Live op dotcom.radio ontdekking Twitter censuur


Deze week hadden we het met Ron in dotcom.radio over de plotseling teruggelopen bezoekersaantallen van DotcomNieuws van 5.000 naar 2.500, en halvering en dat vond plaats van de een op de andere dag. Tijdens de uitzending aan het einde op 51.30 ontdekte hij de oorzaak. Alle mensen die een bericht van dotcomnieuws aan klikten kregen dit scherm te zien.

Twitter Censuur

Vervolgens kom je op het scherm voor verdere uitleg dit waarschuwingsbericht tegen. Hier weet diegene die het bericht heeft gepost dus niets vanaf. Hij krijgt geen mededeling dat er iets niet goed gaat, of dat zijn bericht geweigerd wordt. Alleen diegene die het willen lezen stranden hier op deze pagina, …

Dit zijn dus waarschuwingen die geen van allen op waarheid berusten bij een simpel nieuwsportaal waar geen reclame op weergegeven wordt, niets te downloaden valt en men dus ook geen vraag voor cookies krijgt, …

Op het moment dat een alternatieve nieuwssite te populair wordt is dit een eenvoudige snelle manier van censuur die volledig plaats kan vinden via kunstmatige intelligentie [AI] via key-woorden

Gewoon Censuur DusWat zou ik kunnen doen?
Verdiep je eens verder in dit onderwerp, en denk eens na over: “Wat ik zou kunnen bijdragen om een betere wereld te creëren? Hoe denkt mijn politieke partij hierover? Ga ik dit delen? (noot: zwijgen = medeplichtig)

medeplichtig

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk