NWO onthullingen: Samenvatting en Conclusie

Save as PDF 

Keywords: NWO – Nieuwe Wereld Orde – Samenvatting – Conclusie – Update

gedachtenvoer 200

Het leuke van het maken van dotcom.radio is de interactie, ook al zijn het maar een paar mensen. Ik merk dat ik via Ron gezondheid nieuwtjes te horen krijg waar ik wellicht wel eens iets van gehoord had, maar het verder uitzoeken en de verbanden zien, nee soms niet. Het is zijn specialiteit geworden. Zo ook met Mike die veel weet en doet maar zonder de aangevers en vragenstellers op zijn forum wordt hij ook niet gevoed en uitgedaagd om ergens over na te denken. Zo vorm je tezamen een team die meer kunnen ontdekken dan je in je eentje zou kunnen doen, simpel omdat er te weinig uurtjes in de dag zitten om het alleen uit te zoeken.

Zo kreeg ik dus onlangs een mail van een dotcom.radio luisteraar. [Frits] Luisterend naar dotcom.radio dacht ik ineens: Ergens in 1969 is er een bijeenkomst geweest van artsen over komende ontwikkelingen. Deze bijeenkomst is in 1988 via een interview gedeeltelijk openbaar gemaakt. Misschien kende je het al. Groet en succes met je programma.

Frits

Nee ik kende het dus niet en ben de eerste twee hoofdstukken gaan lezen en vertalen (zie deel 1 t/m 13), een stukje van het derde lees je hieronder:

Randy Engel (R.E.): Waarom ben je niet een beetje meer open over de man waar jij over praat op deze banden. Gewoon een beetje een profiel en een beetje over zijn opleiding en vooral zijn relatie met de bevolkingscontrole etablissement. Ik denk dat dit waarschijnlijk zijn entree was in veel informatie hierover.

Dr. Lawrence Dunegan (DLD): Ja. Dr. Day was de voorzitter van de afdeling Pediatrie aan de universiteit van Pittsburgh van ongeveer 1959 tot en met ’64, in die tijdsperiode, en toen verliet hij de Universiteit van Pittsburgh en ging hij de positie van medisch directeur van Planned Parenthood Federation of America vervullen.

R.E: En dat was wat … van 1965 tot ’68, over die periode?

D.L.D: Over ’64 of ’65 ‘tot ongeveer ’68 of ’69, en toen vertrok hij daar … Ik weet niet specifiek waarom, ik kende hem niet intiem. Ik was een student en hij zou me tijdens lezingen zien, en hij kende mijn naam ook als student, corrigeerde waarschijnlijk sommige van mijn testscores en dat soort dingen. Natuurlijk kende ik hem als docent – en luisterde terwijl hij sprak over ziektes … en maakte notities.

— en deze vraag en antwoord getuigenis gaat zo een heel hoofdstuk door, …

De eerste twee hoofdstukken, de zijn de door mij in stukken gebroken getuigenis, wetende dat lange artikelen minder gelezen worden, ze zijn nu verdeeld over bijna twee weken en was toch wel een openbaring. Was dit allemaal nieuw voor mij, absoluut niet. Maar het grote plaatje ineens aanschouwen is even een ander verhaal. Je ziet nu ineens de verbanden tussen ogenschijnlijke losstaande beslissingen en past de bevindingen toe op het nieuws van heden.

Het geld in de pensioenkas klotst tegen de plinten omhoog. Maar, er wordt gewoon een goocheltrucje toegepast met de rekenrente en bingo, iedereen moet langer blijven werken.

Zweden, zo lezen we uit monde van de CEO van Volvo op 12 juli, hij overweegt de productie uit dat land te gaan verplaatsen mede vanwege de toegenomen criminaliteit. Bingo. Dit past exact binnen het script hier geschetst, het thema, de opzettelijke verstoring van de arbeidsmarkt.

Je hebt dus met deze openbaringen weer een hulpprogramma hoe je het nieuws kunt vertalen en,

Met die informatie kun je een uitweg zien te vinden waardoor ‘JIJ’ niet getroffen wordt !!

… en het belangrijkste is gezondheid, dus je weet wat je moet doen, … zo niet lees verder op de site

En die anderen dan ?

Die zullen eerst kennis ‘MOETEN’ maken met de informatie die jij nu hebt, anders zijn ze nooit gemotiveerd om te doen wat jij gaat doen.

Velen van ‘hen’ maken echter deel uit van de ‘verloren generatie’, al te ver gehersenspoeld, hun ingebakken mening en vooroordelen zijn niet meer bij te stellen. Vandaar dat men ook zo vroeg mogelijk begint met de jeugd te vormen, of liever gezegd, te misvormen. Zoals met de georganiseerde milieu spijbel middagen op school. Ik stelde vroeger ook liever geen enkele vraag in de klas en zeggen dat je een tegengestelde mening hebt, echt niet, geen denken aan. Dan moet je immers alles in de groep uiteenzetten, die kennis, die lef hebben velen niet op die leeftijd. Je mond leren houden krijg je dus al vroeg aangeleerd en bij velen gaat dit het hele leven niet meer over.

In de huidige wereld moet je een behoorlijke dosis ‘eigenwijsheid’ bezitten en je ook ‘eigenwijs’ durven op te stellen wil je niet ondergesneeuwd worden.

Voordat je een onderwerp in publiek kan aan kan snijden moet je zoveel kennis hebben dat je dit met zelfvertrouwen aan durft. Zonder die kennis wat vragen stellen in publiek zoals bij een verjaardag de meningen van de massa vertolken wat je geen streep verder brengt in dit geval.

Hoe kan het zijn dat bij al de voorbeelden die er geschetst zijn iedereen consent was met de uitgevoerde plannen?

  • Nu de eerste kennen we al, vrees om er iets over te durven zeggen.
  • Blind. De samenhang tussen al deze plannen onderling niet duidelijk zien.
  • Bang, om je baan te verliezen
  • De dokter is bang om de BIG registratie te verliezen waardoor hij of zij nergens meer aan het werk kan komen en het boek schrijven met de openbaringen komt wel na de pensioenleeftijd.
  • Zo zijn er talloze zaken te ontdekken die mensen in de vernuftige greep houden in onze hi-tech gevangenis planeet.

Het script van deze getuigenis heeft plaatsgevonden zo’n 50 jaar geleden en we ‘zien’ de verdere resultaten. Zoals het sociale paspoort dat mensen dwingt om volledig samen te werken met de powers that be, de grootmacht. Naar verluid zijn er al 6 miljoen mensen in China die hun recht op reizen hebben verloren, en alle andere kleine geneugten van het leven kunnen op afstand ingetrokken worden met een bijna cashloze samenleving. Zonder geld kan je dan nog wat af komen halen bij de voedselbank, ook al zo’n instrument om mensen afhankelijk te maken.

Wat een samenleving hebben we eigenlijk toch?
In wat voor een wereld leven we eigenlijk toch?

Maar er is verandering aan de horizon, die veranderingen gaan echter pas echt impact hebben als daar ook consent voor is, akkoord gaan met, toestemming geven aan en vertrouwen opbouwen met de nieuwe richting, de nieuwe koers.

Jij bent de sleutel, voor diegene die een nieuwe koers willen varen in de wereld zullen toch eerst al die anderen zich dienen te informeren dat een koerswijziging noodzakelijk is.

Doe je dit, ben je geen actieve deelnemer, dan ben jij het alleen die wellicht zijn eigen hachje voor een tijdje kan redden terwijl de anderen al gelijk hulpeloos afdrijven.

Hulpeloos afdrijven?
Ik zie het nu gebeuren, zoals bijvoorbeeld met kanker, dat is in de meeste gevallen eenvoudig te genezen, soms zelfs met huis, keuken en tuin middeltjes. Ga je echter het traditionele medische circuit in dan moet je echt geluk hebben. Echt! De toegepaste methodes van snijden, verbranden en vergiftigen creëren een oorlog in het lichaam in plaats van het optimaal voeden van het lichaam zodat het immuunsysteem de gereedschappen krijgt om de noodzakelijke taken uit te voeren.

Hoeveel mensen blijven niet werken in een omgeving die totaal niet bij hen past, bang om te veranderen. Soms hun hele leven lang. Hoeveel mensen hebben er geen minderwaardigheidsgevoel aangepraat gekregen omdat iemand ooit tegen ze zei; “Wat ben jij toch eigenwijs”. En zo zijn er legio voorbeelden te bedenken. Hoeveel beslissingen worden er wel niet genomen die gevoed werden / worden in deze dump-down maatschappij waar geleerd wordt orders op te volgen in plaats van je creatieve geest te voeden?

Ik kwam vandaag deze opmerking tegen over Dr Day van David Icke

Ben je de Engelse taal machtig of eventueel een slechte vertaling vanGoogle Translate (besmette woorden worden opzettelijk anders vertaald) lees dan ook dit, …

Verborgen geschiedenis van de ongelooflijk slechte Khazariaanse maffia

De geschiedenis van de Khazariërs, in het bijzonder de Khazariaanse maffia (KM), het grootste georganiseerde misdaadsyndicaat ter wereld waarin de Khazarische oligarchie veranderde door de inzet van Babylonische geldmagie, is bijna volledig uit de geschiedenisboeken verwijderd.

De huidige KM weet dat het niet kan werken of bestaan zonder strikte geheimhouding, en daarom heeft het veel geld uitgegeven waarvan de geschiedenis uit de geschiedenisboeken is weggenomen om te voorkomen dat wereldburgers leren over zijn “Kwaad boven de verbeelding”, dat machtigt ‘s werelds grootste georganiseerde misdaad Cabal. De auteurs van dit artikel hebben hun best gedaan om deze verloren, geheime geschiedenis van de Khazarians en hun grote International Organised Crime Syndicate, het best aangeduid als de Khazarian Mafia (KM), te doen herleven en deze geschiedenis beschikbaar te stellen aan de wereld via het internet, dat is de nieuwe Gutenberg Press. lees verder

Nu begrijp je ook ineens waarom ik dit plaatje gemaakt heb, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk