Komt er dit najaar nog een hittegolf, … ‘n politieke hittegolf?

Save as PDF 

De meeste kans op een politieke hittegolf is er mogelijk in het zuiden waar in het Italiaanse Matteo  Salvini op een zijspoor is gemaneuvreerd, maar is dat zo? In het land waar men gemiddeld binnen 14 maanden reeds een nieuw kabinet moet vormen sinds 1945 zit je politiek niet gauw stevig in het zadel. Salvine heeft behoorlijk wat populariteit verworven met zijn immigratiebeleid en steeg in de polls van 4% in 2013 naar 40% recentelijk. De bevolking wilde meer als alleen het migratiebeleid en ook economische hervormingen, dat was binnen de huidige coalitie niet mogelijk dus bedacht Matteo een plan, dat werd echter gedwarsboomd en hij werd op een zijspoor gerangeerd.

De vraag is of de bevolking dat wel pikt als de grenzen weer opengaan voor de allahu akbar messentrekkers, deze onverenigbare culturen die zichtbaar in geheel Europa tweespalt zaaien wil je niet opnieuw in het land hebben.

Hoe ver is Europa nog verwijderd voordat we allen moslim landen zijn?
European Dreams vs. Mass Migration

Gele hesjes zijn al in vele landen in de mode !!

Dichter bij huis staat de ontknoping van de MH17 leugen in de steigers met in de hoofdrol onze opper leugenaar Mark ‘onderste steen’ Rutte, al binnen 5 minuten bij het horen van het nieuws wist ik via mijn “top 15 valse vlag aanslagen herken factoren lijst” dat de zaak stonk. Binnen 24 uur was voor mij zo klaar als een klontje hoe de vork in de steel zat. De getuigen verklaring op video van een ex Duitse gevechtspiloot: “30 mm geschud zoals bij de SU 25 gevechtsvliegtuigen van de Ukraine zichtbaar aan beide zijden van de MH17 cockpit. Die leugens duren dus nu al meer als 5 jaar en gaan net als al die andere leugens als 9/11 binnenkort uitkomen.

WantToKnow MH17 ontknoping

Recentelijk is er op naam van de man die bekend staat om een verdwenen bonnetje “Ivo Opstelten”, weer een bonnetje opgedoken aangaande de hetze tegen PVV voorman Geert Wilders . De man die dankzij allerlei zaken nu al jaren 24/7 beveiliging nodig heeft. Het meer / minder verhaal schijnt nu bewust opgezet te zijn tegen de vaandeldrager van de populistische partij. Dit kan men na het Pim Fortuin debacle geen tweede keer hebben in Nederland, dus werden er ‘maatregelen’ genomen waar niet gelijk een moordaanslag voor nodig was. Zonder medeweten van Rutte? Ik denk het niet. Alleen zombies stemmen nog op die vent.

Met de komende ontknopingen die een wereldwijde golf te zien gaat geven, te beginnen in de pedofilie en satanisme kringen, gaan er heel wat verrassende namen opduiken. Er staat een heel leger anon’s klaar die maar al te graag als opperman aan de slag willen om onderste stenen aan te dragen.

In het Verenigd Koninkrijk dat sedert de Brexit een stuk minder verenigd lijkt zal ongetwijfeld het Brexit doek eindelijk gaan vallen. Niet als het zwaard van Damocles, want al snel zal duidelijk worden dat al die doem scenario’s over Britain ‘Great’ uit zullen gaan pakken. Een prachtige motivatie en stimulatie voor andere EU landen om weer op eigen benen te staan. Boris en Nigel kunnen goede zaken doen.

En dan het Frankrijk van keizer Macron die de datum van 17 november al snel ziet naderen, een datum die de Gele Hesjes graag aan zullen grijpen om het land weer lam te gaan leggen als ze een jaar ‘(R)evolutie achter de rug hebben. De revolutie stop echter pas als je weg bent Emmanuel. Bovendien staan alle NWO poppen hoog op de lijst; “effacer les criminels”. De kreet #LockThemUp kan in de Franse taal nog beter samengevat worden: #Emprisonner.

Zo zijn er nog wel een paar landen waar geleidelijk ook al naar een kookpunt wordt toegewerkt, Zweden, Duitsland, … en … ?

De eerste domino stenen zijn echter al in Amerika gevallen, Jeffrey Epstein was de eerste zichtbare steen, wel een belangrijke want Epstein beschikte over een heel archief chantage video’s die mooi als bewijs kunnen dienen.

Een zo’n filmpje geschikt maken voor uitzending op TV en de gehele wereld gaat zich verenigen en als een blok eisen dat de daders veroordeeld gaan worden, opsluiten zal niet eens voorkomen bij de eis van ‘het volk’.

De nu zo stoere messentrekkers kunnen met name in dat laatste land nog wel eens gaan nadenken over een ‘vrijwillige terugkeer’ naar hun geboortegrond. De VS beschikt namelijk over een grote groep super getrainde veteranen die maar al te graag de vrede willen bewaren en herstellen in eigen land. Dat is dan ook DE reden dat al die valse vlag aanslagen gepleegd worden om de burgers te ontwapenen.

Maar de grootste schurken zitten nu eenmaal in de regeringen wereldwijd, gaat iedereen dat ontdekken dan breekt de pleuris uit, tot het moment dat dat het leger ingrijpt, het leger dat al lang de keuze heeft gemaakt voor de ‘good guys’.

De straat zal niet meer veilig zijn voor de elite criminelen, de oude garde beveiligers zullen hun meesters de rug toekeren voor hun eigen veiligheid, velen zullen kiezen om er zelf een einde aan te maken, anderen blijven hopen op een laatste redmiddel of ze zijn gewoon te laf. 

Voor de minder wraakzuchtigen ingestelde heb ik nog een leuker plannetje, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk