Dit zijn de seksboeken die Jeffrey Epstein bestelde bij Amazon


seks leer boeken Jeffrey Epstein

SM 101 A Realistic Introduction Amazon

100.000 EXEMPLAREN!

Het lange taboe-onderwerp van consensuele (waar veel mensen mee ‘instemmen’) BDSM (bondage / discipline, dominantie / onderwerping, sadomasochisme) komt “uit de kast” – tot grote vreugde van de miljoenen volwassenen die genieten van bondage, spanking, erotisch rollenspel en soortgelijke consensuele praktijken.

Met hoofdstukken over alles, van zoeken naar partners tot naspelen, inclusief stapsgewijze handleidingen tot bondage, spanking, flagellatie, rollenspel,

<< erotische marteling >>

en nog veel meer, heeft Jay Wiseman’s SM 101 de basisprincipes van veilige, opwindende SM aan tienduizenden geleerd. van mensen van alle geslachten en oriëntaties!

“Als je SM-non-fictie wilt lezen die een hartslag en passie heeft, die net zoveel inspireert als het opdraagt, is SM 101 het boek voor jou.” – Joseph Bean, drummer


SlaveCraft: Roadmaps for Erotic Servitude: Principles, Skills and Tools – Amazon

Guy Baldwin, auteur van Ties That Bind, bundelt de krachten met ‘een dankbare slaaf’ om dit aangrijpende en persoonlijke verslag te produceren over het onderwerp consensuele slavernij.

Filosofisch en intens, SlaveCraft durft te duiken onder het oppervlak van D / s-relaties en geeft ons een intiem en onthullend beeld vanuit een zeldzaam perspectief – dat van een slaaf.

De auteurs onderzoeken de psychologie en spiritualiteit achter

<< de Meester / slaven-dynamiek, >>

en het resultaat is een boek dat vindingrijk is, tot nadenken stemmend en seksueel geladen. SlaveCraft is prachtig geschreven en intrigerend en zal zeker indruk maken.


Training With Miss Abernathy: A Workbook for Erotic Slaves and Their Owners – Amazon

Een uitgebreide handleiding voor diegenen die erotische slaven zijn of willen worden.


Noot: Bovenstaande boeken selectie geeft een aardig inzicht in de gedachtenwereld van Jeffrey Epstein en zijn gedragingen. Consensuele seks met slaven, waar veel mensen mee ‘instemmen’, zoals beschreven in de handleiding van de Amazon boeken. Nee niet te koop op het dark web maar gewoon in de Amazon boeken shop. De vertaling van, met instemming mogen we in het geval van Jeffrey Epstein wel met een zak zout nemen op de jonge leeftijden van de slachtoffers.

Ik kan mij zo voorstellen dat er veel ouders zijn die deze man wel met de blote handen zouden willen …

Er is ook een woord voor wat Jeffrey Epstein deed, …. Pedofilie Seks met kinderen, … er zijn mensen die dit normaal vinden. Ik zou het ook normaal vinden dat we deze mensen gaan straffen, en niet te flauw en zachtzinnig anders moeten we dat soort rechters ook maar eens natrekken op hun verleden.


Onderstaande gepubliceerd op The Freedom Articles

Ongeacht wat er verder gebeurt met het Epstein-‘doodsonderzoek’, moeten we ons concentreren op zowel de Epstein-zaak zelf als het grotere beeld van hoe het een manifestatie is van het NWO-internationale netwerk van sekshandel, pedofilie en satanisme. Epstein was niet alleen een pedofiel, of gewoon een sekshandelaar, of gewoon een chanteur. Hij was lid van zowel de Trilaterale Commissie als de CFR (Council on Foreign Relations). Hij was waarschijnlijk een inlichtingenagent. Hij was een transhumanist. Hij zat schouder aan schouder met presidenten, premiers, topwetenschappers, topadvocaten en topfinanciers. Hij was een volmaakte NWO-insider, door en door.

Maar dat is niet alles. Onlangs lieten gesloten rechtbankdocumenten zien hoe Epstein 3 boeken bij Amazon.com had besteld (zie afbeelding hierboven) met betrekking tot sadomasochisme en seksslavinnen. Nu raken we de kern van NWO: pedofilie en satanisme. Deze zaak snijdt diep en we staan ​​nog maar aan het begin.

Wat als er zoveel namen uitkomen dat het uiteindelijk aansluit op andere seksringen in de VS in het verleden (bijvoorbeeld de Franklin-coverup) en over de hele wereld (bijvoorbeeld in Australië zoals blootgesteld door Fiona Barrett)? Wat als er meer Satanische elementen uit deze zaak naar voren komen? Van het een kwam het ander. Al deze dingen zijn met elkaar verbonden, omdat ze in de kern worden geleid door een groep psychopaten die plezier beleven aan de pijn van anderen. Als er permanent goed uit deze Epstein-zaak moet komen, is het om de ogen van mensen te openen voor een bredere schaal van kwaad dat wordt gepleegd door NWO, waarvan dit slechts een manifestatie is. Epstein en zijn mede-samenzweerders zullen komen en gaan, maar als alle speculatie en sensatiezucht verdwijnt, blijven degenen die ernaar streven een samenleving van vrijheid, onafhankelijkheid en vrede te creëren nog steeds met dezelfde uitdaging: het blootleggen van alle ringen voor sekshandel en pedofilie in de wereld, zodat dit soort gruwelijk gedrag voorgoed kan worden gestopt.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk