UK. Brexit betekent Brexit, sommige politici denken van niet, ..


04-09-2019 In Engeland leven nog steeds politici die hun eigen invulling menen te kunnen geven over het woord <<Democratie>>. Zij menen kennis te hebben die verder reikt dan de “gelimiteerde” inzichten van het “volk”. Dat mag, maar ga dan voor de spiegel staan en geef toe dat je voor het ingaan van het referendum hopeloos gefaald hebt als politicus om die kennis over te brengen. Alles wat er na dat referendum plaats vond op het politieke toneel met als doel om de Brexit om zeep te helpen, om de wil van het Britse volk een halt toe te roepen is, …

Letterlijk een schande, deze zelfde politici roepen nu tegen Boris Johnsen dat HIJ de democratie om zeep helpt, geholpen door de, … ja wel, … Fake News Media.

De Show is over

Vele politici hebben vandaag bericht gehad dat ze uit de partij gezet worden, ongekend, maar wel terecht!!

 Jeremy Corbyn: “Er is in het lagerhuis geen overeenstemming over vertrek zonder deal”. Klaarblijkelijk heeft deze Britse politicus een ernstige vorm van geheugenverlies, want die debatten hebben we allemaal al gehad – tot in den treuren, ten voeten uit – nu is het na drie jaar treuzelen en soebatten tijd voor actie. Nieuwe verkiezingen zodat de geschorste politici nog een schop na krijgen van het Britse volk.

De deal waar Jeremy Corbyn voor zegt te strijden is geen deel, het is een keurig verpakte LEUGEN waarmee hij het Britse volk bedonderd.

Het spel is echter vele malen groter, de strijd gaat over de totale ondergang van Europa. Brexit mag geen succes worden want er staan meer landen al in lijn met het zelfde idee, gele hesjes ergens?

Al drie jaren horen en lezen we doem verhalen dat bedrijven het VK verlaten bij de Brexit, vandaag melde thePostOnline; “Britse rijken bereiden vlucht uit UK voor als marxistische Corbyn aan macht komt

Zoals mijn jarenlange held hieronder Nigel Farage verklaard, er staan al handelsovereenkomsten in de steigers met landen die de UK maar al te graag willen helpen om de gehate EU ten val te brengen, …

De gehate EU ?

Yep, want de EU is niets meer of minder een instrument van de Deep State, en daar willen wij als bewuste burgers allemaal van af, de roep om uittreding van de EU zal snel gaan aanzwellen deze herfst, en op de grafstenen kan dan een echte samenwerking opgebouwd worden naar een nieuw model van echte oprechte samenwerking zonder de oude macht van de NWO.

Na 42 weken gele hesjes, een miljoen mensen in actie in Hong Kong en kleinere op stoom komende ongenoegen in de gehele wereld gaan de komende wereldwijde onthullingen de gehele wereld van tegenstellingen de neuzen van de wereldbevolking in dezelfde richting laten wijzen, …

Vele wereldleiders zullen zich niet meer in het openbaar kunnen vertonen, uit gehoond, uitgescholden en meer, …


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk