Een bericht voor alle zombies in Nederland


Subtitel: Symboliek wordt de ondergang van de Nieuwe Wereld Orde (NWO)

19-08-2019
gedachtenvoer 200

Zoals bijna elke week met de opname van dotcom.radio wordt ik op ideeën gebracht door de bijdragen van Ron, Mike en de input van de luisteraars. Een aantal weken geleden was dat een voltreffer met de simpele statement; “Eerst zien dan geloven”. Daar uit voort kwam het artikel; “Al het nieuws verdeel ik nu al in de oude en de nieuwe realiteit !!”  Een hoop gevend artikel en klaarblijkelijk resoneert dit bij de lezers want het artikel is op weg naar het meest gelezen artikel op gedachtenvoer.

Nog zo’n idee ontstond tijdens een van de uitzendingen: “Hoeveel mensen lijden aan een denkstoornis? (Derailment – thought disorder)”.

Ik heb zelf in 2004 wel eens een cursus persoonlijke ontwikkeling gedaan en mij verbaast hoeveel ikzelf en iedereen ongemerkt beïnvloed wordt door de meningen van andere mensen en alle berichten in de media (propaganda). Het “Wat zal die wel niet denken als, … syndroom) Nu ik mij bewust ben van die impact laat ik mij daar nooit meer door weerhouden, ik probeer wel eens tactisch te zijn maar kan ook de botte knuppel gebruiken en zeggen wat ik denk. (zoals vandaag)

In tijden als deze is dit super belangrijk geworden omdat terughoudend gedrag exact inspeelt op de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde, en geloof me, die agenda is nog steeds in volle gang. Het is nu of nooit, de kans die we nu krijgen.

Onlangs heb ik nog een giga NWO vertaal project gedaan met de vertaling van een document hierover wat lang niet iedereen gelezen heeft in verhouding met andere top scorende artikelen.

medeplichtig

Gisteren kreeg ik weer zo’n voorzet van Mike bij dotcom.radio. We hadden het er in de uitzending al over gehad dat een goede leraar niet allen moet onderwijzen, motiveren en inspireren maar ook in zekere mate moet irriteren. De gedachte hierachter is, dat als iemand je irriteert je over het weerwoord grondig zal moeten nadenken, heel grondig immers, als je zomaar iets afvuurt als reactie, bedenk dat je gesprekspartner daar al lang zeer grondig over heeft nagedacht.

Wat Mike in de uitzending en op zijn forum regelmatig tot uiting brengt als er weer eens een poll verschijnt met ‘de politieke voorkeuen van Nederland’ en net als recent weer een zetel winst is voor de VVD, dit met een diepe zucht beantwoord wordt en de opmerking; “Nederland is verloren”

Dit kan ik helemaal onderschrijven want al diegene ALLEMAAL, hebben nog totaal geen kennis genomen van die NWO uitrol en de tegenpool de Q Anon beweging, en stemmen voor hun eigen ondergang. Onder deze stemmers zitten ook een grote groep die het nooit zullen leren en wij noemen dat zombies. Ik hoop dat ik nu genoeg irriteer? Ga dus maar eens uitzoeken of jij niet diegene bent die de vooruitgang dwarsboomt, …..

de Pedo Paus, nooit opgevallen zeker, ….

Nu naar de uitzending van gisteren waar Mike ook weer zo’n kostbare opmerking maakte over een Tweet die ik tegenkwam op zijn forum met de Paus gekleed in een prachtig gewaad voorzien van een hele serie pedofilie symbolen. Zeer opzichtig te zien, voordiegene die er weet van hebben, die kennis hebben opgedaan en die niet stemmen op VVD, D66, PvdA, Groenlinks etc, beter bekend als het kartel.

pedofilie symbolen
pedofilie symbolen

Die partijen die zwijgen over alle grote misstanden als pedofilie, chemtrails, het piramide geldsysteem, jouw ruilsysteem, arbeid naar geld omzetting en de diefstal die daarmee gepleegd wordt met de belastingen de pensioen rekenrente, de giga inflatie etc. Maar lekker blijven stemmen yoh op die kartel partijen, gewoon de ogen sluiten, als je geen kennis hebt van hoe het werkt doet het ook geen zeer toch, ….

En binnen die kartel partijen zijn mensen actief die we ook kunnen zien op de gastenlijst van de Bilderberg ontmoetingen, een van de NWO instructie bijeenkomsten voor het politieke marionetten leger die een 180 graden andere agenda uitoefenen dan wat ze beloven aan de kiezers, lekker blijven stemmen yoh, … irritant he deze benadering.

Ben jij ook een tweederangs burger?

Maar je krijgt nog een enkele kans om je leven te beteren, dan sluiten we je weer in de armen, een enkele kans, …

Symboliek, daar begonnen we ons betoog mee, symboliek die de ondergang wordt van de NWO aanhangers.

Afbeelding bron CNN

The fact that CNN explicitly uses this NWO, sign of the beast photo says a lot about the background of this TV channel

Ooit wel eens opgevallen dat politici openlijk tonen wie ze zijn. Macron die het teken van “the Beast” gaf op TV bij zijn ontmoeting met Trump. Balkenende die “the Beast” in het torentje had hangen en trots werd getoond door opvolger Rutte. Ze tonen openlijk dat ze letterlijk, “het schijt aan ons hebben” Doe je ogen eens open verdomme, … stelletje zombies, …

Het Torentje, rondleiding Rutte en wijzend op het ‘oude’ symbool van Balkenende

Als je de computer opstart, bekijk jij dan het internet niet met de NWO browser, zie de Tweet hieronder, …

En deze Tweet en de gruwelijke betekenis van Andrenochrome

Meer info Wikipedia | More info

Kijk ook eens hoeveel artiesten en filmsterren je openlijk tonen wie zij aanbidden, ik kan geen Hollywood film meer zien, misselijk wordt ik ervan, en ik mis er ook totaal niets van. Het leven is veel leuker dan die nep realiteit. En die artiesten, het zelfde laken een pak, lees het gratis eBoek de Muzikale waarheid, de wereld is niet zoals jij hem ziet … [zombie (?)]

Onze Cultuur Staat op de Rand van Totale Vernietiging

Instroom ‘vluchtelingen’ (?) “Wanneer de moslimbevolking in een land onder de 2% blijft, zullen ze vooral worden gezien als een vredelievende minderheid en niet als een bedreiging voor andere burgers.” “Terwijl, als de moslimbevolking 2% tot 5% bereikt, beginnen ze te rekruteren uit etnische minderheden en ontevreden groepen, binnen gevangenissen en straatbendes.” “Vanaf 5% oefenen ze een buitensporige invloed uit in verhouding tot hun percentage van de bevolking,” merkt Dr. Hammond op. “Ze zullen bijvoorbeeld aandringen op de introductie van halal (schoon volgens islamitische normen) voedsel”, en de druk op supermarktketens vergroten om dergelijk voedsel in hun schappen te plaatsen? Samen met bedreigingen voor het niet naleven.”

Nederland heeft volgens dit artikel een moslimpopulatie van 5,5%, in Frankrijk is dit al 8%. Verschijnselen die we in Frankrijk en in Zweden (5% moslims) al zien en hier zo langzamerhand steeds meer: “Wanneer moslims 10% van de bevolking naderen, hebben ze de neiging wetteloosheid te verhogen als een middel om te klagen over hun omstandigheden,” merkt Dr. Hammond op. “In Parijs zien we al met autobrandstichting. Elke niet-moslimactie beledigt de islam en resulteert in opstanden en bedreigingen, zoals in Amsterdam, met oppositie tegen Mohammed-cartoons en films over de islam.”

“Het geweld neemt toe wanneer de moslimbevolking 20% bereikt. “Na het bereiken van 20%, kunnen landen haaruitbarstingen, jihad-milities, sporadische moorden en de verbranding van christelijke kerken en joodse synagogen verwachten.” …. lees verder


Dit was natuurlijk allemaal oud nieuws voor mij Ron en Mike. Met deze NWO samenzweringen ben ik al sinds 9/11 bezig, duizenden en duizenden uren van artikelen, video’s en boeken lezen. Dat wordt een zinloze zaak voor de zombies om “Ja maar” te zeggen of te roepen, zinvoller is het om eerst je kennis op pijl te brengen wil je niet vastroesten in de rol van tweederangs burger.

Ik hoop dat ik irritant genoeg was in dit artikel en ik zie de reacties wel tegemoet, wellicht plaats ik er een paar, maar de pagina teller gaat mij boekdelen vertellen, het is als het ware een ‘geheime zombie teller’, weinig klikken = veel zombies. De reeds ontwaakte NLers zullen dit zonder probleem gaan delen

Maar de boodschap aan het einde blijft positief, gaan wij elkaar helpen een betere wereld te scheppen?

Wellicht was je al op weg op deze route anders heb ik je hopelijk veel denkwerk verschaft, veel voer voor je gedachten, …. Gedachtenvoer.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk