Chemtrails zijn opeens geen samenzwering meer


Chemtrails, bij hoog en laag werd ons wijsgemaakt dat <<wij>> in de alternatieve media maar gekkies waren, samenzweerders en complot theorieën verspreiders. Nu in 2019 …. zeggen ze dat we dit hard nodig hebben tegen de opwarming van de aarde om de zon af te schermen

Eerst waren wij leugenaars, nu het nieuws NIET meer te ontkennen valt gaan ze er in mee, … Noodgedwongen door, … de alternatieve media en de wakker wordende mensen.

En de media hebben al die tijd bij hoog en laag volgehouden dat dit leugens waren, gesteund door de overheid. Chemtrails allemaal leugens, …

En iedereen al die jaren maar braaf blijven stemmen op de VVD, D66, GroenLinks, PvdA etc, … gelovend in de propaganda en de leugens. Braaf gehouden met Zwarte Piet en andere niemendalletjes en intussen vergiftigd vanuit de lucht met ….. waardoor er kennissen en familie waren die Alzheimer kregen, kinderen met allerlei ‘plotselinge’ gebreken door vaccinaties, anderen werden over het randje geholpen met chemotherapie, langzaam vergiftigd worden we met goedgekeurde e nummers in de ‘voeding’, zoet gehouden met een piramide geldsysteem en het echte nieuws, de Nieuwe Wereld Orde bijvoorbeeld, ondersteund door on kabinet en koningshuis.

Onwetendheid en domheid komt in vele gradaties. Stemmen voor je eigen ondergang eveneens !!!

Chemtrails, onder deze naam zijn ze begonnen en op deze site vindt je nu 69 artikelen die daar over gaan. De eerste geregistreede experimenten waar we nu weet van hebben dateren uit Engeland, ik geloof 1954 waar vele mensen verdronken na het slagen van een regen creëer experiment. Er zijn allerlei patenten te vinden over chemtrails, en het document Beheers het weer in 2025 bij de Amerikaanse overheid.

Hoe lang gaat het nog duren voordat iedereen elke nieuws in de media en van de overheid, elk nieuws, … op de weegschaal van betrouwbaar / nep nieuws gaat liggen, … ?

– HM

Keywoorden: Chemtrails — solar radiation management — Geoengeneering

Bron artikel the Activist Post: Bill Gates Wants To Block The Sun — Here’s How
Door: Jason Bermas

Bill Gates financiert deze projecten al heel lang, ook gemeld in de Jason Bermas-film SHADE 2013. Maar een nieuw rapport rolt het uit voor het publiek alsof het een nieuw idee is. Stratospheric Controlled Perturbation is slechts de nieuwste term in het lexicon van weersaanpassing.

Jason kijkt naar de economische prikkels die Bill Gates en anderen hebben voor het willen beheersen van het weer, evenals de implicaties voor de mensheid.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk