Schokkend: Vergelijking van sterfgevallen door medische behandeling, vitamines, & Amerikaanse oorlogen


Bron artikel: Shocker: Comparing deaths from medical treatment, vitamins, all US wars
Door Jon Rappoport | 23-09-2019

Waarom blijf ik over dit onderwerp schrijven?

Laten we eens kijken, want buitengewoon grote aantallen mensen sterven en zijn ernstig verminkt. Dat is een redelijk goede reden.

Omdat medische en overheid en persautoriteiten door hun tanden liegen en de cijfers verdoezelen.

Omdat sommige van de mensen die sterven, mensen kunnen zijn die je kent en waar je van houdt, in je familie, in je vriendenkring.

Omdat de feiten duidelijk zijn – geen speculatie of mening vereist.

Omdat dit geen eenmalige gebeurtenis is. Het is aan de gang.

Omdat je dit artikel misschien naar mensen kunt sturen die voor het eerst over dit schokkende onderwerp te weten komen.

Omdat, in welk land je ook woont, medische vernietiging parallel loopt met wat er in de VS is gebeurd.

Mensen willen geloven dat de medische wetenschap ons op elk moment het beste van alle mogelijke werelden geeft.

En natuurlijk moet de beste van alle mogelijke werelden zijn vijanden hebben: de kwakzalvers die onbewezen slangenolie verkopen.

Laten we dus eens wat feiten bekijken.

Zoals ik al jaren documenteer, is het medische kartel bezig geweest met massale criminele fraude, waarbij hun medicijnen over de hele linie als veilig en effectief werden gepresenteerd – terwijl deze medicijnen in feite enorme aantallen mensen hebben vermoord en verminkt, zoals een uurwerk .

Ik heb de baanbrekende recensie aangehaald, “Is de Amerikaanse gezondheid echt de beste ter wereld?”, Door Dr. Barbara Starfied (Journal of the American Medical Association, 26 juli 2000), waarin Starfield onthult dat het Amerikaanse medische systeem 225.000 doden mensen per jaar – 106.000 als direct gevolg van farmaceutische medicijnen.

Ik heb nu een andere studie gevonden, gepubliceerd in hetzelfde Journal, twee jaar eerder: 15 april 1998; “Incidentie van bijwerkingen bij ziekenhuispatiënten.” Het is ook verbijsterend.

De auteurs, geleid door Jason Lazarou, hebben 39 eerdere studies over patiënten in ziekenhuizen geruimd. Deze patiënten, die medicijnen kregen in ziekenhuizen, of werden opgenomen in ziekenhuizen omdat ze leden aan de medicijnen die artsen hen hadden gegeven, hadden het volgende lot:

Elk jaar sterven in de VS tussen 76.000 en 137.000 in het ziekenhuis opgenomen patiënten als een direct gevolg van de medicijnen.

Daarnaast ervaren elk jaar 2,2 miljoen ziekenhuispatiënten ernstige bijwerkingen op de medicijnen.

De auteurs schrijven: “… Onze studie naar bijwerkingen [bijwerkingen van geneesmiddelen], die medicatiefouten uitsluit, had een ander doel: aantonen dat er een groot aantal bijwerkingen is, zelfs wanneer de geneesmiddelen correct worden voorgeschreven en toegediend.”

Dus deze studie had niets te maken met artsenfouten, verpleegkundige fouten of onjuiste combinatie van medicijnen. En het telde alleen mensen die werden gedood in ziekenhuizen. Het begon niet met het tellen van alle mensen die geneesmiddelen namen die stierven als gevolg van de medicijnen, zonder opgenomen te zijn in ziekenhuizen.

Ik vond de link naar deze studie bij de Dr. Rath Health Foundation, midden in een zeer interessant artikel van Dr. Aleksandra Niedzwiecki: “Commentaar op de veiligheid van vitaminen.”

Hier zijn twee belangrijke citaten uit haar artikel:

“In 2010 stierf geen enkele persoon [in de VS] als gevolg van het nemen van vitamines (Bronstein, et al, (2011) Clinical Toxical, 49 (10), 910-941).”

“In 2004 werden de sterfgevallen van 3 mensen [in de VS] toegeschreven aan de inname van vitamines. Hiervan zouden 2 personen zijn overleden als gevolg van megadoses vitamine D en E, en één persoon als gevolg van een overdosis ijzer en fluoride. Gegevens van: ‘Toxic Exposure Surveillance System 2004, jaarverslag, Am. Assoc. van gifbestrijdingscentra. ”

Opsommen:

Geen sterfgevallen door vitamines (2011) en drie sterfgevallen (2004) door vitamines / ijzer / fluoride.

Elk jaar 106.000 sterfgevallen door farmaceutische medicijnen. (Starfield).

Jaarlijks tussen 76.000 en 137.000 sterfgevallen door farmaceutische geneesmiddelen bij in het ziekenhuis opgenomen patiënten. (Lazerou).

De FDA en haar “kwakzalver” bondgenoten gaan voor vitamines, beschouwen die als “onbewezen remedies” en grijpen over het algemeen elke mogelijke gelegenheid aan om mensen te waarschuwen voor “alternatieven”, op basis van het feit dat ze niet wetenschappelijk worden ondersteund.

Ondertussen doden en vermoorden juist deze medicijnen die deze gangsters promoten en als veilig en effectief verklaren mensen in een verbluffend tempo.

De massa wordt getrakteerd op non-stop PR op de glorie van het Amerikaanse medische systeem.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

In de Wikipedia-vermelding ‘Amerikaanse militaire oorlogsslachtoffers’ is het totaal van alle militaire doden in de geschiedenis van dit land, te beginnen met de Revolutionaire Oorlog, 1.312.612.

In een gegeven 10 jaar moderne medische behandeling? 2.250.000 doden (Starfield).

Overweeg hoeveel onderdrukking nodig is om dit laatste aantal te omzeilen.

En oh ja, nog een ding: geen van de hierboven aangehaalde onderzoeken onderzoekt de vernietiging door vaccins. Dat is verboden.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk