Gele Hesjes week 45


#GiletsJaunes Acte 45 Bron website: https://lesgiletsjaunesdeforcalquier.fr/
Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Woorden vertellen het verhaal niet meer, maar de getuigenis is nog steeds ‘Sprekend’, als elke week weer een ‘leger’ #GiletsJaunes, de gele hesjes / Yellow Vests de straten van Frankrijk in wisselende steden opgaan om hun ongenoegen te betuigen met spreekkoren die zo-lang-zaam-maar-zeker in de gehele wereld bekend in de oren klinken. Beelden die al heel lang niet meer vertoond worden via de oude dinosaurus media, zelfs de alternatieve media laten het afweten, niet meer wetende wat ze zouden moeten schrijven. Des te meer respect voor de betogers die er elke week weer zijn, afgeschilderd op twitter als radicalen, maar de kijkers van de beelden weten wel beter en kunnen onderscheidt maken tussen Antifa, vreedzame betogers en uitgelokt politie geweld.

Of we vandaag een werkende live stream kunnen vinden die kan worden getoond in word press is nog onduidelijk. De censuur gaat steeds verder ontdekten we deze week weer toen alle links niet meer werkten op de maandelijkse Qanon pagina, en mijn co-host op dotcom.radio Razende Ronnie ontdekte dat op twitter dotcomnieuws geblokkeerd is.

Dit was vorige week in Nantes op 14 september

… en intussen in ons nederige landje, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk