De dag van: Chemtrails – Gezichtsherkenning – 5G verbod – Prozak – Radicaal – de Grote Ontwaking, …


chemtrails Geertruidenberg
18-09-2019 Chemtrails Geertruidenberg

Ik kwam er gisteren weer een tegen die nog nooit van Chemtrails gehoord had, worden ze zeldzamere (?) ik weet het niet. Maar deze mensen bepalen ook mede de politieke richting van het land. Onbewust Onbekwaam !


uitgelicht Jensen, waarom Populisme de nieuwe ziekte is volgens Rutte, Merkel, Macron, …

5G Gezondheidsproblemen hebben de uitrol van 5G in Australië gestopt!

Hoe voorstanders het ook proberen te draaien, de telecomindustrie heeft GEEN wetenschappelijk bewijs geleverd dat blootstelling aan 5G veilig is en veel geloofwaardige artsen en wetenschappers staan erop dat dit niet het geval is. Symptomen van blootstelling zijn geïrriteerde ogen, overmatig zweten en meer. Mensen en hun huisdieren lijden zelfs al aan blootstelling waar het is geïnstalleerd.

Dit gezegd hebbende – een dikke proficiat aan Aussies voor het stoppen van de installatie van 5G in het Land Down Under.


Gezichtsherkenning verboden

Gisteren gaf de Oakland City Council de definitieve goedkeuring voor een verbod op gezichtsherkenningstechnologie door de stad. De nieuwe verordening verhoogt niet alleen de privacy in Oakland; het neemt ook een stap in de richting van het beperken van een enorm federaal bewakingsprogramma.

De verordening verbiedt Oakland-overheidsinstanties, inclusief de politie, om gezichtsherkenningstechnologie te “verkrijgen, behouden, aanvragen of benaderen”. Het verbod omvat toegang tot informatie die is verkregen via gezichtsherkenning technologie die wordt gebruikt door agentschappen buiten de stad. De verordening definieert gezichtsherkenning als “een geautomatiseerd of semi-geautomatiseerd proces dat helpt bij het identificeren of verifiëren van een persoon op basis van het gezicht van een persoon.”

De verordening werd goedgekeurd zonder afwijkende stemmen.


Prozac Maker betaalde miljoenen om gunstig oordeel te vellen in massa schietpartij

  • De feiten: er is onlangs bekendgemaakt dat de farmaceutische onderneming Eli Lilly miljoenen dollars heeft betaald aan de slachtoffers van een massaschutter om de verbinding tussen de massaschutters en prozac te verbergen.
  • Reflecteer op: Waarom zijn alle massa-shooters, vroeger en nu, altijd op een soortgelijk type voorgeschreven medicijnen, met name antidepressiva.

Iedereen zou inmiddels moeten weten dat farmaceutische bedrijven buitengewoon onethisch zijn en dat ze een hechte wurggreep hebben over regelgevende instanties voor de gezondheidszorg, zoals de Centers For Disease Control and Prevention (CDC) en de Food & Drug Administration (FDA). Volgens Robert F. Kennedy Jr. hebben farmaceutische bedrijven meer lobbyisten in Washington D.C. dan er congresleden en senatoren tezamen zijn. Ze zijn zelfs nog krachtiger dan grote olie en gas bedrijven, dus je kunt je gewoon voorstellen welke macht ze uitoefenen over politici en onze federale gezondheidsinstanties. Het is ook belangrijk om te wijzen op de draaideur tussen grote farmaceutische en federale gezondheidsinstanties. Julie Gerberding, de ‘Vrouw van het Jaar’ van de Healthcare Business women, is een goed voorbeeld van iemand die door de draaideur is gegaan tussen regelgevende instanties van de overheid en de bedrijven die ze geacht worden te reguleren. Ze was ooit directeur van de CDC voordat ze overstapte naar een leidinggevende functie bij Merck.

Dit is geen geheim, meerdere wetenschappers uit deze organisaties, zoals de CDC, hebben zelfs “blown the whistle.” alarm geslagen. read on


Soms blijven de bezoekers achter bij de verwachting; “Heb ik wel een goede titel gemaakt is dan de eerste gedachte?” Hier is het artikel nogmaals: “Ben ik echt radicaal als ik zeg dat, … ” (ik weg wil uit Nederland)

De Grote Ontwaking is begonnen

De mainstream media zijn het laatste bastion van de “Deep State”, schrijft Peter B. Meyer

Ontwaking van de massa is de grootste angst van de Cabal

De ontwaking barst los. Wakker zijn heeft een prijs; het is misschien moeilijk geweest eraan te werken. Anderen overtuigen door omstandigheden en voorwaarden uit te leggen om ogen en geesten te openen, is nog moeilijker. Het is een strijd tegen de tijd geworden met het zien van al deze onrechtvaardigheden die gemakkelijk hadden kunnen worden vermeden.

Het is heel triest om te zien dat niet-ontwaakte mensen heen en weer worden geslingerd zonder een idee te hebben wat er echt aan de hand is. Maar zelfs dat is een “gemanipuleerde” shakeup ontworpen door de Deep State, alhoewel het toch eenieder van ons zou moeten helpen om tot ons verstand te komen en deze valse realiteit te verbeteren. Miljoenen zoeken massaal naar alternatieve nieuwsbronnen om te proberen te begrijpen wat er aan de hand is, struikelend over realiteiten die ze nooit hebben overwogen of eerder hadden kunnen of willen zien. lees verder


Je voelt het, de spanning in de media, de draai die men aan het nieuws probeert te geven, …


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk