Ik wordt een beetje onpasselijk van ‘onze’ media, …


de media clowns
de Media Clowns

Elke dag,
vrijwel elk uur, …

… zit ik mij meer een meer te ergeren aan het nieuws, de commentaren van “populaire” deejays’ op de hit radio zenders, de nieuws items die maar blijven doorzagen over totaal uitgemolken thema’s die kant nog wal raken en …

Steeds meer zenders gaan bij mij in de ban

De zender gaat UIT !

Deze week op radio Veronica, de ochtend show van Giel Beelen, leuke muziek en wat achtergrond behang en plots hoorde ik daar een hoogwaardige bijdrage over het ‘redden van de planeet’ met onze George Soros kindermarketing Greta die overal ‘in’ het nieuws is. Sorry Giel maar als jij zo nodig ook maar een grammetje aandacht aan deze bedrieglijke marketing wenst te besteden dan niet voor mij. Jouw programma komt nooit meer aan, zo heb ik radio 2 al een aantal jaren geleden in de ban gedaan. Sander de Heer, toen de wakkere man in de ochtend meende dat ‘wij’ toch niet hoefden na te denken over vaccinaties. “Dat doen ze immers wel voor ons, mensen die daar voor geleerd hebben”. Dat hij zoiets ongestraft mag zeggen van de zender directie. Radio 2 heeft daarna nooit meer aangestaan. Keuze genoeg en we kunnen ook nog gaan kiezen voor non-stop. Weg ergernis!!

Toen het oude Radio Veronica indertijd vervangen werd door Radio 3 heeft de zender nooit, maar dan ook nooit een voorkeur toets op de autoradio gekregen, nooit !!

Zo is het RTL journaal en nog erger, het NOS journaal al jaren geleden in de ban gedaan. Maar je ontkomt er niet aan dat er mensen zijn die graag hun dagelijkse portie zombie nieuws kijken en als je dan toevallig net binnenkomt krijg je toch wat mee, …

Te Dom voor woorden

Hoe kan je het item brengen van de ‘speaker of the House’ Nancy Pelosi, ze gaan nu echt actie ondernemen tegen Donald J Trump en gaan hem afzetten. Impeachment, juist het is nog nooit gelukt maar de Trump ‘zwartmaak en laster’ campagne kan wel wat wat nieuwe input gebruiken.

Nou moet ik ook zeggen dat ik mij wel verkneuter op deze OER DOMME actie van de democraten. Want waar zij vragen mogen stellen en zaken onderzoeken kan Trump dat als verdediging ook.

Even in de media gedoken bij een artikel van ‘kwaliteitskrant’ the New York Times met veel drama, drama en nog meer drama en dan heel veel later het zinnetje; “Het gaat om beschuldigingen dat de heer Trump de president van Oekraïne onder druk heeft gezet om een onderzoek naar corruptie in te stellen bij de voormalige vice-president Joseph R. Biden Jr”. Daarna weer vele kolommen met meer drama en; “De toekomst van onze democratie staat op het spel”. Had ik ook niet ergens ‘hoogverraad’ gehoord?

Ik weet wel zeker dat Trump zich in de handen zit te vrijven en zijn boemerang al heeft klaar liggen. Want er zijn wat democratische kopstukken van weleer die ECHT hoogverraad hebben gepleegd waar we hier al lange tijd geleden verslag over deden met onder andere het Uranium One en het Fisa schandaal.

Hoe was het ook al weer beste media, als je geschoren wordt moet je stilzitten. Als straks de echte schandalen bekent worden bij het grote publiek en die zien de datum staan bij elk artikel uit een ver verleden dan wordt een ding duidelijk bij het grote publiek. Wat waren die journalisten DOM toen ze hier in het najaar van 2019 over berichten, … oerdom !!


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk