Opwarming aarde, hoe ha ha ha, wat een leugen !!


De nep nieuws media hebben een ding tegen. Hun eigen archieven, dit kan dus mijn kortste artikel worden over de opwarming van de aarde, global warming en de STIJGING VAN HET ZEEWATER door het SMELTEN van de ijskap, lieslaarzen iemand ?

Bron ZeroHedge

Dit stond er dus in de krant, het smelten van de gletsjers zullen de grote steden onder water zetten, … melde de Jefferson City Post op, …

2 Mei 1932

Hoe ha ha ha

En dan te denken aan al die achtenswaardige nieuwslezers, journalisten en zakenmensen die in deze markt springen om wat geld te verdienen, hoe ha ha ha, einde Co2 sprookje? Nee daar was al een einde aan gekomen want Co2 volgt de stijging van de temperatuur weten we nu, tenminste als je -geen- krant leest. Nu dat steeds meer bekend wordt gaat men overschakelen naar stikstof uitstoot. Net zoals de opwarming van de aarde een milieu crisis is geworden, hoe ha ha, … wat een domme mensen toch allemaal, of zullen we ze zombies noemen?

P.S. Wil je nog meer van die domme krantenberichten zien, ga naar ZeroHedge … pssst, en over de krant lezen gesproken, …


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk