Wordt helder denken voor velen onmogelijk, … zeker als binnenkort de grote onthullingen versneld gaan plaatsvinden?


9/11 samenzwering

Binnenkort is het alweer de verjaardag van de 9/11 ‘ramp’ waarvan velen nog steeds het officiële verhaal geloven, gewoon omdat de echte waarheid het totale wereldbeeld zal verstoren. Niet te bevatten, onmogelijk, zo slecht zijn mensen niet, ik heb het toch met mijn eigen ogen gezien?

Vele vragen die je met welke logica dan ook niet zou kunnen beantwoorden. Het standpunt is ingenomen en jij, als brenger van een andere boodschap, bent absoluut gek !!

Ik was in Dallas Tx toen het gebeurde, kwart voor acht s’morgens in het motel op de slaapkamer, de eerste inslag had net plaatsgevonden toen ik het nieuws zag. Daarna tot halftien bij het ontbijt tussen de Amerikanen die nog meer ontsteld waren als ik. In de middagpauze op grootbeeld televisie in een restaurant zag ik de torens wel honderd keer zag instorten en op dag twee, en drie het zelfde. Pas de volgende week hadden we een vlucht terug, als een van de allereersten die weer vlogen. Terug in Nederland, op weg van de bushalte naar huis, nog geen kilometer lopen met mijn koffer duurde het anderhalf uur, iedereen wilde mijn verhaal horen. Om de een of andere manier wisten ze allen dat in in Amerika was ten tijde van, … (duizend kilometer ver van New York). 

Pas een paar jaar later begon ik berichten te lezen die mijn waarheid aan het wankelen brachten, de zaken lagen allemaal iets anders. Het zou mijn eerste valse vlag aanslag worden, een ontdekkingstocht die maar duurde en duurde. Pas vanaf 2004 ging ik over mijn zoektocht schrijven op de site en de nieuwsbrief, onzeker over mijn bevindingen. Zelfs in 2009 kwam daar een hele serie zaken bij die ‘Ik’ niet gezien had. Het boek; “Where Did The Towers Go” gaf vele antwoorden maar bracht even-zo-zeer weer nieuwe vragen.

Alleen een enkel vraag kwam nooit meer bij mij op, 9/11 was 1.000 procent zeker een valse vlag aanslag en het vertrouwen in de overheid, elke overheid was voorgoed verstoord, … op elk vlak!

Maar niet iedereen staat open voor dit nieuws, sommigen geloven de leugen nog steeds.

Zo gaat dat ook met mensen die van de dokter de gevreesde boodschap te horen krijgen; “U heeft kanker”. Alles maar dan ook alles gaat daarna verloren, verhult in een dikke mist in de gedachtenwereld. Wellicht de gedachte, hoe lang heb ik nog?

Door mijn actieve benadering heb ik mensen gesproken waar ik de dood letterlijk in de ogen keek, of liever gezegd de angst in de ogen zag.

Nadenken en keuzen maken, verstandige keuzes voor de behandeling, … vergeet het maar, … een onmogelijke zaak. Het plan van de dokter werd ten uitvoer gebracht en sommigen waren die zelfde week nog dood. Als je dan weet dat kanker zeker geen doodsvonnis hoeft te zijn, … een wrede wereld met wrede ‘mensen’. De anderen, die wel een andere beslissing nemen hebben daar tevoren al wel gedachten over gehad.

Die actieve rol is voor iedereen weggelegd zeer binnenkort.

Als de komende ontknopingen zich gaan opvolgend in een rap tempo zal de ene ontsteltenis na de andere plaats gaan vinden in de gedachtenwereld van vele mensen die van dag tot dag leefden in de roes van de dag, onder invloed van de criminele propaganda in de media.

En ja, … ook een deel van de ‘alternatieve media wereld’ die Q anon al hebben gebrandmerkt als een Psy Op, een psychologische operatie van de Deep State. Dat laatste erkennen ze tenminste wel.

Velen zitten gevangen in de wereld waar ontsnappen niet meer mogelijk is, alle seinen staan op rood, het is slechts wachten op, … In al hun artikelen zie ik al aan de kop hoe hun denk patroon in grote lijnen verloopt, weinig sporen te ontdekken van hoop, van een nieuwe toekomst. Ook gevangen in hun denkpatroon. Namen noemen is geen issue, alleen de hoop dat ze tijdig het licht gaan zien en geen mensen in hun val gaan meesleuren.

Er is namelijk niets zo goed voor de gemoedstoestand dan een boodschap van hoop, van vertrouwen, van inzicht, iemand bij de hand kunnen nemen, richting geven.

11-09-2019 in hoeveel advertenties en tekenfilm werd 9-11 wel niet voorspeld, kijk…

Dat is de actieve rol die we allen kunnen nemen, een weg die we kunnen bewandelen, de massa volgen bij een ramp is maar al te vaak de verkeerde weg inslaan.

dieptepunt zoekmachine bezoekers

Op het moment dat er zich zaken gaan ontwikkelen is het echter niet zeker dat er dan nog iets te vinden is op het internet. Het gehele internet zou op zwart kunnen gaan voor een tijd, overbelaste servers of, de zoekenden hebben geen idee waar ze moeten gaan zoeken en, de websites met alternatieve informatie zijn gecensureerd en pas veel lager in de ranking te vinden.

Zoals je ziet in mijn recente statistiek van augustus is de zoekmachine al totaal onbelangrijk geworden voor het verwerven van nieuwe bezoekers en ook de rol van sociale media gaat snel richting de nul.

Wat overblijft, ben jij. 

Bezoekers, alleen jij blijft nog over
Hoe zou ik aan nieuwe bezoekers kunnen komen als Jij er niet was ?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk