K_nker & N_tuurg_neesk_nde: wellicht vindt je het zo in G_ogl_ ?


Ik ben een super grote voorstander voor natuurgeneeskunde, samenwerken met het lichaam door het eigen immuunsysteem te versterken zonder schade toe te brengen. Ik kan ook steeds minder begrip opbrengen voor mensen die de andere weg bewandelen.

  • Een orgaan eruit snijden of een deel daarvan. Hoezo was dat orgaan dan niet belangrijk en wat gaat er straks niet goed meer als dat onderdeel verwijderd is of aangetast?
  • Het lichaam of een deel daarvan bestralen, Met de dokter achter een met lood beklede deur vanwege het gevaar, en daarmee hoopt men uitsluitend de kanker te raken. Waarom blijft de dokter dan niet gewoon naast je staan als men punt precies de kanker kan bestralen?
  • Met chemische vloeistof je lichaam aanvallen, de oorlog verklaren, en hopen dat de kanker doodgaat en de rest niet. Daar heb ik de logica nog nooit van begrepen, en dit noemen zo bovendien ook nog een (chemo)therapie. Therapie is genezen terwijl chemo vernietigen is.

Eed van Hippocrates

Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hun een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen.

Schiet mij maar lek, maar de bovenstaande behandelingen lijken me eerder barbaars in vergelijking met wat de natuurartsen doen, hier wat korte samenvattingen van wat je zou kunnen doen.

Het begin van een goede gezondheid valt of staat met de optimale voeding van het lichaam. Daar gaat het al VERSCHRIKKELIJK mis en maakt van de meeste dokters (medicijnmannen) pure -amateurs-. Als een dokter als eerste een medicijn voorschrijft voordat de totale voedingsstatus in beeld gebracht wordt van het lichaam, … ren dan -zo hard je kunt- het gebouw uit.

Ik kreeg dit naar mijn hoofd geslingerd deze week, dokters hebben hiervoor toch geleerd, en jij, …. (onafgemaakte zin) Dus als een dokter 7 jaar studeert en daarvoor een diploma krijgt terwijl voedingsleer daar geen onderdeel van uitmaakt is dat diploma in mijn ogen meer een ‘votje’ papier. Zelf laat ik mijn vitamine en mineralen opname al sinds 2001 elk jaar testen, bovendien heb ik het SpectraCell laboratorium vertegenwoordigd wat toch zeker enige kennis van zaken met zich meebrengt wil je met dokters kunnen praten. Als mijn eigen test nog nooit 100% goed was na alle inspanningen zegt dat heeeeeel veel over de rest van Nederland die niet zo nauw kijken. Als twee geteste artsen al het rapportcijfer “5” kregen zegt dat veel over de kennis van de arts. En, … dat waren bovendien orthomoleculaire artsen een enkele reguliere arts kon het doen met het cijfer “3“.

Eerst even over dit mineraal als voorbeeld.


Waarom schrijven artsen geen magnesium voor?

Bijna tien jaar geleden schreef Dr. Mark Hymen: “Ik vind het heel grappig dat meer artsen niet op de hoogte zijn van de voordelen van magnesium, omdat we het altijd gebruiken in de conventionele geneeskunde. Maar we stoppen nooit om eens na te denken over het waarom of hoe belangrijk het is voor onze algemene gezondheid of waarom het ons lichaam helpt beter te functioneren. ”

Harvard Medical School schrijft: “Als u zich zorgen maakt over een laag magnesiumgehalte, vraag dan uw arts om een ​​bloedtest. Om een ​​gezond magnesiumniveau te behouden, is het het beste om dit mineraal uit voedsel te halen, vooral vezelrijk voedsel zoals donkergroene bladgroenten, ongeraffineerde granen en bonen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium voor volwassenen is 420 milligram (mg) per dag. “

Noot: Nog zoiets “De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid“, dat is in feite het minimum wat het lichaam nodig heeft on te kunnen blijven functioneren. Als ik iemand iets aanbeveel zou dit optimaal moeten zijn maar niet minimaal – HM Lees ook de uitputting van de landbouwgronden waarom onze voeding niet deugd. PS het gaat hier over de maximaal 10% onbewerkte voeding die je eet, de rest is al bagger. “Wat artsen je niet vertellen“, en waarschijnlijk ook niet eens weten?

Als Harvard een beetje dom is over magnesium, stel je dan de rest van de wondere wereld van de geneeskunde voor. Sorry dat ik het woord dom moest gebruiken, ik had onwetend, ongeïnformeerd, dwaas of gewoon domhoofd kunnen zeggen. Het eerste ding om te weten over magnesium is dat bloedtesten ons bijna niets vertellen over de magnesiumstatus van een persoon, omdat het bloed de cellen blind van magnesium zal beroven in een wanhopige poging om de bloedspiegels stabiel te houden, zodat een persoon geen hartaanval heeft.

De tweede advieslijn van Harvard Medicals suggereert dat het het beste is om magnesium uit voedsel te halen. Het is eigenlijk het beste om magnesium uit water te halen. Met voedingswaarden van voedsel dramatisch verslechterd in de afgelopen vijf decennia is het erg moeilijk om voldoende donkere bladgroenten, ongeraffineerde granen en bonen te eten om voldoende magnesium te krijgen. En dat advies is alleen geschikt voor een volledig gezonde persoon die al zijn magnesiumtank heeft bijgevuld. Als er een tekort is, wat de overgrote meerderheid is, waarschijnlijk ten minste 90 procent, zo niet meer, dan is het onmogelijk om je weg uit een magnesiumtekort te eten. lees verder bij de bron en gebruik een vertaalmachine als je geen Engels machtig bent


Je kan hele dure behandelingen laten doen in de reguliere en de natuurgeneeskunde maar, … Hoe zal het manipuleren van bijvoorbeeld de genen helpen om minerale tekorten, toxische vergiftiging, (#1) emotionele oorzaken van een ziekte , licht- en vitamine D-tekorten te verhelpen, die allemaal belangrijke oorzaken van een ziekte zijn. Elke ziekte !!

Dr. Sircus … een wijze man

Een wijze man, deze Dr Sircus om iedereen bij een ziekte te gaan betrekken, de gehele familie. – Ik kreeg te horen van iemand de oer domme redenering dat iedereen kankercellen in het lichaam heeft, lulkoek. Het lichaam heeft een blauwdruk voor gezondheid, jouw taak is het om het lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen om het immuunsysteem te voeden-. Waarom de gehele familie voorlichten? Omdat iemand met kanker deel uitmaakt van de familie, en als de kankerpatiënt gebreken in de voeding heeft dan loopt iedereen de kans diezelfde gebreken te vertonen, ze eten allemaal uit dezelfde pot.

Een ander groot, levensgroot probleem, is een chronisch kennis gebrek. Hoeveel ik al wel niet meegemaakt heb dat de naaste familie aandringt om de instructies van de dokter op te volgen, helemaal terecht, … maar welke dokter?

Welke dokter volg jij, stel eens de eenvoudige vraag, “hoeveel mensen heb jij succesvol genezen van kanker?” Dr. Ryke Geerd Hamer (†) scoorde met de GNM (stress / conflict situatie) een 95% succesfactor !! Hij werd verbannen en verketterd. Een Engelse plattelandsarts genas al zijn patiënten met Vitamine C intravenous (in het bloed ingespoten op hoge doseringen) gecombineerd met waterstofperoxide. Pas na zijn pensioen durfde hij daar een boek over te schrijven. Zijn verhaal stond op mijn oude website maar niet alles heb ik overgenomen.

We leven in een wereld waar de verkenners kunnen overleven maar de zombies sterven

Iedereen die afwijkt van het reguliere denken en de zogenaamde conventionele wijsheid – op het gebied van economie, politiek, gezondheid en voeding … iedereen – loopt gevaar. Iedereen die afwijkt van het reguliere denken en de zogenaamde conventionele wijsheid – loopt het risico op censuur.

Wie vertrouw je ? … in de eeuw van het digitale terrorisme, …

Wat zou ik kunnen doen?
Verdiep je eens verder in dit onderwerp, en denk eens na over: “Wat ik zou kunnen bijdragen om een betere wereld te creëren? Hoe denkt mijn politieke partij hierover? Ga ik dit delen? (noot: zwijgen = medeplichtig)

medeplichtig

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk