Zo zo, … dus jij leest de krant ?


de krant lezen

De waarheid ‘leren’ ontdekken is vaak een pijnlijk proces.

Nog nooit in de geschiednis konden zoveel mensen openlijk door de media bij de neus genomen worden over de nep opwarming van de aarde, de nep vluchtelingen crisis, de nep financiële crisis, de nep gezondheidszorg, de nep valse vlagaanslagen en, … daar wordt zelfs geld voor betaald via een krantenabonnement !! Geld betalen om je voor de gek te laten houden, … de zombie generatie ten voeten uit.

En wat lezen we zoal voor nep nieuws;

  • Dat pedofilie eigenlijk een ziekte is.
  • Dat het eten van mensenvlees goed is voor het milieu.

Het ligt er zo duimendik bovenop welke agenda hieraan ten grondslag ligt. Satanisme de criminele afwijking van de Deep State Nieuwe Wereld Orde elite worden recht in je gezicht geslagen. Kannibalisme waarvan je vroeger hebt geleerd dat dit praktijken waren uit onderontwikkelde landen moet jij nu ineens gewoon gaan vinden.

Ga jezelf eens wat vragen stellen die allen beginnen met dit woord; “WAAROM”, …

Al 10 jaar zonder krant en toch beter en veel sneller geïnformeerd dan de krantenlezers. Nooit spijt gehad mijn abonnement op te zeggen want ook toen al wist ik al dat veel nieuws ‘fake’ was. Nu ik super alternatieve nieuwsbronnen heb doorzie ik de propaganda items nog veel beter. Voor je gezondheid, welzijn en mentale staat is het lezen van een krant een recept voor zombies.

Als je iets meegekregen hebt van de 2016 Amerikaanse verkiezingen dan is de kreet ‘fake news’ geen onbekende uitdrukking want Donald Trump was in elk journaal in aanloop van de strijd verbaal in beeld wijzend op de TV camera’s van CNN, MSNBC, ABC en noem ze maar op. De TV zenders werden letterlijk de grond in gestampt. In zijn tweets werden voorbeelden aangehaald die weer doorlekten naar artikelen omdat de media door hem in de verdediging werden gedrukt.

Ergens zouden er belletjes hebben kunnen rinkelen bij de trouwe kranten lezers en TV kijkers waarom een President dat ongestraft kan doen zonder dat er rechtszaken tegen hem aangespannen werden in het land van “I Sue you”, Ik klaag je aan. Waarom kon de President keer op keer de media ongestraft de ‘jas uitvegen’? Simpelweg omdat de media geen enkel weerwoord hadden op de vele ‘fake news’ beschuldigingen.

En toch werden de kranten abonnementen niet massaal opgezegd, … gewoon blijven betalen om jezelf voor te laten liegen?

De jeugd heeft zich in grote mate nooit laten verleiden om een abonnement te nemen en kijken veel minder naar de TV journaals omdat zij opgegroeid zijn met internet en de sociale media waar alles veel sneller en gratis beschikbaar is.

Is het nieuws gratis, ja, … en nee.

De hoofdlijnen van het nieuws zijn gratis beschikbaar, voor achtergrond en onderzoek journalistiek zie je nu kanalen die een grote schare fans hebben die met eenmalige of maandelijkse donaties de journalist(en) ondersteunen. Vele van deze journalisten zijn echter geen brood schrijvers maar Burger journalist, het zogenaamde “Citizen journalism”.

Al deze journalisten, deze bronnen die je hebt leren vertrouwen, hebt leren te waarderen en soms zelfs een persoonlijke relatie mee hebt opgebouwd, omdat reacties ook gelezen worden en beantwoord, zijn je harde kern geworden voor het verzamelen van je dagelijkse nieuws.

Met een speciaal RSS feed verzamel programma op je computer (Vienna bij mij op de Mac) stromen op elk moment van de dag de berichten binnen die jij wilt weten, net zoals met de krantenkoppen scan je snel het onderwerp en leest de berichten binnen je interesse en zet een vlagje bij de artikelen die je later nog wilt lezen of bewaren.

Op deze manier weet je binnen een minuut na het verschijnen van een nieuw bericht, ergens ter wereld, wat er gebeurd is, minstens 24 uur eerder als je kunt lezen in de krant en vaak vele uren voordat de media, radio en TV erover berichten. En dat alles zonder de dwingende ogen van een redacteur.

Waarom staan er -overal ter wereld- nu ineens zoveel burger journalisten op om het werk van de broodschrijvers over te nemen?

Simpelweg het woord -brood- schrijvers zegt genoeg. De commerciële belangen in de media maken dat de beroepsjournalist niet mag schrijven wat nodig is vanwege de financiële belangen. Dit gaat zover omdat de media al vele tientallen jaren niet meer onafhankelijk zijn en de journalisten niet meer of minder propaganda artikelen plaatsen voor de grote bedrijven die niet alleen de media bezitten maar ook de grote multinationals waar de journalisten over zouden moeten berichten.

Zolang je dit spel niet -ziet- kan je met open ogen bedonderd worden, elke dag, elk uur, elke minuut. Elk bericht langs de lat leggen met de vraag; “Waarom, …?”

De mensen die dit verzaken te doen, om zelfstandig nieuws te verzamelen, tijd te investeren in je toekomst, verdiepen in zaken, verantwoording nemen, de mensen die verzaken dit te doen glijden af tot de rang van tweederangs burgers. Onwetend, bij de neus genomen, voor de gek gehouden, tot zelfs ziek gemaakt of veel erger, … omdat je het niet wist. Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk