruiken, ongeacht wat andere mensen doen. Hun overgave mag geen excuus worden voor jou om je eigen kracht op enig niveau te verlaten.

De twee meest formidabele individuele krachten zijn logica en verbeelding.

Logica is in wezen aarding en stabilisatie. Hiermee kunt u elke situatie of cluster van informatie analyseren en de geldigheid of ongeldigheid ervan controleren, zonder misleiding.

Verbeelding brengt je omhoog. Het stelt je in staat je grootste visie voor je leven te zien – en daarom naar de vervulling ervan te handelen.

Anderen om je heen kunnen bezwijken voor hun eigen misvattingen en gebrek aan energieke geest – maar dat betekent niet dat je dat moet doen.

En terzijde, als je besluit dat je de mensen om wie je geeft wilt helpen en omhoog wilt tillen, probeer het dan zonder logica en verbeeldingskracht en kijk hoe ver je komt.

Dit alles is voorwoord en voorspel. Het hield me meer dan een decennium van onderzoek en onderzoek bezig, toen ik het menselijke psychodrama een nieuwe fase zag ingaan. Het kenmerk was een willekeurige emotionele reactie.

Niets mis met emoties, maar het betreden van een ruimte waar ze je van pilaar naar post brengen, energie opzuigen en aftappen, terwijl ze geen zichtbare vooruitgang produceren langs de lijn van het vervullen van doelen … dat is helemaal geen goede zaak. Uiteindelijk verlamt het individu, die zich terugtrekt uit zijn meest diepgaande ambities.

This was the setting in which I developed my third collection, Power Outside The Matrix. Here is a description of its contents:

Deze mega-collectie draait helemaal om het bereiken van kracht buiten The Matrix en het stabiliseren van die kracht.

Het bevat een lange sectie: Informatie analyseren in het tijdperk van desinformatie.

Deze sectie is gevuld met specifieke voorbeelden van mijn eerdere onderzoeken. Gebaseerd op 25 jaar ervaring, laat het u zien hoe u gegevens uit elkaar haalt en samenstelt die tot geldige conclusies leiden.

Het is veel meer dan een logische cursus.

Het is een geavanceerde analysebenadering.

Macht buiten de Matrix vestigen vereist dat een persoon kan omgaan met de stroom van informatie, verkeerde informatie en desinformatie van vandaag. Ik heb geen steen onberoerd gelaten om u een werkbare benadering van analyse te bieden.

Er is nog een uitgebreid gedeelte met de titel, A Writer’s Tutorial. Mensen hebben me gevraagd om deze tutorial te geven, en hier is het in delen. Maar het is niet alleen voor schrijvers. Het is voor elke creatieve persoon die zijn eigen kracht wil begrijpen, en gebruiken om de wereld te bereiken.

Mijn zelfstudie stelt je bloot aan lessen die veel verder gaan dan wat normaal wordt geleerd in seminars van schrijvers. Verschillende kernconcepten in de zelfstudie zijn zelfs in tegenspraak met de seminars van gewone schrijvers en geven u dus toegang tot innerlijke bronnen die anders zouden worden genegeerd.

Een ander deel van deze megacollectie, getiteld Power Outside The Matrix en The Invention of New Reality, bevat creatieve oefeningen die je dagelijks doet en die je helpen om het doel van macht buiten The Matrix te bereiken. De oefeningen gaan allemaal over het verhogen van je energie en stabiliteit – en over de uitvinding van nieuwe ruimtes.

Toegang tot je interne energie, in grote hoeveelheden, is noodzakelijk voor een leven buiten The Matrix – in plaats van te vertrouwen op de illusoire energie die The Matrix lijkt te bieden.

Dit is een belangrijk feit. Ik heb de oefeningen precies voor dat doel ontwikkeld: je energie, je dynamiek, onafhankelijk en zelfvoorzienend.

En tot slot heb ik een aantal audioseminars opgenomen die een breder perspectief bieden op The Matrix en wat het betekent om daarbuiten te leven en te werken.


Noot: In 2004 heb ik zelf een intensieve cursus persoonlijke ontwikkeling gedaan gedurende negen maanden. Hoe analyseer je het nieuws, waarom zegt iemand iets tegen je en met welk doel, wat kun je opmaken als je tussen de regels door leert lezen? Lees er hier meer over: Je referentiekader bepaald hoe jij denkt en handeld | 12 Dingen die men je niet geleerd heeft op school | Voel ik mij nog wel ‘thuis’ hier tussen al die Nederlanders, die hun eigen ‘ik’ opgesloten hebben?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk