De dag van, samengeraapte nieuws feiten, … maar niet onbelangrijk!


 • * nieuw
 • Aanranding in de trein (EU Islam regels).
 • * Immigranten EU per maand 2019
 • Rijkdom & Politie
 • Brexit gaat gebeuren
 • Het zijn de Russen
 • Grootste daktuin in Parijs
 • * DotcomNieuws Censuur
 • * Pensioen diefstal
 • * Het weekend overzicht

12-09-2019 update 16-09-2019 Elke keer als we een hutspot van kleine berichten hebben voeg ik die samen in ‘de dag van’, niet minder belangrijk maar je kan er geen heel artikel aan (blijven) wijden.


Rijkdom & Politiek

“In de jaren 1950 was [Amerika] de rijkste natie, de rijkste stad op aarde was Detroit. Ze stemden voor verandering en nu is het de armste stad in Amerika. Tegelijkertijd was de natie van Zuid-Korea, van alle naties op aarde, derde armste vanaf de bodem. Vrijwel de armste natie op aarde. Het is nu tiende van de top. Als u het principe begrijpt, hoe meer vrijheid, hoe groter de rijkdom, dan kunt u elke natie op deze kaart plaatsen Nu kunt u naar Tagusagopos gaan, u kunt naar Buenos Aires gaan, u kunt naar Caïro gaan, u kunt naar Philadelphia gaan en alles wat u moet weten is welk percentage van het bruto binnenlands product wordt gecontroleerd door de overheid, en hoe groter de overheid , des te groter de armoede, en dat is alles waar de politiek om draait. Elke dag zeggen politici: “Ik kan een betere beslissing voor u maken dan u zelf kunt en laat me uw geld van u afnemen en dat namens u doen” en dus maak de natie je armer. “

 • Bob McEwen
  (1950-) US Congressman (OH-R) (1981-1993)

BREXIT gaat gebeuren, wat er ook gebeurt
Het publiek is gedesillusioneerd

“Politici zijn meestal omgekocht door de Deep State en dansen op hun muziek uit angst voor publieke blootstelling voor alles van financiële fraude tot pedofilie, schrijft Peter B. Meyer op zijn blog The Final Wakeup Call. Zijn mening wordt ook al over onze landsgrenzen gewaardeerd. Verschillende YouTube video’s in het Frans kwam ik al tegen voorzien van zijn vertaalde teksten, Chapeau !! Peter schrijft over de Brexit: “dit zou de laatste spijker worden in de doodskist van de EU, zodat elk ‘lidstaat’ de mogelijkheid verkrijgt de Rothschild EU-gevangenis te verlaten om de eigen soevereiniteit terug te nemen met een eigen door goud gedekte valuta, zoals bepaald is in de reeds ondertekende GESARA-wet”. Lees zijn hele betoog bij de bron


Het zijn de Russen

Dat is wat we al meer als twee jaar horen, vooral in Amerika. “Het lijkt erop dat liberalen dat nooit zullen leren, alleen omdat ze het niet eens zijn met iemands mening, het hen niet automatisch tot een hulpmiddel van de Russische regering maakt. En leider van de liberalen die Russiagate kant nog wal rakend nieuws verspreiden, blijft natuurlijk Rachel Maddow”. (Tv presentatrice) Bericht ZeroHedge “Conservatief televisienetwerk One America News (OAN) klaagt Rachel Maddow nu aan voor $ 10 miljoen nadat ze het netwerk had aangeduid als ‘betaalde Russische propaganda’. OAN heeft de aanklacht wegens laster ingediend bij de federale rechtbank in San Diego, volgens AP. OAN is een klein, conservatief netwerk dat eigendom is van een familie en dat in San Diego is gevestigd en gunstige tweets van de president heeft ontvangen. Het wordt gezien als een concurrent van Fox News.


DE GROOTSTE STEDELIJKE STADSBOERDERIJ WORDT IN 2020 IN PARIJS, GEOPEND

Als je enthousiast bent over milieuvriendelijke architectuur en inventieve oplossingen voor moderne voedselvoorziening, dan zul je dol zijn op dit laatste nieuws. ‘S Werelds grootste stadsboerderij wordt volgend jaar geopend in Parijs, Frankrijk. Het beste van alles is dat het project gepland is om duizenden mensen per jaar te voeden.

‘S Werelds grootste stadsboerderij op het dak wordt gebouwd in het zuidwesten van de Franse hoofdstad. GoodNewsNetwork meldt dat het meer dan 14.000 vierkante meter (of 150.700 vierkante voet) zal overspannen, waardoor het de grootste stedelijke boerderij in Europa is.

Een team van 20 tuiniers zal de daktuin beheren. Vanaf het begin zal het organische heiligdom 30 verschillende plantensoorten kweken. Volgens vertegenwoordigers van Agripolis, wordt geschat dat de tuin in het hoogseizoen elke dag tussen de 1.000 kilogram fruit en groenten produceert.

De stadsboerderij zal niet alleen voedsel produceren voor de lokale bewoners, maar er zullen ook educatieve workshops en landbouwlessen worden gehouden op het terrein. Lokale Parijzenaars kunnen ook kleine segmenten van het dak huren voor hun eigen tuinbehoeften.

De ontwikkelaars van Agripolis ontwerpen het project rond een gespecialiseerde aeroponische ‘verticale landbouw’-techniek. Hierdoor zal de boerderij vrij zijn van pesticiden en zeer weinig water gebruiken.Wat zou ik kunnen doen?
Verdiep je eens verder in dit onderwerp, en denk eens na over: “Wat ik zou kunnen bijdragen om een betere wereld te creëren? Hoe denkt mijn politieke partij hierover? Ga ik dit delen? (noot: zwijgen = medeplichtig)

medeplichtig

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk