Treedt binnen in: “WWG1WGA”


Where We Go One We Go All 
Waar we heen gaan, gaan we allemaal

Bron artikel: WWG1WGA
Door Martin Geddes 25-09-2019 | (Bron 2018)

“Alleen kleine geheimen hoeven te worden beschermd. De grote worden geheim gehouden door het ongeloof van het publiek. “

— Marshall McLuhan (HT @LionelMedia)

EEN TIJD ALS GEEN ANDERE IN DE GESCHIEDENIS

Q Anon cap

Na al mijn integriteit, intellect en inzicht te hebben toegepast bij het onderzoeken van de kwestie, ben ik van mening dat we nu getuige zijn van een van de grootste communicatie-evenementen in de geschiedenis. Inderdaad, het is ongetwijfeld de grootste. Dus wat is deze gebeurtenis en waarom verdient het deze buitengewone beschrijving? De antwoorden zijn te vinden in hoe de (westerse) massamedia gevangen zitten door de meest prachtig geconstrueerde dubbele binding.

Als ik het goed heb (en velen delen mijn mening), dan betekent dit de dreigende ineenstorting van vertrouwen in alle massamediadiensten en sociale mediaplatforms. Dat komt omdat ze betrokken zijn bij systemische, wijdverbreide en langdurige georganiseerde misdaad – die ook een groot deel van ons politieke en financiële systeem omvat. Als dit ondubbelzinnig wordt aangetoond, zal het publiek zich vol walging verenigen in het verraderlijke verraad van de media over haar journalistieke plichten.

Aan de andere kant, als ik / wij ongelijk hebben, overtreft de kracht van sociale media en propaganda om bellen van krankzinnigheid te creëren en op te blazen – intelligente mensen van goede wil opsluiten – veel meer dan we ons konden voorstellen. Het informatietijdperk zal worden verduisterd door de samenleving te hebben verdeeld en een consensus realiteit te vernietigen.

Dat is ook een heel verhaal! Want onze cultuur zal onvermijdelijk verder verstuiven, als onze banden van gedeelde waarden en wederzijds begrip uiteenvallen. Dat kunnen ook de constitutionele grenzen – en de daaruit voortvloeiende rechtsstaat – die helpen de vrede te bewaren.

DE INZET KAN NIET HOGER ZIJN

Ik heb eerder geschreven over het #QAnon-fenomeen. Mijn bewering is dat Q een militair geheime team is in de Trump-regering (zelf onderdeel van een wereldwijde positieve “Alliantie”). Ze openen een back-channel voor het publiek, omzeilen de gecompromitteerde massamedia, om de “anons” en “autists” te bereiken die rondhangen op 8chan. Er zijn goede operationele redenen om voor dit exotische sociale mediaplatform te kiezen.

Een hoofddoel van de #QAnon-operatie is het faciliteren van een publiek “Great Awakening”. Een van Q’s eerste berichten stelt dat “Dit zal worden beschouwd als de grootste ‘inside’ ‘goedgekeurde’ dump in de Amerikaanse geschiedenis.” Q levert een “soft” disclosure ‘van het eindspel van een’ schaduwoorlog ‘die al jaren stil om ons heen woedt. De ‘drops’ onthullen de huidige en vroegere misdaden en grootschalige samenzweringen van een transnationale negatieve ‘Deep State Cabal’.

Het is een zaak die groter is dan de politiek zelf, aangezien presidenten en administraties van beide belangrijke Amerikaanse partijen beschuldigd worden van diepgaande corruptie en oorlogsmisdaden. Dat geldt ook voor de leiding van veel veronderstelde bondgenoten, waaronder het Britse establishment. Zodra volledige onthulling plaatsvindt, zal het vertrouwen van het westerse publiek in hun bestuursinstellingen ernstig worden opgeschud. Q bereidt een klein deel van de bevolking voor op het delen van de belasting van het herstel van het vertrouwen in de rechtsstaat in een post-mediatijdperk.

Zoals de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring beweert, wanneer er zo’n ongerechtvaardigde gang van zaken is, “is het het recht van het volk om het te veranderen of af te schaffen en een nieuwe regering in te stellen.” We zitten midden in precies zo’n gebeurtenis. , met wereldwijde gevolgen. De huidige Amerikaanse regering – een de facto militaire regering met een civiel fineer om paniek te voorkomen – is bezig met een volledige vervanging van een ‘mislukt en corrupt politiek establishment’. Het proces is geduldig en gerechtelijk, om het risico van gewelddadig burgerlijk conflict.

Zoals ik in november [van 2017] schreef, is er een tweede Amerikaanse revolutie gaande, zo niet een wereldwijde ‘onafhankelijkheidsoorlog’ uit een psychopathische criminele cultuur. Geen thriller of spionageroman is ooit in de buurt gekomen van het verhaal dat zich ontvouwt. Je zou dit verhaal zeker niet als fictie durven aanbieden, omdat het veel te onwaarschijnlijk wordt geacht voor openbare verkoop! Ik ben zelf buitengewoon verbaasd over wat er gebeurt en merk dat ik onverwachte nieuwe bondgenoten maak, terwijl oude bekenden hun afstand zoeken.

“Het enige dat we met zekerheid kunnen zeggen is dat de mensheid onbekend terrein betreedt.”

—  Benjamin Fulford

EEN VREEMD MOMENT ALS WE ALLEMAAL STRIJDEN

Vele anderen hebben dezelfde stressvolle ervaring, omdat familie- en vriendschap relaties gespannen zijn door fel tegengestelde overtuigingen. Hoe dan ook, er is iets episch aan de gang dat ons allemaal raakt. Het zal de manier waarop we elkaar en de samenleving waarin we leven diepgaand veranderen. Want het lijkt erop dat we hebben geleefd onder ‘zacht totalitarisme’, compleet met een schaduwregering en machtsstructuur, terwijl het valselijk aan ons wordt verkocht als vrijheid en democratie .

Als je weg wilt met oorlog – voor – winst en massamoord, is het relatief eenvoudig als je (heimelijk) de massamedia controleert. Hoewel de rol van de media zou moeten zijn om de macht ter verantwoording te roepen, is het in plaats daarvan een manier geworden voor machthebbers om het publieke verhaal te beheersen – op een gecoördineerde manier. De massamedia produceert nu afleidingen en misleidingen, als een agent van een slechte corrupte vestiging.

Het oplossen van dit psychologisch misbruikende systeem van sociale controle is waar Q binnenkomt, met een perfect ontworpen dubbele binding. Hoe kun je decennia van manipulatie en leugens door een klasse van media en beroemdheden ongedaan maken die tot in de kern is aangetast? Je bouwt een alternatief kanaal om met het publiek te communiceren. Vervolgens werk je met ‘vrijwillige propagandisten’ van goede reputatie (d.w.z. mensen zoals ik) om het te legitimeren en bekend te maken – waarbij de gevestigde rivaal van zijn macht wordt ontkend om het verhaal te bepalen.

Eén Patriot neemt de Q-beweging over. Burgerjournalisten zoals Joe M zijn nu de massamedia. Ik raad u aan het geheel te beoordelen, niet de afzonderlijke deelberichten. We “voelen allemaal de olifant” van de Deep State vanuit verschillende standpunten.

MAGA IS EEN REVOLT EN REVOLUTIE

Wat uw politieke overtuiging ook is, ik beschouw deze als onbetwistbare feiten op het terrein:

  • Het bericht “Make America Great Again” (#MAGA) heeft Trump verkozen boven de Amerikaanse presidenten tegen lange verwachtingen en een krachtige set van gevestigde exploitanten. Vandaar dat de aantrekkingskracht van #MAGA in brede kring wordt aanvaard, en niet een klein “alt-right” standpunt (vaststellend dat populariteit en waarschijnlijkheid orthogonale zaken zijn). Ik heb bijvoorbeeld nooit voor een politieke partij gestemd.
  • De verkiezingscampagne van Trump verliep volgens klassieke militaire psyop technieken en de #MAGA-campagne was waarschijnlijk georganiseerd door het Amerikaanse leger – die in openlijke opstand kwamen na verraad door de Obama-regering en een bloedige staatsgreep wilden voorkomen.
  • De Q-subcultuur is een centrale plank van de bredere #MAGA-beweging – die een verlangen is naar de rechtsstaat, vrijheid en een constitutionele regering. Zonder het ‘anon-leger’ van Q zou #MAGA veel van zijn kernondersteuning verliezen. Daarom heeft Q een duidelijk sociaal en politiek belang bij het promoten van het beleid en de acties van de regering Trump.
  • Er is uitgebreid bewijs dat Q’s ‘kruimels’ rechtstreeks koppelt aan de Trump-administratie – zie Qproofs.com (waarvan Twitter betrapt is op actieve censurering … een ander verhaal). Bijvoorbeeld, details van het rapport van de inspecteur-generaal, zoals de precies 13 illegale e-mailaccounts, werden vijf maanden van tevoren geadverteerd. De locatie en de aard van de Noord-Koreaanse top werd ook gemarkeerd voordat er publieke kennis bestond.
  • Trump’s eigen politieke ‘merk’ is nu onlosmakelijk verbonden met de Q-beweging, omdat hij consequent impliciete ‘bevestiging’ (en geen expliciete ontkenning) heeft aangeboden. Deze handelingen zijn persoonlijk – zoals krachtig wijzen op mensen bij bijeenkomsten die ‘Q’ shirts dragen – en online via Twitter.
  • Verder is het Amerikaanse leger ook betrokken, omdat de DoD, mariniers, etc. de zinnen en emblemen van Q weerspiegelen. De krijgers van de enige grootmacht passen zich zichtbaar aan de #MAGA-boodschap aan, die al tientallen jaren wordt misbruikt in oneerlijke veroveringen.
  • Q heeft enige beperkte erkenning gekregen in de massamedia en wordt consequent afgedaan als gestoorde roddels van Loons en Larpers. Het meest opvallende voorbeeld is TIJD die Q kiest als een van de top 25 online beïnvloeders – maar de hele beweging in één adem verdoemen.

Ik heb meer dan drie jaar in Kansas City gewoond en gewerkt; bracht minstens vijf jaar van mijn leven in de VS door; heb een broer die in Californië woont; en sliep een nacht in 30 Amerikaanse staten. Ik vind dat mijn Europese vrienden over het algemeen weinig echt begrip hebben van de Amerikaanse cultuur. Zelfs Amerikaanse uit de kuststeden lijken wild en geen voeling te hebben met het hart.

Naarmate ik meer heb geleerd en het harde werk van feitencontrole heb gedaan, zijn mijn eigen opvattingen verschoven. Ik zag Trump ooit als een luidruchtige miljardair met een kleurrijke geschiedenis, en waarschijnlijk het minste van twee kwaden. Nu realiseer ik me dat ik hopeloos ongelijk had – in zijn voordeel. Ik heb daarom mijn perspectief volledig veranderd omdat er meer verifieerbare gegevensbronnen zijn aangekomen (waarbij Q slechts een van de vele is).

Mijn observatie is dat veel sterke politieke opvattingen over Trump en MAGA worden onderbouwd met weinig ervaringsrealiteit – die uitsluitend wordt gevormd door de bedrijfsmedia die alleen zijn eigen belangen dienen. Als mijn stelling juist is, heeft de vijandigheid van de massamedia een heel eigenbelangrijk doel: constant liegen en laster, om zichzelf te beschermen tegen publieke verantwoording en pijnlijke gerechtigheid voor haar institutionele criminaliteit.

“WIJ HEBBEN ALLES” BEPERKT DE “MAFIA MEDIA”

Gezien hoe Q consequent en nauwkeurig grote en kleine wereldgebeurtenissen heeft voorspeld, zou de laatste kogel hierboven uw aandacht moeten trekken. De catch-22 waarmee de media te maken hebben, is dat Q hen medeplichtig maakt aan verraad, opruiing, mensenhandel, wijdverbreide corruptie, valse vlagterrorisme, pedofilie, moord, orgaanroof en meer. (Meest verontrustend – nog erger – maar dit is niet de tijd of plaats om daar naartoe te gaan.)

FakeNews begint niet echt over te brengen wat hier wordt gezegd: de reguliere media zijn een ‘maffia-media’ geworden. Er is veel historisch bewijs beschikbaar om deze bewering te ondersteunen, met name en beroemd de Project Mockingbird van de CIA. Q verwijst naar een aantal congresdocumenten over hoe de CIA (een frauduleus “deep state” inlichtingenbureau) de media infiltreerde na WO II.

Zoals de voormalig beroemde CIA-directeur William Casey zei: “We zullen weten dat ons desinformatie programma compleet is als alles waarvan het Amerikaanse publiek denkt dat het onjuist is.” dan heb ik nog een andere mineraal- en opiumoorlog om aan jou te ‘verkopen’.

Maar daar blijft het niet bij. Google, Twitter en Facebook – en impliciet de Silicon Valley-cultuur – worden door Q allemaal onderscheiden als zijnde corrupt door oprichting en werking. Q vertelt ons dat zodra de vreselijke realiteit bekend is, “sommige [media] platforms zullen instorten onder [het] gewicht van [hun] illegale activiteiten.”

Als Q inderdaad een militaire inlichtingenoperatie is – en voor mij is het bewijs overweldigend – heeft het team toegang tot alles wat de NSA ooit heeft verzameld (en dat van meer dan een dozijn andere Amerikaanse inlichtingendiensten). Q heeft tien keer gezegd: “we hebben het allemaal.” Ze weten precies wat er aan de hand is: de staat van criminele surveillance is op zichzelf aangewezen. Kun je als verantwoordelijke burger dit in goed geweten blijven negeren?

DE PERFECTE DUBBELE BINDING

Als de massamedia met Q in gesprek gaan en de Trump-regering vragen of Q legitiem is, dan zal absoluut bewijs van hun misdaden op eigen initiatief worden aangeboden.

Als de massamedia Q blijven negeren, zal de publieke verontwaardiging toenemen omdat ze door associaties medeplichtig zijn aan verraders, dieven en moordenaars wanneer die misdaden worden onthuld.

Hoe dan ook, de geloofwaardigheid en legitimiteit van de massamedia wordt vernietigd – totdat ze schoon worden en / of “omdraaien” om de pijnlijke waarheid te dienen.

Die tijd nadert snel. Q heeft zelfs een lijst aangeboden van gecompromitteerde journalisten die te maken hebben met de gevangenis wegens racketeering. De ‘diepe staat’ verzendt veilig om 04:00 uur dagelijks gesprekspunten naar hun media-assets, met nauw gecoördineerde verhalen als resultaat. Criminelen die ankerposities innemen op het dagelijkse nieuws, zullen nauwelijks een bron van objectieve dekking zijn voor degenen die transparantie en waarheid zoeken. Als je nog niet woedend bent, zou je dat misschien wel moeten zijn!

Door dit hier allemaal te behandelen, plaats ik publiekelijk een grote gok, en om een ​​goede reden. Als wat ik zeg iets is dat de realiteit nadert, dan moeten we ons verenigen tegen dit kwaad en oude verdeeldheid opgeven. Het is niet conservatief versus liberaal, of links versus rechts, maar criminele psychopaten versus de rest van ons. De militaire, uitvoerende en gerechtelijke systemen kunnen de samenleving niet transformeren en alleen de uitkomst legitimeren. De mensen moeten deelnemen, waarheid en gerechtigheid eisen en hun toestemming geven voor het nieuwe regeringssysteem.

Ik voel me gedwongen om mijn (nogal isolerende) “autist-geschenk” te gebruiken om je precies te vertellen wat ik zie, hoe misselijk het je ook maakt. Als u zich allemaal afmeldt, verlaten mijn klanten me en wordt ik nooit meer uitgenodigd om opnieuw in het openbaar te spreken – het zij zo! Mijn geweten is helder en dat is wat voor mij belangrijk is. Als ik één ding uit een jeugd in de cultus van Jehovah’s Getuigen heb geleerd, is het het fatale verlies van vrijheid dat je riskeert vanuit het comfort van de menigte; kritisch denken kan een pijnlijk en eenzaam pad zijn.

“Vraag: Wat was je grootste teleurstelling?
Antwoord: Leren dat zelfs intelligente mensen lafaards kunnen zijn en dat moed een veel zeldzamer kenmerk is dan intelligentie. “

—  Julian Assange

EEN “GEWELDIG ONTWAKEN” IS NU IMMINENT

Het goede nieuws is dat deze reis naar collectief bewustzijn al aan de gang is, met veel oprechte medereizigers. De “oproep tot memes” is de inscriptie van de bel op de boot van JFK – “Where We Go One We Go All” (WWG1WGA). Dit is een verlangen naar rechtschapen intentie en collectieve eenheid om gedeelde vijanden te overwinnen. Q herinnert ons regelmatig aan deze slogan – hoewel soms nutteloos vervallen in het snel vervagende rode versus blauwe politieke paradigma. Dit is begrijpelijk, gezien de kritieke tussentijdse verkiezingen in november, maar we moeten veel verder kijken.

Het gevoel van onze eenheid – de broederschap en zusterschap van de hele mensheid – is de antithese van de ego-aanbidding van de psychopaat. Als zodanig is WWG1WGA de heilige erecode om mensen lief te hebben tegen de slechte morele doctrine van ‘Doe wat je wilt’. Wat het biedt – mogelijk voor het eerst ooit – is het vooruitzicht om die belangen te verslaan die willens en wetens het lijden van oorlog, slavernij en armoede hebben bezield. Want er is geen grotere prijs dan een einde te maken aan het gerucht van de oorlog, en dit is de reden waarom de kwalificatie ‘in de geschiedenis’ geen hyperbool is. De plotselinge vooruitgang met Noord-Korea is een voorbeeld van het feit dat dit geen lege retoriek is.

Zoals Washington, Roosevelt, Eisenhower en JFK ons zelf hebben verteld, hebben geheime genootschappen en duistere macht – die zich houden aan deze fout en voortdurende conflicten en tirannie – te lang over ons heersen. Mijn thuisland is een doorweekte Europese archipel, en niet Amerika. Maar deze strijd voor onafhankelijkheid en vrijheid is overal hetzelfde en overstijgt nationale grenzen. Mijn loyaliteit is aan alle goede burgers van deze planeet, niet aan parasitaire monarchen of macht-gekke egomaniacs.

DOOD VAN DE DIEPE STAAT EN ZIJN MAFFIA-MEDIA

Q heeft een harde toezegging gedaan dat juli de maand is waarin de waarheid wordt geopenbaard, met resolutie tegen november. Als deze beloften worden nagekomen, hoeven we niet lang te wachten tot de lichten van openbaarmaking zijn ingeschakeld. De duisternis zal zijn greep van angst op ons beginnen te verliezen wanneer we ontwaken uit onze geïnduceerde narcose.

Dit betekent dat de komende weken en maanden beloven degenen te zijn met ongekende openbaring en wereldwijde opstand. Als er een recente historische parallel is, denk dan aan de verrassing en de snelle val van het Sovjetrijk, maar op een wereldwijde schaal, en zonder de rampzalige gevolgen. Traumatisch – misschien, maar lastig – nadrukkelijk niet.

De “maffiamedia” is het laatste bastion van dit “Deep State” georganiseerde misdaadnetwerk dat langzaam in vele kritieke instellingen is geïnfiltreerd en gekaapt. De dagen zijn genummerd, en de ineenstorting zal waarschijnlijk snel en schokkend zijn voor degenen die zich niet bewust zijn van wat er zich ontvouwt. Want waar we allemaal heen gaan – ze komen niet langer met ons mee. Goede riddance [opgeruimd staat netjes] en WWG1WGA!


EPILOOG

Het bovenstaande is geschreven in juli 2018. Ik schrijf dit in mei 2019. Sindsdien is er veel gebeurd. We hebben met name harde bewijzen van misbruik van het FISA-proces en de belofte van een dreigende declassificatie van kritieke documenten die verraad en opruiing aantonen. Q heeft ons bewijs geleverd en we wachten tot de hamer valt.

Wat we sinds vorig jaar hebben geleerd, is dat – zoals Q ons expliciet vertelde – desinformatie echt en noodzakelijk is. Wat timing betreft, werden we met opzet op een dwaalspoor gebracht. Dit dwong de Deep State om zijn activa te besteden en fouten te maken. Achteraf is dat niet zo verwonderlijk: alle oorlog is bedrog. Qua richting zijn we nu echter aantoonbaar goed op koers. Bijvoorbeeld, de Russiagate media hoax bevestigt dit overtuigend.

Als de informatie in dit artikel goed is, wees dan vriendelijk in hoe je het gebruikt, omdat vele anderen de verrassing moeten confronteren dat hun kernovertuigingen zijn “gehackt”. Als het fout blijkt te zijn, wees dan toch vriendelijk aan degenen die het aanbieden, want hun sterke overtuigingen zijn in plaats daarvan “gehackt”! Hoe dan ook, er is emotionele pijn om mee om te gaan en de schuld moet liggen bij de hacker, niet bij hun onschuldige slachtoffer.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Andere artikelen van Martin Geddes

https://gedachtenvoer.nl/2019/09/05/het-militaire-q-inlichtingenprogramma-is-een-pijler-van-een-wereldwijd-politiek-en-financieel-herstelproces-waarom-is-het-nodig

https://gedachtenvoer.nl/2019/08/26/34199/


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk