De nieuwe trend, hooggeplaatste zelfmoorden, moorden, hartaanvallen, dodelijke ‘ongelukken’ en vooral schandalen en openbaringen


Zoals we een aantal jaren geleden een trend zagen van bankiers die van hoge bankgebouwen sprongen, zelfmoord, moord, of “gezelfmoord” werden, zo zien we al een toenemende trend van mensen die ontslag nemen bij grote multinationals, leidinggevende banen en politieke kopstukken. Maar dit is pas het begin.

Mensen uit alle lagen van de maatschappij hooggeplaatste ‘waardigheidsbekleders’ politici, presidenten, filmsterren, artiesten, dokters, maar ook zomaar ‘gewone burgers’ binnen de lokale bevolking.

De reden; de wereldwijde ontmanteling en onthullingen in de pedofilie netwerken zullen niet alleen tot militaire tribunalen leiden bij die kopstukken maar mensen zullen binnen de netwerken vermoord worden of een zogenaamd ongeluk krijgen om de indentiteit van andere binnen het netwerk pogen veilig te stellen. Oude zaken zullen opnieuw voor het voetlicht treden en alle andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen zullen gelijktijdig mee genomen worden en aan het ‘licht’ gebracht.

gedachtenvoer 200

Ik voorspel een immens grote beerput die zich gaat openen waardoor mensen van de ene in de andere; “Nee dit kan toch ook niet waar zijn?”, verbazing / verbijstering gaan vallen. De ene na de andere openbaring zal zich gaan ontvouwen in een steeds snellere opeenvolging, maandelijks, wekelijks, dagelijks. Waar hebben we dit meer gezien, …

Op deze website vindt je een artikel uit 2016 met een lijst van bankiers die ‘zelfmoord’ pleegden, 73 in getal met meer namen op de mogelijke vervolglijst, …

In 2017 schreef WantToKnow een artikel over de ‘toen’ bijna 70 alternatieve artsen die vermoord en zogenaamd zelfmoord gepleegd hadden, …

En dan nu een blik op de grotere getallen van mensen die ontslag nemen wereldwijd, dagelijks bijgewerkt. Kijk hier naar de tap arrests, en Indictments. Dat zijn enkel gevallen die al ‘opgelost zijn’ de lijst met indictments bevat wereldwijd nu + 110.000 verzegelde aanklachten.

Hier hebben we nog een lijst, nu van pedofilie zaken, oh en die staat hier al sinds april 2018 online, niets nieuws onder de zon dus

Ga er maar gewoon vanuit dat in de zeer nabije toekomst alle geschiedenis boeken bijgewerkt moeten gaan worden. De geschiedenis dient herschreven te worden over wereldrampen, oorlogen , het financieel systeem, voeding, geneeskunde, de media en vooral over de politiek. En laten we niet vergeten de opleiding die we met zijn allen genoten hebben. Alles, maar dan ook alles zal anders zijn als we dachten en geleerd hebben.

We zullen andere inzichten verkrijgen over de producten die we elke dag gebruiken waarvan we dachten dat ze goed waren. We zullen van verborgen uitvindingen horen, etc, etc

Voor velen zullen deze onthullingen niet als een verrassing komen, sterker nog, die leefden er al jaren naar toe met hoop, inzichten en veranderingen die ze leerden te herkennen. Anderen, daarvan moeten we hopen dat ze het allemaal kunnen bevatten, hun hoofd boven water kunnen houden. 

Laten we vanaf vandaag de openbaringen bij gaan houden


23-08-2019 David Koch overlijd als een van de 10 rijkste mensen ter wereld op 79 jarige leeftijd en volgens de mening van vele mensen vele jaren te laat voor de mensheid. Jane Mayer schreef een boek over hem: “Dark Money: The Hidden History of the Billionaires Behind the Rise of the Radical Right. | More about the Book Dark Money


16-08-2019 Bron Fenixx: Peter Dalglish, hoge VN-ambtenaar en NGO-oprichter, veroordeeld voor verkrachting van minderjarige jongens (12 en 14) Street Kids International / Save the Children – Bron Engels | Peter Dalglish Wikipedia


13-08-2019 Plácido Domingo (78) wordt beschuldigd van seksuele intimidatie.


07-07-2019: We starten met de arrestatie van opper pedofiel Jeffrey Epstein in juli, een zaak die de gehele pedofilie wereld gaat opschudden ondanks zijn vermeende zelfmoord.


wordt vervolgt, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk