De dag van, … dotcom luisteraars, Brazilië mag alles, die mogen ze vermoorden, … Chemtrails en meer, …


gedachtenvoer 200

Bezorgde lezer:

Ik kreeg deze week een reactie van een bezorgde lezer; “Henk, … ben je ziek?” Bij navraag bleek dat ik die dag nog geen artikel had gepubliceerd, wat tot de bezorgde reactie leidde, toch aardig die bezorgdheid.

Het is wel verstandig dat mensen je volgen. Zo is de website https://langleveeuropa.nl/ al vele weken niet meer in de lucht, de reden? Mij is niet bekend wie de website beheerde, zoals bij velen websites staat er te lezen, neem contact met ‘ons’ op. Wie die ‘ons’ zijn, niet bekend. Privacy redenen zou een reden kunnen zijn, bijvoorbeeld, de werkgever mag niet weten wat voor mening er wordt geprojecteerd? Een bijkomende zaak is natuurlijk dat het vertrouwen wat de schrijver wil bewerkstelligen ook moeilijker is met de ‘ons’ “handtekening”


Een bijdrage van een dotcom.radio luisteraar, …


We hebben het er al 2 jaar over op dotcom.radio en op gedachtenvoer, …

10 vrijgegeven rubrieken voor samenzwering in Rusland die Washington dit najaar zouden kunnen doen wankelen artikel van the Hill — Op ZeroHedge wisten ze de kop van het artikel wat meer duidelijkheid mee te geven. Als deze 10 documenten onthuld worden zijn de Democraten gedoemd !! — Kijk dat schept duidelijkheid.

Ik kreeg deze week, wederom een mooi artikel toegestuurd van een dotcom.radio luisteraar wat gaat over de komende onthullingen in Amerika en ‘de wereld’ met als titel: Hoe om te gaan met de schokkende corruptie onthullingen? — ik heb toestemming gevraagd om het te mogen vertalen, … wordt vervolgd.


Vandaag weer even een dagje gewerkt als pensionada, weer eens ouderwets naar BNR nieuwsradio geluisterd, een herhaling notabene. Er is niet zoveel nieuws te melden blijkbaar terwijl dotcom.radio de stroom van nieuwsfeiten niet aankan deze ‘komkommertijd’ zomer. Het ging vandaag over de rol van de ‘wetenschap’, met verrassende conclusies van een wetenschapper, daar gaan we dus zelf een artikel over schrijven, zit al ‘in de pen’, wordt vervolgd, …


Nog zoiets dat mij verbaasd, …

The Amazon Rainforest is on Fire and Hardly Anyone’s Talking About It

We hebben het elke dag over het milieu en de ‘vermeende’ opwarming van de aarde. Voor en tegenstanders weten dat het oerwoud de longen van de wereld zijn, en niemand heeft zich uitgesproken voor een totale boycot van Brazilië, waar alles platgebrand wordt, ….


Van de week bij mij thuis op de bank, …

Er was visite die wat langer bleef zitten tot na het zes uur journaal en Trump was op TV, mijn gast maakte een opmerking die mijn mond deed openvallen; “Die vent moeten ze vermoorden“.

Het reguliere nieuws volgend — dan weet je absoluut niet — wat er speelt in de wereld. Daar kan je nooit en te nimmer een goed beeld krijgen. Dat mensen de gedachte krijgen om zich zo te uiten, Trump moet vermoord worden” maakt dat de onderliggende boodschap van al die haat berichten tegen de Amerikaanse president zijn uitwerking niet missen.

Deze mensen gaan van een koude kermis thuiskomen als dit najaar juist de in hun ogen good guys and girls gearresteerd gaan worden, hoe gaan die dan reageren vraag ik mij af? De media zijn daarna afgeschreven !!

En die gast? Voor mij een duidelijk gevalletje “Zombie Status


Chemtrails gestopt in de VS

Dat zijn de rapporten die we horen via Q anon en ook van een resente bezoeker van Amerika via het fa(c)tsforum. Ook in Nederland zien we soms weer die zeldzaam geworden blauwe luchten, vandaag was het echter weer bagger tussen Brabant en Assen zat de lucht dicht van de walgelijke smerige strepen, … met toestemming en ontkenning van die zalige overheid waar al die zombies zo braaf op blijven stemmen. Onwetend, ja op de lange termijn wel want aluminium in de hersenen is geen bevordering van de hersen denk capaciteit. Oeps … “Zombie Status” ?


Vorige week behandeld in dotcom.radio; “Een goede leraar moet niet allen inspireren maar ook een beetje irriteren“. Nu ben ik geen leraar maar beide ‘kwaliteiten’ heb ik wel in huis, en ben van plan die beiden ook wat meer uit te nutten, …. geen dank.

Wakker worden is dit najaar geen keuze meer, dat gaat dan vanzelf. Hoe groot dan het halleluja gevoel gaat worden bij sommigen en hoe groot de irritatie bij anderen is nog koffiedik kijken?


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk