de Veiligste en Goedkoopste medicijnen van de wereld


Bron artikel Dr. Sircus: Safest Inexpensive Medicines for the World
19-09-2019

Als je een hart in je lijf hebt, zou je voor de mensheid een lijst kiezen met betaalbare medicijnen die veilig en gemakkelijk te beheren zijn, zodat zelfs de armen het zich kunnen veroorloven. Het is zeer ongevoelig voor moderne geneeskunde om geneesmiddelen te promoten die de meeste mensen zich niet kunnen veroorloven. De slechtste voorbeelden hiervan zijn de nieuwe geneesmiddelen die oncologen beginnen te gebruiken, in plaats van chemotherapie, medicijnen die het immuunsysteem stimuleren. Het helpt niet de concurrentie tussen moderne farmacologie en de natuurlijke medicijnen die we hier presenteren, dat de meeste geneesmiddelen mitochondria-gif zijn die mensen van niet genezen.

De belangrijkste factoren bij het kiezen van medicijnen voor de wereld zijn hun betaalbaarheid, toegankelijkheid, hun kracht en effectiviteit. De meest basale geneesmiddelen op onze lijst zijn alle natuurlijke geneesmiddelen zoals natriumbicarbonaat, magnesiumchloride, selenium, zwavel, zink, boor, kaliumbicarbonaat, zink en jodium. Samen zullen ze elk medicijn of combinatie van medicijnen uitvoeren. Hoewel alle mineralen, wanneer ze zijn geconcentreerd, kunnen worden omgezet in krachtige medicijnen die hun gewicht trekken op de intensive care, spoedafdelingen en zelfs in ambulances.

Mensen lijken meer op planten dan elke arts wil toegeven. Ook wij hebben licht, water, zuurstof, CO2 en mineralen nodig. Mineralen zijn de bouwstenen van ons lichaam. Ze zijn nodig voor lichaamsstructuur, vochtbalans, eiwitstructuren en om hormonen te produceren. Ze zijn een sleutel voor de gezondheid van elk lichaamssysteem en functie. Ze fungeren als co-factoren, katalysatoren en zijn alle enzymen in het lichaam nodig.

Het feit is dat mineralen voor ons net zo belangrijk zijn als voor planten en zonder dat ze hun juiste posities in onze cellen innemen, is het onmogelijk om sterk en gezond te blijven. We verwelken net als planten, vooral als we uitdroging toevoegen, een veel voorkomend probleem bij kinderen en volwassenen.

Zonder voldoende mineralen worden onze cellen als Zwitserse kaas – vol gaten die gevuld kunnen worden met zware metalen en zeker radioactieve deeltjes maken optimaal gebruik van mineraaltekorten. Er bestaat echter niet zoiets als radioactieve en zware metalen deeltjes profiteren van farmaceutische tekortkomingen. Er bestaat niet zoiets als een farmaceutisch tekort!

In noodgevallen raakt de medische voorraad echter snel op en zelfs in de Verenigde Staten zijn er vaak ernstige tekorten aan bepaalde medicijnen, zelfs als er geen noodgeval is. Het grootste deel van de mensheid wordt teruggedreven naar een eenvoudiger leven. Zonder schulden zouden we allemaal al terug naar de basis zijn. Artsen en huisartsen moeten, net als iedereen, voorbereid zijn op economische, ecologische en klimaatrampen die ons dwingen te leven zonder een steeds duurder medisch systeem.

Het is een goed moment om veel basisstoffen van het leven in te slaan. Het is tijd om die goedkope zak van 50 kilo zuiveringszout, een paar liter hoogwaardige magnesiumolie en een paar liter jodium te krijgen. Hoewel ik nog steeds jodium gebruik voor mijn gezin, is het te duur om weg te geven of zelfs te vinden in de meeste derde wereldlanden. Dus ik koop grote flessen Lugol’s en geef kleine maar voldoende hoeveelheden uit aan veel mensen.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Veel van de volgende minerale geneesmiddelen die op de IC worden gebruikt, worden geïnjecteerd of intraveneus toegediend. Wanneer ze samen worden gebruikt, wat farmaceutische producten nooit veilig kunnen, hebben ze de macht om miljoenen levens te redden en miljarden te redden van lijden. Als we nog één substantie toevoegen, laten we het een medicijn / superfood noemen, dan kunnen we deze bewering over het verlichten van grootschalig lijden gemakkelijk ondersteunen. Spirulina is een alles geneesmiddel omdat het alles heeft dat nodig is voor het leven. Daarom kunnen walvissen zo groot worden als een huis door alleen plankton te eten.

Wat kan een betere manier van geneeskunde inhouden en omvatten dan het lichaam te voorzien van een overvloed aan de meest noodzakelijke stoffen in het leven? Gelukkig voor de arme wereldbevolking zijn deze basis noodzakelijke medicijnen goedkoop. Dit omvat veel blootstelling aan de zon en goed drinkwater, dat helaas voor de armen in de wereld niet zo toegankelijk is.

Zuiveringszout is het meest noodzakelijke effectieve medicijn op aarde

In termen van belang zijn geschikte bicarbonaat niveaus net zo cruciaal als hydratatie, goede ademhaling (voldoende zuurstof krijgen) warm blijven, een gezonde pH (hoge zuurstofstatus) en optimale voeding behouden.

Een nieuwe medische studie zijn aanwijzingen gerapporteerd voor het temperen van de ontsteking die auto-immuunziekten veroorzaakt. Gepubliceerd in het peer-reviewed Journal of Immunology in april 2018 bevestigt de studie de hypothese dat natriumbicarbonaat een eenvoudige remedie kan zijn voor auto-immuunziekten. Het onderzoeksrapport is getiteld Oral NaHCO3 Activeert een milt ontstekingsremmende route.

Natriumbicarbonaat (NaHC03), gewoonlijk bakpoeder genoemd, wordt in het menselijk lichaam in de bloedbaan gebruikt om de pH te reguleren als tegenwicht voor de opbouw van zuur. Bicarbonaat beïnvloedt de pH van cellen en weefsels, houdt de celspanning in evenwicht en verhoogt de CO2, wat helpt bij de zuurstofvoorziening.

Natriumbicarbonaat kan worden gebruikt als een eerste verdedigingslinie voor een breed scala aan ziekten, waaronder kanker, griep, diabetes, nieraandoeningen en zelfs verkoudheid. Natriumbicarbonaat kan in vele vormen worden gebruikt, hetzij transdermaal in een bad, oraal of verneveld voor longaandoeningen. Elke kanker-patiënt moet bicarbonaat worden voorgeschreven omdat dit de manier is om de meeste zure kankercellen te doden die moeilijk vatbaar zijn voor behandelingen tegen kanker.

Magnesium is ook het meest noodzakelijke effectieve medicijn op aarde

Magnesium is een essentieel mineraal dat wordt gebruikt voor honderden biochemische reacties, waardoor het cruciaal is voor de gezondheid. Massale magnesiumtekorten in de algemene bevolking hebben geleid tot een vloedgolf van plotselinge sterfgevallen door coronaire, diabetes, beroertes en kanker. Zelfs een mild magnesiumtekort kan leiden tot verhoogde gevoeligheid voor lawaai, nervositeit, prikkelbaarheid, mentale depressie, verwarring, spiertrekkingen, beven, angst en slapeloosheid.

Het moderne dieet, met een overvloed aan geraffineerde granen, bewerkte voedingsmiddelen en suikers, bevat zeer weinig magnesium. Zelfs het magnesium in volle granen en verse groenten is de laatste jaren gestaag gedaald vanwege de uitputting van mineralen in onze bodems, waardoor magnesiumsuppletie voor de meeste mensen noodzakelijk is.

Magnesiumgebrek laat ons open voor door straling veroorzaakte schade en van zware metalen en duizenden chemicaliën waaraan we vaak worden blootgesteld. Onderzoekers van het Japanse nationale kankercentrum in Tokio hebben ontdekt dat een verhoogde inname van magnesium het risico van een man op darmkanker met meer dan 50% vermindert.

Er is gevonden dat fysiologisch relevante magnesiumconcentraties de kromming van dA-kanaal-DNA’s verbeteren. Magnesium, een essentieel metaal dat belangrijk is voor de normale werking van DNA, verandert het tumorigene [tumor veroorzakende] proces wanneer het in wisselwerking staat met zware metalen, die schadelijke DNA-moleculen zijn.

Jodium is de derde meest noodzakelijke effectieve medicijn

Onderzoekers hebben ontdekt dat in sommige delen van de Verenigde Staten 96% van de geteste mensen jodiumtekort hebben vanwege het gebrek aan voeding en omdat we worden gebombardeerd met toxines zoals fluoride, bromiden en pesticiden die het jodium uit onze lichamen uitputten.

Je zou denken dat artsen meer aandacht besteden aan jodium, vooral als we snel het tijdperk van antibioticaresistente infecties ingaan. Jodium doodt 90 procent van de bacteriën op de huid binnen 90 seconden. Jodium vertoont activiteit tegen bacteriën, schimmels, gisten, protozoa en vele virussen; inderdaad, van alle antiseptische preparaten die geschikt zijn voor direct gebruik op mensen en dieren, kan alleen jodium alle klassen pathogenen doden: grampositieve en gramnegatieve bacteriën, mycobacteriën, schimmels, gisten, virussen en protozoa. De meeste bacteriën worden binnen 15 tot 30 seconden na contact gedood als er voldoende jodium aanwezig is om het werk te doen.

Slechte immuunrespons is gecorreleerd met verminderde schildklierfunctie; een tekort aan jodium kan het immuunsysteem sterk beïnvloeden, omdat lage hoeveelheden jodium tot problemen met de schildklier leiden. Jodium is het enige medicijn dat tussen de antibiotica resistente hel en ons staat.

Selenium is zeer noodzakelijk

Dr. Richard Donaldson van het St. Louis Veterans ‘Hospital heeft een klinisch onderzoek uitgevoerd met terminaal zieke kankerpatiënten. Hij ontdekte dat wanneer hij de bloedspiegels van selenium in het normale bereik van de patiënt kon verhogen, hun pijn en tumorgrootte vaak werden verminderd. In een 140 patiëntenstudie van met selenium behandelde kankerslachtoffers, rapporteerde Dr. Donaldson in 1983 dat sommige patiënten terminaal met slechts weken te leven na vier jaar volledig vrij waren van alle tekenen van kanker; alle patiënten vertoonden een vermindering van de tumorgrootte en pijn.

Een dieet rijk aan selenium beschermt tegen maag-, borst-, slokdarm-, long-, prostaat-, dikke darm- en endeldarm. Volgens Dr. Harold zijn sterftecijfers in de VS voor kanker lager wanneer de niveaus van bloed-selenium hoog zijn. Een belangrijke studie wees uit dat hoge bloedspiegels van selenium geassocieerd zijn met een vier- tot vijfvoudige afname van het risico op prostaatkanker.

Selenium verbetert de mitochondriale functie, zelfs in afwezigheid van oxidatieve stress. Selenium heeft gunstige effecten van endogene antioxidantactiviteit via GPx, herstel van de mitochondriale functie en stimulering van biogenese, en kan ook door oxidatieve stress veroorzaakte ontsteking verminderen. Selenium beschermt neuronen tegen hypoxische / ischemische schade door oxidatieve stress te verminderen, mitochondriale functionele activiteiten te herstellen en mitochondriale biogenese te stimuleren.

Selenium is essentieel voor ons immuunsysteem om optimaal te functioneren, omdat het een directe relatie heeft met de adaptieve cellulaire capaciteit van cellen.

Kalium is meer dan nodig

In combinatie met andere mineralen in het lichaam vormt kalium alkalische zouten die belangrijk zijn in lichaamsprocessen. Alle lichaamscellen, vooral spierweefsel, hebben een hoog kaliumgehalte nodig en daarom krijgen we spierkrampen als we weinig kalium hebben. Een juiste balans tussen natrium, calcium, magnesium en kalium in het bloedplasma is noodzakelijk voor een goede hartfunctie. Kalium helpt ook bij het handhaven van een gezonde spijsvertering en spierfunctie.

Bovendien vermindert kaliumbicarbonaat de uitscheiding van calcium zelfs in eiwitrijke diëten aanzienlijk. Kaliumbicarbonaat vermindert bovendien de stikstofafscheiding en magnesiumuitscheiding. De gecombineerde voordelen van kaliumbicarbonaat voor het verbeteren van calcium-, magnesium- en eiwitretentie, terwijl het de uitscheiding van water verbetert, zijn gunstig. Er is aanzienlijk bewijs dat suggereert dat kaliumbicarbonaatsuppletie osteoporose kan helpen voorkomen, de bloeddruk kan verlagen, gewicht kan verminderen en zelfs diabetes bij volwassenen kan verbeteren. [1]

Een rapport meldde tijdens een 12-jarige follow-up van 356 mannen en 503 vrouwen, die 50 tot 79 jaar oud waren, [2] dat de relatieve risico’s van beroerte-gerelateerde mortaliteit lager waren voor personen die voldoende kalium kregen. Een andere studie [3] van 5.600 mannen en vrouwen ouder dan 65 jaar en die geen beroertes hadden, gevolgd gedurende 4 tot 8 jaar, meldde dat een lager serum kalium niveau werd geassocieerd met een verhoogd relatief risico op een beroerte (RR: 1.5, p <0,005).

Zwavel is absoluut noodzakelijk

Zwavel is cruciaal voor: (1) de ontgifting van zware metalen vergemakkelijken, (2) effectief het transport van zuurstof door het celmembraan mogelijk maken, (3) een gezonde celregeneratie bevorderen, of (4) fungeren als het belangrijkste middel in het effectieve gebruik van aminozuren. Vier van de meer cruciale aminozuren, methionine, cystine, cysteïne en taurine, kunnen niet effectief functioneren zonder organische zwavel.

Wat hebben knoflook en glutathion gemeen? Zwavel! Zo kan zwavel de niveaus van glutathion verhogen, een krachtige antioxidant die door ons lichaam wordt geproduceerd. Zwavel wordt in Azië gebruikt als kruidengeneesmiddel om ontstekingen en kanker te behandelen.

Organische zwavel remt de afbraak van kraakbeen, een flexibel weefsel dat de uiteinden van uw botten in gewrichten beschermt (1Trusted Source). Een studie bij 100 mensen ouder dan 50 vond dat behandeling met een supplement met 1200 mg zwavel (MSM) gedurende 12 weken pijn, stijfheid en zwelling in de gewrichten verminderde in vergelijking met een placebo.

Dr. Budwig gaf terminale kankerpatiënten een mengsel van magere-melkeiwit (een zwavelhoudend eiwit) en lijnzaadolie. Het Budwig-dieet en het Gerson-therapiedieet zijn twee toonaangevende diëten tegen kanker. Het broodnodige zwavel-eiwit L-methionine zit in kwark. L-methionine is het essentiële aminozuur dat verantwoordelijk is voor de afbraak van omega-3-vetzuren. Zwavel is essentieel voor het metabolisme van koolhydraten. Zwavel is vereist voor een goede assimilatie van de alfa-aminozuren methionine en cysteïne.

Het National Cancer Institute ontdekte dat mensen die de meeste alliumgroenten aten (rode uien, lente-uitjes, knoflook, bieslook en prei) een bijna 50% lager risico op kanker hadden dan degenen die het minst aten. Die pagina op het Kankerinstituut is verdwenen. Men kan hier vergelijkbare informatie vinden.

Zink is essentieel voor de gezondheid

Zink is toevallig een antioxidant met ontstekingsremmende eigenschappen. Epidemiologische studies suggereren dat een tekort aan zink geassocieerd kan zijn met een verhoogd risico op kanker. [4] Suppletie met zink wordt geassocieerd met verminderde oxidatieve stress en verbeterde immuunfunctie, wat een van de mogelijke mechanismen voor zijn preventieve activiteit tegen kanker kan zijn.

Zink is nodig voor de enzymen die celdeling, groei, wondgenezing en een goede werking van het immuunsysteem reguleren. Zink is een essentiële co-factor in verschillende cellulaire processen, waaronder DNA-synthese, gedragsreacties, reproductie, botvorming, groei en wondgenezing. Zink is een component van insuline en speelt een belangrijke rol bij de efficiëntie van de meeste functies van het lichaam.

Zink is nodig voor de vrije radicalen uitdovende activiteit van superoxide dismutase (SOD), een krachtig antioxidant enzym dat het vrije radicaal superoxide afbreekt om waterstofperoxide te vormen. Zink is vereist voor de juiste functie van T-lymfocyten. Zink is vereist voor een goede werking van genetica, immuniteit, vorming van rode bloedcellen, orgaan-, spier- en botfunctie, celmembraanstabiliteit, celgroei, deling, differentiatie en genetica. Belangrijk is dat zink van vitaal belang is voor het metabolisme van vitamine A.

Dr. Mei aan de Anhui Medical University in China suggereert dat sommige aspecten van de immuunfunctie kunnen worden verbeterd door behandeling met zink. Hij suggereert dat het “redelijk is om te verwachten dat zink een belangrijke rol speelt bij het herstel van falende immunocompetentie van kankerpatiënten. Mei onderzocht de invloed van zink en selenium-zink op de immuunfunctie (T-cellen, granulocyten en NK-cellen) van kankerpatiënten. De resultaten toonden aan dat de immuunrespons was versterkt. [5]

Borium

Er is niets saai aan Borium, vooral als we lezen dat verhoogde niveaus van geslachtshormonen zijn aangetoond bij zowel mannen als vrouwen na boorsuppletie. Boor is toevallig een van de belangrijkste elementen in de natuur. Boor verlaagt het cholesterolgehalte en stimuleert efficiënt antioxidanten. Dit betekent dat het het risico op lipideperoxidatie vermindert, wat vaak verantwoordelijk is voor atherosclerose en hoge bloeddruk.

Een belangrijke rol van boor is hoe het ons lichaam helpt magnesium beter te absorberen. Magnesium is een belangrijk mineraal voor honderden functies in je lichaam. Gelukkig werken deze twee mineralen hand in hand om je op je best te voelen. Borium heeft ook invloed op hoe uw lichaam calcium en fosfor gebruikt.

Boorrollen in de menselijke fysiologie zijn divers en belangrijk, vooral in onze metabolismen en andere functies die betrekking hebben op het handhaven van homeostase. Ons lichaam heeft boor nodig om een ​​goede balans tussen geslachtshormonen, oestrogeen en testosteron te creëren en te behouden.

Boor is essentieel voor gezonde botten omdat het een cofactor is van een enzym in onze nieren dat vitamine D omzet in zijn meest actieve vorm 125OHD3, de vorm waarin vitamine D verantwoordelijk is voor calciumabsorptie. We weten allemaal dat vitamine D essentieel is voor de algemene gezondheid. Boor voorkomt vitamine D-tekort door de biologische halfwaardetijd van vitamine D-waarden te verhogen. Dit betekent dat het de hoeveelheid tijd die vitamine D in uw lichaam blijft in een nuttige vorm verlengt. Boor vermindert in deze studie ook de dagelijkse calcium uitscheiding van vrouwen met 44%.

Een thema als het gaat om boor en andere mineralen en vitamines – het is geweldig in het verbeteren van onze natuurlijke opname van andere mineralen. Borax is een populaire goedkope bron van boor. Kies in plaats van suppletie met dit belangrijke mineraal echter voor voedingsmiddelen met een hoog boorgehalte. Deze omvatten:

  • amandelen
  • Bonen
  • kikkererwten
  • Paranoten
  • bananen

Spirulina en andere Supervoeding

Het is bijna onmogelijk om 100 procent voedingswaarde in de moderne wereld te bereiken vanwege landbouwmethoden, verminderde bodemvruchtbaarheid, zwaar bewerkt voedsel en verhoogde biologische stress door giftige gifstoffen die ons overal omringen.

Spirulina is het ultieme overlevingsvoedsel en tevens een van de meest nuttige medicinale producten die iemand thuis kan hebben. Spirulina is een superfood waarvan is aangetoond dat het effectief is in geval van blootstelling aan straling en kanker. Spirulina biedt voordelen ten opzichte van de meeste andere voedingsmiddelen. Het bestaat uit meer dan 65% plantaardige eiwitten en heeft alles wat het lichaam nodig heeft om te overleven en te gedijen.

Als we het hebben over ‘groen voedsel’, bedoelen we een groep voedsel met jonge graangewassen zoals gerstgras en tarwegras, evenals blauwgroene algenplanten zoals spirulina en chlorella. Uit voedingsoogpunt zijn het nauwe neven en nichten van donkergroene bladgroenten, maar ze bieden veel hogere niveaus van “nutriëntendichtheid.” groenten.

Spirulina is effectief in het verhogen van glutathione niveaus omdat het glutaminezuur, glycine, cystine en methionine levert in gemakkelijk opneembare vormen. Cysteïne en cystine zijn nauw verwant. Eén cystinemolecuul is samengesteld uit twee gebonden cysteïnemoleculen en elk kan naar behoefte worden omgezet in de andere.

Calcium niet inbegrepen

Er zijn verschillende redenen waarom calcium niet in onze lijst staat. Eerst en vooral is dat calcium giftig is bij magnesium-deficiënte personen. De tweede heeft betrekking op kanker. Dr. Carmen Rodriguez, senior epidemioloog op de afdeling epidemiologie en surveillance-onderzoek van de American Cancer Society, zegt dat een 1998 Harvard School of Public Health-studie van 478181 mannen ontdekte dat degenen die tussen 1500 en 1,999 mg calcium per dag consumeerden ongeveer het dubbele risico hadden te worden gediagnosticeerd met uitgezaaide (kanker die zich heeft verspreid naar andere delen van het lichaam) prostaatkanker als degenen die 500 mg per dag of minder krijgen. En degenen die 2000 mg of meer innamen, hadden meer dan vier keer het risico op het ontwikkelen van uitgezaaide prostaatkanker als degenen die minder dan 500 mg innamen.


Deel dit artikel, het kan ‘misschien (?)’ nog enkele zombies redden uit de ‘dokter heeft er voor geleerd’ ingebakken gedachten door het lichaam nog verder met gifstoffen te belasten.

– HM


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk