Gele Hesjes [Gilets Jaunes] week 42 – Buitensporig Politiegeweld


Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Na het bekijken van het buitensporige politiegeweld, vooral in het begin van de Gilets Jaunes, de gele hesjes beweging, komt de vraag naar boven: “Waar komt de kwaadheid, de boosheid vandaan dat politieagenten zich laten lenen om de eigen bevolking letterlijk in elkaar te rammen in het volle zicht van honderden burger journalisten. Dat ze dik betaald worden voor die job is wel duidelijk. Je ziet het niet alleen gebeuren in Frankrijk maar nu ook in Hong Kong, Venezuela en alle ‘brandhaarden’ in de wereld waar de bevolking in opstand komt tegen het overheidsbeleid.

Video verslag vandaag en update(s) verder naar beneden

Waar hebben we dit eerder gezien in de geschiedenis?

Verklaringen van de steun die de Italiaanse politie aan de fascistische beweging gaf voorafgaande aan WOII. Politieondersteuning voor de fascisten werd vaak moreel, zo niet fysiek, gedwongen door de fascisten, terwijl administratieve dubbelzinnigheden en zwaktes de politiepogingen belemmeren om de beweging te onderdrukken. De opkomst van het fascisme en de steun van de politie was het logische eindresultaat van een traditie van ‘private oplossingen’ voor politieproblemen. Deze acteur schreef er een boek over: Jonathan Dunnage, The Italian Police and the Rise of Fascism

Net als nu zagen we in het verleden ook internationaal de politie ontsporen:

Dit artikel bundelt de resultaten van een voorlopige vergelijkende analyse van het politiewerk van fascistisch Italië, nazi-Duitsland en Franco’s Spanje. Op basis van een onderzoek naar de rol van de politie in het overwicht van de fascistische, nazi- en falangistische politieke bewegingen, de structuren van de politiesystemen die vervolgens werden gecreëerd, het type politiepersoneel dat onder deze regimes opereerde, en de mate van terreur die zij in dienst namen, het artikel illustreert de contrasterende kenmerken van de betrokken politiesystemen, maar probeert vergelijkbare ontwikkelingspatronen te identificeren die het mogelijk zouden maken een model te formuleren voor het creëren van repressie systemen onder rechtse dictaturen. Politiegeweld in Nazi dictaturen

Om dan maar met de deur in huis te vallen, de huidige machtsstrijd in Frankrijk, Hong Kong, en al die andere landen waar je extreem politiegeweld waarneemt vallen onder het NWO regime, de aloude nazi’s in een modern jasje. En wat je overal ter wereld kan waarnemen is de strijd hier tegen, de aftakeling van eeuwenoude machtsstructuren al is de meerderheid van de Gilets Jaunes zich daar wellicht nog niet eens bewust van, … Dat is de reden dat ik zonder aflaten elke week weer dit nieuws onder de aandacht breng.

Een betere wereld creëren we immers zelf!!


ZeroHedge Eerder deze maand probeerde koploper Matteo Salvini de regering te ontbinden door zijn steun voor de coalitie in te trekken in een poging om nieuwe verkiezingen te houden. Hij werd echter gedwarsboomd toen zijn voormalige coalitiepartner, M5S-leider Luigi di Maio, en zijn partij onderhandelingen voerden met de centristische Democratische Partij. Op woensdagavond bereikten de twee partijen eindelijk een akkoord om een nieuwe coalitie te vormen, waarbij Conte – die vorige week de regering had verlaten – terugkeerde om zijn rol als premier te hervatten. noot: Nu Salvini aan de zijlijn staat zien we dan de poorten voor de immigranten weer wagenwijd open gaan? En, … komt de bevolking in opstand, … zien we wellicht ook gele hesjes in de straten van Italie ?

INTUSSEN IN HONG KONG


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk