Onze ‘Gedachten’ worden reeds gelezen, …


Met een computer of smartphone in de buurt worden al onze ‘gedachten’ reeds gelezen. Kan een computer dan gedachten lezen, nee natuurlijk niet maar de microfoon kan ten alle tijden extern ingeschakeld staan en die registratie gaat veel verder dan menigeen ‘denkt’, …

Maar het gaat nog veel verder, het meten van de hersenactiviteit maakt dat ook je gedachten nu al in ‘real time’ te lezen zijn. Oeps

Moet er nieuwe wetgeving komen ?

  1. Het recht op gedachten vrijheid
  2. Het recht op mentale privacy
  3. Het recht op mentale integriteit (onschendbaar)
  4. Het recht op bescherming tegen invloeden van buiten (hersenspoeling)

Duidelijk moet zijn, hoe eenvoudiger men je gedachten kan LEZEN, hoe eenvoudiger het wordt om ons te beïnvloeden, te controleren, te hersenspoelen.

Maar we gaan nog verder, als je al eens wat verder gedacht hebt hoeveel invloed je eigen gedachten hebben over je eigen lichaam, je kan jezelf letterlijk ziek denken en ook beter worden met het onder controle houden van je eigen gedachten, met het onder controle houden van je hormonen. En … kan men ons dan op afstand of via een telefoon app ziek maken?

En wat betreft uitvinders, worden die al gestolen uit onze gedachten?

Het zal mijn tijd nog wel duren, … nee het gebeurd al.


Wat zou ik kunnen doen?
Verdiep je eens verder in dit onderwerp, en denk eens na over: “Wat ik zou kunnen bijdragen om een betere wereld te creëren? Hoe denkt mijn politieke partij hierover? Ga ik dit delen? (noot: zwijgen = medeplichtig)

medeplichtig

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk