Is de linkse politiek op hol geslagen ???


Zomaar wat kort bij elkaar geraapte berichten uit de wereld van de alternatieve en reguliere media, ze zijn te gek voor woorden in sommige gevallen en zeker zonde om aan elk van hen een heel artikel te gaan wagen. Temeer omdat ik zelf al bezig ben met de -nieuwe- realiteit, …

Maar waar sta jij?

Vandaag lazen we in het SGT report: “Bernie Sanders vertelde de CNN townhall over klimaatverandering dat hij bevolkingscontrole onderdeel van zijn agenda zou maken om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

“De groei van de menselijke bevolking is de afgelopen 50 jaar meer dan verdubbeld. De planeet kan deze groei niet ondersteunen. Ik realiseer me dat dit een giftig onderwerp is voor politici, maar het is cruciaal om het onder ogen te zien, ‘vroeg het publiekslid. “Vrouwen in staat stellen en iedereen informeren over de noodzaak om de bevolkingsgroei te beteugelen lijkt een redelijke campagne om in te voeren. Zou u moedig genoeg zijn om deze kwestie te bespreken en het een hoofdkenmerk te maken van een plan om de klimaatramp aan te pakken? ‘

Noot 1: De afgelopen halve eeuw zagen we de opkomst van de zogenaamde babyboom generatie, de generatie die nu dus genieten van de oude dag. En net als met de media hoax over het klimaat zijn er ook zeer uiteenlopende meningen over de bevolkingsgroei, onderstaande vindt ik heel realistisch gezien de geboorteontwikkelingen in het westen.

De wereldbevolking zal tussen 2040 en 2060 een piek bereiken rond 9 miljard en dan beginnen af te nemen. Tegen het einde van deze eeuw zouden we terug kunnen zijn naar waar we nu zijn en gestaag minder groeien.

Noot 2: Het beheersen van de bevolkingsgroei is ook een van de gruwelijke plannen voor de toekomst van de wereld, terug naar 500 miljoen zo leven ze in hun statuten “the Georgia Guidestones” . Als je weet dat ons D66 clubje ook al praat over het ‘voltooide leven’ dan hoor je wellicht ook wie zijn agenda men hier vertegenwoordigd. Dat worden nog heel wat chemotherapie behandelingen, chemische ‘geneesmiddelen’, vaccinaties, GMO voeding, pesticiden en nutteloze oorlogen. En volgens Bernie Sanders helpt abortie ook bij de bevolkingsontwikkeling, maar is dat geen mooi woord voor moord?


De totale controle ‘staat’ komt ook in zicht, …

Dat is, als de linkse ‘vrienden’ de macht zouden kunnen heroveren in 2020 in de VS. “Nu is het officieel: Amerikaans visum kan worden geweigerd als u (of zelfs uw vrienden) kritisch zijn over het Amerikaans beleid”. Yep, de groene kaart die je in mag vullen in het vliegtuig kan een retourtje waard zijn als je niet welkom bent in de USA (na 2020) als Trump verliest, wat het plan is van links die daarvoor de hulp hebben ingeroepen van YouTube, Facebook en Google, maar die komen binnenkort in de beklaagdenbank te staan !! Het sociale paspoort staat echter hoog op het linkse “Democratische” verlanglijstje, … PS. En als je denkt dat Trump nu de totale controle heeft in de VS dan heb je het mis, er moeten nog heel wat linkse ‘cellen’ opgeruimd worden, ‘uitgerookt’, … De rechtspraak is al voor een deel op orde, de CIA, FBI, DOJ etc wordt aan gewerkt, …

Links vindt het niet leuk dat de economie zo goed draait voor Trump

Al weken en weken staan de media bol van het nieuws dat alle economische seinen op rood staan. Alles wijst erop dat we afstevenen op een wereldwijde recessie, een doem scenario zelfs, ongekend, en het wachten is op … de consumenten die het vertrouwen verliezen, want dat is de enige factor waardoor de economie nog niet tot stilstand gekomen is.

Maar, … zijn de media niet ook zo links als de hel, … ?


Globalistische media gaven opdracht om kannibalisme als voedselbron te promoten; planetaire ineenstorting van de biosfeer van de aarde wordt nu ontwikkeld

… linkse gedachten … ?

NaturalNews bericht: Een Zweedse wetenschapper promoot nu het ‘voedsel van de toekomst’ … en het zijn dode mensen. En ja, net zoals je vermoedde, wordt het eten van dode mensen gepromoot in naam van het stoppen van “klimaatverandering”. Zoals Paul Joseph Watson meldt: “Hij vertelde de gastheer van de show dat een van de grootste obstakels voor het voorstel de taboe-aard van lijken en het feit dat velen het zouden beschouwen als het verontreinigen van de overledene. Democraten en het wetenschappelijk establishment hebben de oorlog verklaard aan het leven, en hun nieuwe term voor die oorlog is “koolstofvrij maken”‘ read on

Een Sociaal Krediet Systeem

Dat bestaat natuurlijk al heel lang, maar laten we dat vallen in de handen van links dan wordt dat totaal geautomatiseerd naar Chinees model onder kunstmatige intelligentie. Dan kan je beter het oude systeem handhaven zoals Trump nu wil, eenmaal in de bak gezeten of een paar keer in contact met de politie, … “Trump-administratie Overweegt Social Credit Score System om te bepalen wie een pistool kan kopen” zo kan het dus ook. Elk mes snijd nu eenmaal aan twee kanten dus, … “De Trump-administratie overweegt een sociaal kredietscore-achtig systeem te lanceren in samenwerking met Big Tech dat spionagegegevens zou gebruiken die zijn verzameld van apparaten van Amazon, Google en Apple om te bepalen of een persoon al dan niet een pistool kan bezitten.

Noot 3: Dat worden na 2020 ook nog leuke tijden voor Anitfa en vrienden.

Pedofilie is een ziekte

Ook dat is weer zo’n bericht dat we regelmatig voorbij zien komen in de linkse media, WAAROM? Dat is de vraag. Het antwoord is reuze simpel, wij moeten medelijden krijgen met de stortvloed van arrestanten die gaan sneuvelen in de Jeffrey Epstein zaken in de zeer nabije toekomst. Probleem is echter de “executive order” die Trump tekende net voor de kerst on 2017. De eigendommen en geld van deze mensen zullen verbeurd worden verklaard, de kans dat er ‘gewone’ rechtszaken gaan plaatsvinden op dat gebied is reuze klein, een militair tribunaal lijkt veel waarschijnlijker, wie aan kleine kinderen komt krijgt geen enkel pardon!! Toch wel benieuwd wie hier de overhand zal hebben, rechts of links ?

En in Nederland, … ?

… in Nederland vallen de politieke partijen in alle kleuren van de regenboog over elkaar heen. Allen getraind voor het politieke toneel want echte democratie was na het vernietigen van het referendum al helemaal niet meer nodig. Echter de TV zendtijd vraagt om het toneelspel voort te zetten. Alle kleuren van de regenboog verzameld achter de linkse agenda, getooid in het ander gewaad maar deel uitmakend van, … wat nu al gevleugelde woorden zijn verworden, … ‘het kartel’.

Vinger in de keel, je kan het maar beter in een keer kwijt zijn, … om te kotsen !

Ik zie echter met openbaar genoegen uit naar de komende ontwikkelingen !

– HM
Wat gebeurd er onder links bestuur, …
Een uitgebreide analyse van nep nieuws

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk