Belasting, het slechtste in het leven, zelfs kinderen weten dat, …


Van-de-week kwam ik deze video tegen over belasting, … belasting diefstal met name wel te verstaan. Iedereen heeft met de torenhoge en vaak verborgen belastingen het gevoel bestolen te worden, … een terecht gevoel !

… ontdek wat zelfs kinderen hiervan vinden

De video hieronder beschrijft wel-eens-waar de Amerikaanse situatie, daar zit echter volgens de wereldwijde NWO agenda nergens nog een groot verschil in, overal wordt je bestolen.

Heel je leven hoor je; “Belasting is een noodzakelijke zaak voor de samenleving”, …

De enige twee zaken in het leven die zeker zijn is uiteindelijk de dood, … en belastingen.

– Benjamin Franklin

Regering – Government = in feite bewind voeren over het land en jouw arbeid = in deze tijd een vorm van mind control (politieke correctheid) en moderne slavernij. Mensen ervaren dit als, het is nu eenmaal zo.

Maar, … 30, 40 jaar geleden kon je met een enkel salaris als één verdiener de kost verdienen, een huis kopen, auto rijden en op vakantie gaan. Probeer dat nu nog maar eens, ….

Maar iets is er veranderd in de geschiedenis waardoor alles duurder begon te worden en over dat ‘iets’ moest elke keer weer ‘meer’ belasting worden betaald, …

We schrijven het jaar 1913

Stel je eens voor dat je al het geld, of bijna al het geld wat je verdient zelf mag sparen of … uitgeven. Welke economie draait er dan in zijn geheel beter, de ik geef mijn geld zelf uit economie of de, … regering geeft ‘ons’ geld uit economie ?

…. en het antwoord is: tromgeroffel, ….

Wat veranderde er sinds en na 1913? De wereld werd overgenomen door de centrale banken, de PRIVATE bankiers, in de VS was dit de FED.

Maar dat wist je natuurlijk al reeds enkele jaren, … ten minste behalve die mensen die braaf VVD, D66, CDA, PvdA, Groenlinks etc, etc stemden, …. toch?

Maar hoe zit dat met politie, rechtspraak, scholen, wegen, etc, etc, … ja maar 62% belasting of meer, kunnen we dat ‘zelf’ niet voor een fractie van de prijs en veel, veel, veeeeel beter?

Het maakt niet uit wat jij persoonlijk vindt van de politiek, maar dan komt er een partij die tot een grote partij uitgroeit in relatief korte tijd, ze winnen en mogen vervolgens — nergens – meeregeren. Het schijnt heel normaal te zijn vandaag de dag, … en dat durven ze nog gewoon “DEMOCRATIE te noemen ook !! Ze zijn gek, en misschien ‘jij’ ook wel (?)

Het is niet de bedoeling dat ik hier vrienden maak maar wel gelijkgestemden zoek om samen een betere en eerlijke wereld te creëren, en zo las ik van de week, Een goede leraar moet naast inspireren ook een beetje irriteren. Chapeau, helemaal mee eens !!

Ik begin elke week meer en meer respect te krijgen voor de Fransen en hun gele hesjes beweging, gisteren al weer voor de 40ste week. Bekijk de video hieronder, een wijze man, en als je geen Engels of onvoldoende spreekt, schakel dan de ondertittels aan (zo doe je dat)


… nog zo’n mooie uitspraak die ik tegenkwam in de bovenstaande video, als je niet te veel fluoride hebt gebruikt, of te veel vaccinaties hebt gekregen, probeer dan eens zelfstandig na te denken, zie hieronder, een idee gewoon ontstaan tijdens een connecting the dots discussie met dotcom.radio, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk