Google is een directe bedreiging voor de menselijke vrijheid en moet worden ontmanteld, anders zullen we voor altijd tot slaaf worden gemaakt


Bron artikel / video NaturalNews: Google is a direct threat to human freedom, and it must be dismantled or we will be forever enslaved
Door: Mike Adams

Google is niet alleen een gevaar voor de menselijke vrijheid in de online wereld; het is een gevaar voor alle menselijke vrijheid, omdat het vermogen om informatie te beheersen het vermogen is om de geest te beheersen en de mensheid tot slaaf te maken.

Google heeft bewezen dat het een bedreiging voor de mensheid en moet worden ontmanteld.

Through its actions to destroy human knowledge, blacklist natural health websites, alter the outcomes of elections, silence conservative speech, push toxic vaccines onto children, promote the prescription medications of Big Pharma, censor organics and push deadly chemotherapy, Google has proven it is a threat to humankind and must be dismantled.

Dit gehele blok werd in Google Translate niet mee vertaald

Zie hieronder de gehele tekst vertaald, …

Door de acties van Google tem aanzien van het vernietigen van menselijke kennis, het niet tonen van natuurlijke gezondheid websites, het veranderen van verkiezingsuitslagen, conservatie website tot zwijgen brengen, giftige vaccinaties doordrammen bij kinderen, het promoten van medicijnen van big farma, onderdrukken van organische en promoot dodelijke chemotherapie. Google heeft bewezen dat het een bedreiging voor de mensheid en moet worden ontmanteld.

Alleen de vetgedrukte zin van dit blok was vertaald. Een mooi voorbeeld van AI, kunstmatige intelligentie.

Google is nu krachtiger dan welke overheid ter wereld ook en is een gevaarlijk bewakingsweb dat uw online zoekopdrachten, website bezoeken, videoweergaven, online aankopen, e-mails en fysieke locaties bijhoudt. Verder blokkeert Google opzettelijk onafhankelijke media, conservatieve kanalen, video’s over vaccin veiligheid en iedereen die GGO’s, Big Pharma, chemtrails of 5G-netwerken in twijfel trekt.

Google is het pure kwaad geworden en moet worden ontmanteld en permanent worden uitgesloten van alle bedrijfsactiviteiten. Het is tijd om de wereld van dit kwaad te ontdoen, en president Trump kan beginnen door de topmanagers en CEO van Google te arresteren, die allemaal actief hebben samengewerkt om op grote schaal criminele verkiezingsfraude te plegen tegen de Verenigde Staten van Amerika (onder andere misdaden).

Read more at EvilGoogle.news and watch my warning video here for more details:
https://www.brighteon.com/d9cb82ec-ae5f-4f0a-b92d-885c1e0bc1f0

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk