Keuzes in de behandeling van kanker


Bron artikel: Choices in Cancer Treatment
Door Dr. Sircus | 24-09-2019

De patiëntenwereld is momenteel verdeeld in twee kampen. Er zijn mensen die niet twijfelen aan hun artsen en hun regering en die CT-scans, biopsieën, chemo en bestralingstherapie omarmen, hoewel ze natuurlijk doodsbang zijn, zoals ze zouden moeten zijn, van deze zeer agressieve, giftige behandelingen die een groot aantal ernstige bijwerkingen heeft, waaronder overlijden. En dan zijn er anderen die de reguliere geneeskunde niet vertrouwen en op zoek zijn naar alternatieve, meer natuurlijke manieren om met hun kanker om te gaan.

Wat je ook kiest, kanker kan je doden, het houdt dat potentieel in, zoals veel dingen in het leven doen. Met reguliere oncologie heeft men tegelijkertijd te maken met kanker en dodelijke behandelingen. Met natuurlijke behandelingen heeft men nog steeds de dodelijke kanker, maar elimineert de noodzaak om met dodelijke tests en behandelingen om te gaan en vervangt deze door intense maar zachte natuurlijke medicijnen en gezondheidspraktijken die het immuunsysteem stimuleren.

Er zal veel druk van onze artsen zijn om dingen op hun manier te doen en God verbied het dat uw kind kanker heeft. Men kan bedreigd worden door kinderbeschermingsdiensten die uw kind van u afnemen als u niet voldoet aan alles wat de oncoloog wil doen. En dan zijn er familie en vrienden die graag de beslissing voor ons willen nemen, dus het kiezen van het pad van kankerbehandeling is niet zonder gevaren.

Het doel van Conquering Cancer is om een ​​nieuw paradigma in de zorg voor kanker te bieden. Een natuurlijk paradigma dat traditionele chirurgie, chemotherapie en bestraling overbodig maakt. (Ik ben net klaar met de eerste 12 lessen, het eerste deel van een geaccrediteerd doctoraatsprogramma aan een online universiteit in Europa.)

De moderne oncologie wil graag dat u optimistisch bent over uw kansen om uw kanker te overleven, als u hun reguliere kankerbehandelingen volgt, maar we zien dat kanker hartziekten heeft ingehaald als de belangrijkste doodsoorzaak in rijke landen. Geen uitzonderlijk getuigenis van hun werk.

Door de bevindingen van twee grote onderzoeken te publiceren in het medische tijdschrift The Lancet, tonen wetenschappers aanwijzingen voor een nieuwe wereldwijde “epidemiologische overgang” tussen verschillende soorten chronische ziekten. In rijke landen waar patiënten en verzekeringsmaatschappijen miljarden gooien aan de behandeling van kanker, en de diagnose daarvan, doodt kanker nu twee keer zoveel mensen als hartaandoeningen. Er is iets mis met hoe oncologen kanker, de oorzaken en de behandelingen ervan beschouwen. Ze stellen zich op hoe hun belangrijkste behandelingen de enige manier zijn zonder volledig toe te geven dat ze falen in het in leven houden van mensen.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Want to understand your health situation and learn what best to do to feel better? Schedule a free 15-minute Exploratory Call with Dr. Sircus »

Als je ooit wordt geconfronteerd met kanker, die de meeste als een vreselijke ziekte zien, onthoud dan altijd dat het kan worden overwonnen. Kankerbehandelingen kunnen echter vaak zijn alsof je wordt geraakt door een vrachtwagen die je lichaam en geest breekt. Vraag het maar aan de meeste mensen die chemotherapie en bestraling hebben ondergaan. Het is uiterst moeilijk om vast te stellen wat erger is, de kanker zelf of de chemo, straling en de arts waarmee u te maken heeft.

Eigenlijk raakt die vrachtwagen op het moment dat de oncoloog zijn of haar mond opent met het woord ‘K’. Oncologen zijn als gieren die profiteren van onze onwetendheid en kwetsbaarheden. Er zijn veel soorten misbruik die spelen op deze dynamiek, waarvan de pijn een leven lang kan duren of kan eindigen met onze dood.

Dr. Bruce Lipton spreekt over de cruciale factor stress en hoe deze ons immuunsysteem beïnvloedt. Wat hij zegt, is op zichzelf voldoende reden om de reguliere oncologie voor hun behandelingen te vermijden en de oncoloog zelf zal u zeker benadrukken. Stress is een belangrijke oorzaak van kanker en voortdurende stress tijdens de behandeling van kanker verhoogt de kans op falen van de behandeling.

De meest voorkomende ervaring die mensen hebben bij het krijgen van een diagnose van kanker is om onmiddellijk te worden gevuld met angst. Natuurlijk hebben we een aangeboren angst voor het onbekende waar de oncoloog gebruik van maakt. Vaak, zoals de bovenstaande video bespreekt, en veel beoefenaars volhouden, is het de stress waar we al jaren mee leven die ons naar de deur van kanker brachten, dus het laatste wat we nodig hebben, is meer traumatische stress van onze ontmoetingen met onze oncoloog.

Het is een kwestie van gewoonte dat oncologen patiënten graag in behandeling nemen, met de angst voor de dood in ons gezicht geworpen als we niet meteen iets doen. Wanneer een arts een patiënt stimuleert, vrezen ze ons op een verschrikkelijk moment op een vreselijke manier. Mensen die psychopaten zijn tegengekomen, weten dat er in werkelijkheid veel vormen van verkrachting zijn, dus wees gewaarschuwd, wees voorbereid en houd je schilden omhoog. Kennis en informatie over kanker vormen onze beste schilden. Onze onwetendheid is het beste wapen van onze oncologen.

Dat gezegd hebbende, ik ben niet tegen alle vormen van chirurgie. Voor borstkankerpatiënten zijn er diepe sixing-tumoren met ijs (vloeibare stikstof). Cryotherapie voor kanker is een behandeling om kankercellen met extreme kou te doden. Cryotherapie voor kanker kan ook percutane cryoablatie of cryochirurgie worden genoemd, maar ik noem het hypotherme oncologie.

Het is een nieuwe 20 minuten durende kantoorprocedure genaamd The Lavender Procedure. Vrouwen kunnen meteen aan de slag en hun gang gaan! In onze visie in Conquering Cancer, zou men nog steeds moeten zoeken naar en werken aan oorzaken, maar het is een grote last van vrouwen wanneer ze hun tumoren uit hun borsten kunnen bevriezen. Zijn TED-talk is een must!


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk