#GiletsJaunes Gele hesjes acte 46: ongekend, … respect !


Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Een Franse krant meldde vandaag 28-09: Manifestaties in Parijs: de politie is “aan het einde van de rol” (einde van hun latijn) Aan de vooravond van de 46e demonstratie van de Gele Vesten veroordeelt de politie “een fysieke en psychologische vermoeidheid”. Vakbonden roepen op tot een mars op 2 oktober.

“Een enorme vermoeidheid. We willen dat het stopt. We slaan alarm over de verslechtering van onze arbeidsomstandigheden en de golf van zelfmoorden onder politieagenten. We vragen om compensatie en erkenning. ” 18 uur non-stop en een lunchpakket

Tout les information

de natte droom van een Franse President en de Nieuwe Wereld Orde
President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator
en de eigen bijdrage nog maar eens gepost, …