Waarom de elites zich bezighouden met en bevorderen van systematisch seksueel misbruik van kinderen?


Bron artikel Tiffany FitzHenryWhy the Elites Engage In and Aid Systemic Child Sex Abuse

Als er één vraag is die ons het afgelopen jaar bezighoudt, is die vraag: “Wat gebeurt er met alle pedofilie op deze planeet?”

Waarom vinden we elke dag, overal waar we kijken, geïnstitutionaliseerde seksueel misbruik van kinderen? Waarom? Waarom seksueel misbruik van kinderen?

Waarom wordt het van kerken tot Hollywood, van de Boy Scouts tot de kleuterscholen, van het pleegzorg tot kinderbescherming, steeds duidelijker dat pedofielen opzettelijk rond kinderen zijn geplaatst?

Met elke dag die voorbijgaat, voelt het alsof het steeds duidelijker wordt dat als er een enkele reden is dat we hier allemaal zijn, samen, op deze plek, in deze tijd, het is om een wereldwijde, eeuwenoude plaag van pedofilie uit te roeien .

Maar voor alle rationele, gezonde volwassen mensen is het vrijwel onmogelijk om onze gedachten zelfs te wikkelen rond het concept van het beschadigen van een kind, veel minder seksueel misbruik van hen. Men zou alle schijn van menselijkheid moeten missen om op een seksuele manier naar een kind te kijken. De gedachte alleen al aan volwassenen die seks hebben met kinderen, stuurt ons naar een volledig vreemde plek in onze kern, waar diepe ontkenning zich mengt met verblindende hulpeloze woede in een giftig impotent slib uit de putten van de hel. Op dit moment kijken we naar onze oogbollen in die hel slib, en proberen er doorheen te zwemmen heeft ons allemaal tegelijk opgevijzeld en eindeloos uitgeput.

Het verwerven van de kennis dat dit gaande is, tot het niveau waar het al gaande is, zolang het gaande is, voelt alsof het zowel ons collectieve bewustzijn fundamenteel heeft veranderd, als, in real time, een slapende streng in ons eigen DNA, ons eindelijk en volledig wakker maken en ons eraan herinneren:

‘Oh ja, dat klopt, dit is het gevecht dat we hier moeten voeren.’

Om dat te doen, moeten we eerst accepteren dat het inderdaad gebeurt. Krachtige mensen en mensen over de hele wereld misbruiken kinderen op epidemische schaal. Dit is het rubicon dat we moeten oversteken. Maar wat het zo moeilijk maakt om te accepteren, is dat we het gewoon niet begrijpen. We snappen echt niet waarom. Voor een groot deel omdat we er niet eens aan willen denken. Maar om het op te lossen, moeten we erover nadenken.

Ik hoor elke dag van zeer goede, zeer vastberaden en vaak erg uitgeputte mensen, die vragen: “Waarom pedofilie? Waarom kinderen seksualiseren? Ik snap het gewoon niet. Ik wil er niet eens aan denken. “

De lijst met beroemdheden die zogenaamd ‘de elitaire pedofiele ring proberen te ontmaskeren’ is lang en fascinerend. Mensen zoals Anthony Bourdain, Avicii, Prodigy, Chris Cornell, Elijah Woods, Roseanne, Corey Feldman hebben het allemaal met verschillende uitkomsten uitgesproken.

Probeer het maar, we kunnen er niet aan ontsnappen. Elke dag, recht in ons gezicht, is het als een flitsende neonreclame:

Elite pedofielen hebben de aarde geleid

Afgezien van de Epstein-zaak, die dit feit, schoppen en schreeuwen, het openbare plein op sleept, hebben we de afgelopen twee jaar talloze andere verhalen gehad die, net als alarmerende klokken, deze gruwelijke realiteit naar onze koppig hebben gestraald, onze resistente hersenen.

Onlangs werd een Playboy-model dat het bewijs van een internationale pedofiele elite-ring aan het licht bracht enkele weken nadat ze publiekelijk verklaarde dood te zijn gevonden en ‘nooit zelfmoord’ zou plegen.

Model en actrice Natacha Jaitt, 41, zei dat als ze in verdachte omstandigheden dood werd gevonden, dit te wijten zou zijn aan haar pogingen om de pedofiele elites en hun wereldwijde ring van seksueel misbruik van kinderen bloot te leggen.

Voormalig kinderster Elijah Wood heeft gesproken over wat hij de ‘pedofiliecrisis’ van Hollywood noemt.

The Daily Beast vroeg: “Wil iemand in een branche die erom bekend staat de kwestie de rug toe te keren?”

En hoe zit het met de “Pizzagate” -mensen, zoals Liz Crokin?

De mensen die zijn verbannen naar de verste uithoeken van het internet omdat ze dit onderwerp durfden te bespreken?

Maar nu hebben we de vluchtlogboeken en het zwarte boek van Epstein en duizenden vernietigende pagina’s met gerechtelijke documenten, allemaal openbaar gemaakt. We hebben voormalige Disney-kindersterren die rechtszaken aanspannen. We hebben duizenden en duizenden slachtoffers die zowel de padvinders als de katholieke kerk aanklagen. We hebben echt bewijs over de wijdverspreide wreedheden die plaatsvinden binnen Child Protective Services. Het valt niet te ontkennen dat wijdverspreide, multi-institutionele systemische seksueel misbruik van kinderen voorkomt. Waar ik me op wil concentreren, is de brandende vraag die nu in de hersenen van 99% van de mensen op aarde rondwaart. En die vraag is, waarom? Waarom seksueel misbruik van kinderen?

Uit liefde voor alle heilige dingen, WAAROM ???????????????

We snappen het gewoon niet!

Omdat dit het rubicon is dat we moeten oversteken, heb ik me diep ingegraven in dit ondraaglijke onderwerp.

Beheersing van invloed door het creëren van poppen

Wat is beter dan een krachtig individu zijn? Een krachtig persoon zijn die een aantal ‘krachtige’ mensen beheerst, wiens macht je produceerde door ze binnen regeringen en industrieën te verheffen. Mensen die invloed van de massa kunnen vergaren en die tegelijkertijd kunnen worden beheerst; volledig gecontroleerd.

Als kind werd Oprah seksueel misbruikt. Ellen werd als kind seksueel misbruikt. De lijst met machtige, invloedrijke mensen die publiekelijk hebben verklaard wat ze waren, gaat maar door en door.

Het is tijd dat we ons realiseren dat dit paradigma, we zullen het ons voorstellen als een driehoek, de ‘power footprint’ voor de originele stroombron bovenaan verhoogt. Het wordt op ruime schaal uitgevoerd als een systeem dat dient om de positie van de machtige enkeling te beveiligen, waardoor een zeer klein aantal mensen hele bevolkingsgroepen kan beïnvloeden en uiteindelijk helemaal onderaan de piramide kan besturen.

Dit is de vorm van de machtsstructuur van onze wereld voor millennia. Mensen zoals Jay-Z weten precies wat ze zijn, onderdeel van het gecontroleerde invloed leger van de wereldwijde elite. Voor diegenen die bereid zijn hun ziel te verkopen, om hun door God gegeven gaven en talenten niet te gebruiken om de mensheid te voeden en te dienen, maar om ‘het oog’ te voeden en te dienen, zijn de voordelen onbegrensd. Iedereen die de roddelbladen leest, weet echter dat die dagen voorbij zijn. We kijken momenteel hoe deze machtsstructuur afbrokkelt. En degenen op de eens begeerde binnenkant, zonder uitzondering, zullen allemaal worden verpletterd.

Waarom seksueel misbruik van kinderen

Kinderen zijn geen seksuele wezens. Dus als je een kind seksueel of seksueel misbruikt, dissociëren ze om het hoofd te bieden. Als een gevolg van deze dissociatie splitst hun geest zich of breekt het, zoals een spiegel, worden veranderende of alternatieve persoonlijkheden gecreëerd. Deze gecompartimenteerde aspecten van een persoon kunnen vervolgens door een ‘handler’ worden gebruikt om iemand, geest, lichaam en ziel virtueel en volledig te beheersen. Zoals blijkt uit de nieuwe rechtszaak van Jordan Pruitt tegen Disney en haar voormalige manager, wordt seksueel misbruik van het kind systematisch uitgevoerd om een ​​slaaf te creëren.

Seksualisering van een kind veroorzaakt trauma, wat, zoals hierboven vermeld, leidt tot dissociatie en opsplitsing van de kernpersoonlijkheid in compartimenten of veranderingen die kunnen worden gecontroleerd. Deze technieken van het breken van de geest door trauma waren onderdeel van nazi-wetenschappelijk onderzoek, naar de VS gebracht onder Project Paperclip. Wat begon als nazi-onderzoek naar de wetenschap van het beheersen van menselijk gedrag, oorspronkelijk bekend als MK Ultra, verspreid over honderden subprojecten.

Trauma Based Mind Control

Door getuigenissen van klokkenluiders zoals Cathy O’Brien en andere archieven en documenten die de afgelopen 50 jaar zijn verzameld, weten we dat seksueel misbruik van een kind een techniek is van op trauma gebaseerde geestbeheersing die uitgebreid is bestudeerd en gebruikt door facties van onze regering.

Wanneer je dan de onlosmakelijke en uitgebreide link tussen onze overheid en bijvoorbeeld Hollywood begint te begrijpen, een onderwerp waarover ik een lezing geef,

.. en een onderwerp waar de Sony-hack het deksel op blies, je begint te begrijpen hoe plausibel het is, hoe bijna irritant duidelijk het ook is, dat deze overheidswetenschap in Hollywood wordt gebruikt. En als het in Hollywood wordt gebruikt, denk je dan niet dat het in Silicone Valleyi wordt gebruikt? In Washington In bankieren en Wall Street? Op alle plaatsen en ruimtes waar krachtige mensen de samenleving beïnvloeden.

Stel je nu voor wat het effect zou zijn op een massale schaal. Als je al deze instellingen systematisch zoveel mogelijk kinderen zou laten misbruiken, zou je niet alleen bepaalde individuen kunnen identificeren om op te voeden, maar je zou ook samenlevingen en populaties als geheel kunnen verzwakken, wat dan veel gemakkelijker te controleren zou zijn.

Ons mainframe hacken

Een vrouw die wel met slachtoffers van kindermisbruik werkt, heeft het me zo uitgelegd. Omdat het is hoe we hier allemaal zijn gekomen, is seks fundamenteel voor de kern van ons wezen. Als er een menselijk mainframe is om te hacken, is seksualiteit de achterdeur om dat te doen. Wanneer je een kind seksueel misbruikt, ga je in essentie rechtstreeks naar de kern van hun wezen en begin je te rommelen met de bedrading. Deze waarheid geeft een geheel nieuw perspectief op alle seksuele voorlichting die nu zijn weg vindt naar basisschoolleerplannen, openlijke LGBTQ-indoctrinatie en urenlange drag queen-verhalen over de hele wereld, nietwaar?

Bedenk nu dat als al deze gefabriceerde verhoogde elites als kinderen seksueel zijn misbruikt, ze allemaal een grote neiging hebben om zelf seksueel misbruiker te worden.

Hoewel dit concept ons zo vreemd is, bedenk dan dat er met hun bedrading is geknoeid. Het is hoe ze in de eerste plaats zijn gekomen, hoe ze zijn opgestegen naar de rang van bestuurbare elite-pop. Wat we beschouwen als een vicieuze cirkel, waarin de slachtoffers zelf, zodra ze een beetje macht krijgen na een jeugd van machteloosheid, misbruikers worden, is in de zieke omgekeerde wereld een perfect geautomatiseerd systeem. Voor degenen aan de top van de piramide is het een perfect bedrijfsmodel.

De chantefactor

De andere veel eenvoudigere reden voor elite seksueel misbruik van kinderen is natuurlijk de chantage-factor. Dit is de grootste reden waarom Epstein-eiland en andere zogenaamde honingvallen bestaan. Het is een eeuwenoude intelligentietechniek om actief te compromitteren.

Het is waarom nieuw geslagen beroemdheden, gevierde atleten en politici naar plaatsen zoals het Playboy-herenhuis gaan. Er kunnen dus compromitterende bewijzen worden vervaardigd en verzameld. Te gebruiken als chantage. Dit is gewoon een andere manier om een slaaf te creëren. En het bijproduct is dat je meer kinderen seksueel misbruikt om het te doen. Vergeet niet dat seksueel misbruik van zoveel mogelijk kinderen alleen de positie van degenen aan de top versterkt. Daarom hebben ze het niet alleen toegestaan om door te gaan, maar hebben ze ook de omstandigheden geregeld en gecreëerd waardoor het zich het gemakkelijkst kan voordoen.

Als het gaat om seksueel misbruik van kinderen en het ongebreidelde bestaan, om het uit te roeien, wat we zullen en doen, moeten we voorbij dit reflexieve mentale en spirituele blok dat we allemaal hebben en het in onze gedachten degraderen naar wat het echt is. Een eeuwenoud geheim hulpmiddel van het top-elchelon van elites voor het beheersen van andere elites, invloedrijke poppen en de massa. We moeten van binnen en van buiten precies weten waar we mee te maken hebben om het zo snel en volledig mogelijk te bestrijden en te vernietigen.

Tiffany: I am 100% independent and reader funded, if you appreciate my work, research and efforts to build a counter-Hollywood, and want to help me take on the current system with a vengeance, please become a Patron.

Be sure to follow me on TwitterYouTubeFacebookPeriscopeWat zou ik kunnen doen?
Verdiep je eens verder in dit onderwerp, en denk eens na over: “Wat ik zou kunnen bijdragen om een betere wereld te creëren? Hoe denkt mijn politieke partij hierover? Ga ik dit delen? (noot: zwijgen = medeplichtig)

medeplichtig

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk