Jeffrey Epstein kan niet dood zijn, zelfmoord onmogelijk ook niet als de camera’s uit staan! Foto ‘Epstein’ is Anthony Bourdain


  • Update 12-08-2019 14.30 uur Meer bewijzen komen boven water –
  • Update 13-08-2019 8.45 uur FBI raid —
  • Update 14-08-2019 Corbett Report video |
  • Update 15-08-2019 Serail 2 Brain video (voor gevorderden)
  • Update 16-08-2019 NaturalNews
  • Update 19-08-2019 video Kevin Ship
  • Update 28-08-2019 12 (zelfmoorden) link naar ons Koningshuis
  • Update 04-09-2019 na de vrijgave van 2.000 doc 09-08 nu nieuwe grote data dump vele malen groter (video)
  • Update 07-09-2019 meer documenten vrijgave
  • Update 09-11-2019 Twitter bericht
gedachtenvoer 200

12-08-2019 03.55 uur | Zaterdagmiddag schreven we al dat zelfmoord niet mogelijk is onder normale omstandigheden — zonder hulp van buitenaf — Zondagmorgen was het eigenlijk al wel duidelijk dat Jeffrey Epstein niet dood is.

De getoonde afbeelding die we via twitter en de video via YouTube kregen is niet van Epstein maar van Anthony Bourdain, zie de video voor duidelijk bewijs. Veder hadden we zondagmorgen ook al de aanwijzingen van Qanon.

We zitten nu in een spagaat waarbij alternatieve media regelrecht in conflict zijn met de Media berichtgeving die volhouden dat Epstein zelfmoord zou hebben gepleegd, …

Dat dit onmogelijk is, zoals ook aangehaald in het onderstaande artikel, zou eigenlijk bij elke journalist bekend moeten zijn en gemeld moeten worden in hun berichtgeving of op zijn minst in twijfel moeten worden getrokken bij de absolute nummer #1 gevangene ter wereld op dit moment, lees / bekijk ook de bevindingen van zondagmorgen, link onderaan het artikel.

Dit alles maakt dat mensen, die zich informeren via de alternatieve media, de spelletjes en het allerlaatste restje vertrouwen in de media kwijt zijn. Daar wordt over gepraat, met overtuiging, de media zijn bezig zichzelf te vernietigen.

Bron artikel the Mind Unleashed: Former MCC Inmate Says Epstein Suicide Was ‘Impossible’
Door: TYLER DURDEN

Een voormalige gevangene in het Metropolitan Correctional Center in Lower Manhattan, die enkele maanden in de beruchte speciale behuizing van South 9 voor high-profile gevangenen doorbracht, vertelde de New York Post dat het ‘onmogelijk’ zou zijn geweest voor miljonair pedofiel Jeffrey Epstein om zelfmoord te hebben gepleegd.

“Er is geen manier dat de mens zichzelf had kunnen doden. Ik heb teveel tijd in die eenheden gezeten. Het is een onmogelijkheid, “zei de voormalige gevangene en voegde eraan toe:” Tussen de vloer en het plafond is ongeveer acht of negen voet. Je kunt op geen enkele manier verbinding maken. ‘

“Je hebt lakens, maar ze zijn van papierniveau, niet sterk genoeg. Hij was 200 pond – het zou nooit gebeuren. “

De anonieme gevangene zegt dat wanneer een gevangene onder zelfmoord wacht is, ze in een dwangbuis worden geplaatst zodat “een persoon zichzelf niet kan schaden.”

Dat gezegd hebbende, werd Epstein naar verluidt zelfmoordwacht afgezet, ondanks dat hij drie weken geleden bijna bewusteloos op de vloer van zijn gevangeniscel was gevonden met verwondingen aan zijn nek. Bovendien heeft Reuters gemeld dat twee gevangenisbewakers die elke 30 minuten moesten controleren bij alle gevangenen (elke 15 minuten voor zelfmoordwacht) het protocol niet hadden gevolgd toen Epstein stierf.

Dat gezegd hebbende, volgens de voormalige gevangene: “Ze geven je daar niet genoeg om met succes een instrument van de dood te creëren. Je wilt een brief schrijven, ze geven je rubberen pennen en misschien een keer per week een stuk papier, “en dat er niets hard of metaal is voorzien. Op deze website zie je een afbeelding van de cel


Update 14.30 uur: Prison worker’s 4Chan post 10 minutes before news of Jeffrey Epstein’s death hit media: “…guy in a green dress military outfit… switched him out”

Gevangenismedewerker beweert dat een ongemarkeerd busje en onbekend militair personeel vrijdagavond zijn opgedoken in het Metropolitan Correctional Centre, waar beschuldigde sekshandelaar Jeffrey Epstein werd vastgehouden en “werd verwisseld” met een dode lookalike.

Jeffrey Epstein werd rond 16.15 uur geboeid en in een medische dienst gereden vanuit het Metropolitan Correctional Center. Vrijdagavond vlak voordat een ongemarkeerd busje met onbekend militair personeel onaangekondigd verscheen om hem ‘uit te wisselen’, volgens een anonieme post met een tijdstempel bijna 10 minuten voorafgaand aan de eigenlijke nieuwsuitgave over de dood van de beschuldigde sekshandelaar door ‘zelfmoord’ waarbij de pers op zaterdagochtend rond 8.53 uur op zaterdag verslag van deed.

Not saying anything after this pls do not try to dox me but last night after 0415 they took him [Epstein] [to] medical in a wheelchair front cuffed but not 1 triage nurse says they spoke to him. Next thing we know trip vans show up? We do not do releases on weekends unless a judge orders it. Next thing we know, he’s put in a single man cell and hangs himself? Here’s the thing, the trip van did NOT sign in and we did not record the plate number and a guy with a green dress military outfit was in the back of the van according to the tower guy that let him through the gate. You guys I am shaking right now but I think they switched him out.

Bron: Via @TribunalReport on Twitter

In elke stad, winkel etc hangen camera’s die elke beweging opnemen, bij de belangrijkste gevangene in de huidige wereld zijn geen video beelden als bewijs beschikbaar, … gek he dat ik gelijk al aan een samenzwering denk zonder eerst nog andere zaken te onderzoeken. Al de zaken bij elkaar opgeteld versterken dit eerst gevoel van onbehagen, … of wellicht euforie als er gebeurd is wat ik denk.

Update 13-08-2019:

Beschuldigde kinderhandel en veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein’s privé-eiland was het onderwerp van een grote FBI-inval op maandag in gezelschap van advocaten van de Amerikaanse douane en grensbescherming, samen met de Task Force van het Amerikaanse advocatenkantoor in de zaak.

De aanval van meerdere instanties op het eiland Little St. James, berucht met de naam ‘Pedophile Island’, werd bevestigd door een woordvoerder van de FBI aan NBC News nadat het Britse tabloid de Daily Mail foto’s en details publiceerde over een grote groep speciale FBI-agenten aankomen op het eiland met speedboten. lees verder Activist Post

Update Corbett Report video – meer vragen, De lijkschouwer, waar kennen we deze dokter van … en meer vragen zonder antwoord …

15-08-2019 Video Serial 2 Brain – decoding voor gevorderden

15-08-2019 Ra ra wie er vandaag plotseling met pensioen gaat

Update 16-08-2019 NaturalNews

Als het etablissement wil dat je denkt dat Jeffrey Epstein dood is, is het alleen omdat hij niet dood is. Hij leeft nog, en hij is duidelijk verplaatst naar een andere locatie om te worden gegrild door de mensen die hem nu hebben. De enige echte vraag is: wie heeft de lichaamsruil uitgevoerd?

Het bewijs neigt naar een militair team dat opereert in opdracht van president Trump. Jeffrey Epstein werd gered, zo gaat de theorie, zodat zijn getuigenis kon worden veiliggesteld om de diepe toestand te helpen neerhalen. Jeffrey Epstein kan namen noemen, en hij heeft ongetwijfeld uitgebreide records en videobestanden die laten zien dat ‘s werelds krachtige elite seks heeft met minderjarige meisjes (of jongens). Een slimme chanteur zoals Epstein zou duidelijk meerdere kopieën van dit bewijsmateriaal hebben gemaakt en die op veel locaties hebben gekopieerd, waarschijnlijk verbonden met een “dodemansknop” die bestanden zou vrijgeven als hij niet af en toe incheckt. (dank aan Dave Hodges op TheCommonsenseShow.com die hier nog meer van weet dan ik. Hij en ik hebben gisteravond een uur lang over dit alles gesproken, en de opname zal binnenkort worden gepubliceerd als zijn website.)

De juiste manier om dit in te stellen is trouwens door alle videobestanden te digitaliseren en de bestanden te coderen met behulp van krachtige codering. De decoderingssleutel wordt geplaatst onder de controle van een niet-gelieerde derde partij die wordt geïnstrueerd om de decoderingssleutels op een openbaar forum te plaatsen als de oorspronkelijke controlepersoon (Epstein) niet incheckt en elke 48 – 72 een wachtwoord of levensbewijs verstrekt. uur. Tegelijkertijd worden onafhankelijke teams die belast zijn met het vasthouden van de gecodeerde bestanden, geïnstrueerd om verschillende openbare forums te bekijken voor door trefwoorden getriggerde berichten van een decoderingssleutel. Als een dergelijke sleutel verschijnt, krijgen ze de opdracht om de bestanden die ze bezitten te decoderen met behulp van de decoderingssleutel die openbaar is gemaakt. Zodra de decodering is voltooid, krijgen ze de opdracht om de gedecodeerde videobestanden op verschillende locaties te plaatsen, waaronder videosites, 4chan, reddit, etc. Dit is de basisstructuur van een zogenaamde ‘dodemansknop’ met digitale bestanden.

Als je dit eenmaal begrijpt, is het niet moeilijk om te beseffen dat Jeffrey Epstein gekidnapt en gemarteld zou worden en je de controle over de schakelaar van de dode man zou krijgen. Onder dwang kan Epstein worden gedwongen om de vrijgave van de bestanden te voorkomen of om de vrijgave ervan te activeren, afhankelijk van wat de ontvoeringspartij wil zien gebeuren.

Het feit dat er nog geen bombshell-videobestanden of ander bewijsmateriaal nog niet openbaar is vrijgegeven, is vrijwel het bewijs dat Epstein nog leeft. Het is zelfs een sterk bewijs dat Epstein de countdown-triggers op de dodemansknoppen mag (of moet) resetten.

Update 19-08-2019 Kevin Ship

Update 28-08-2019
04-09-2019 data dump

Update 07-09-2019

the Activist Post: Honderden meer te noemen in de Epstein-zaak? Of 10.000 pagina’s hete lucht? Jason splitst het laatste op in wat realistisch kan worden verwacht tussen de 10.000 pagina’s, evenals wanneer we deze pagina’s kunnen verwachten. Tot nu toe is ons tenminste verteld dat er maximaal 1.000 mensen kunnen worden genoemd. Wat gaan we leren?


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk