Gaan wij met de ‘vluchtelingen’ terug naar de ‘middeleeuwen’?


In de westerse wereld passen sommige mensen hun dagelijkse gewoontes al aan, worden de woorden zorgvuldig gekozen en zijn er in elk land no-go wijken ontstaan. Hoe lang blijft deze kruik te water gaan ‘voordat ‘ie barst’, en wie gaan dan geslachtofferd worden?

De harde realiteit stemt tot nadenken

Al vanaf het begin, de beruchte nieuwjaarsviering in Keulen kregen we een voorschot op de mogelijke gevolgen van het samenvoegen van culturen die niet samen te voegen zijn. Die mogelijke gevolgen zijn in slechts enkel luttele jaren maar al te zichtbaar geworden. In alle landen worden dagelijks messteek ‘incidenten’ waargenomen en de laatste tijd ook steeds meer met een machete zwaard.

 Aanvallen op klaarlichte dag in druk bevolkte stedelijke gebieden. Londen maakte al melding van 15.000 geregistreerde steekincidenten in 2018. Zweden is reeds verloren en als vakantieland niet meer veilig te bezoeken, Duitsland is hard op weg dezelfde richting op te gaan en in vele andere landen zijn ook brandhaarden. Ook Amsterdam is onder leiding van … snel aan het afglijden. Binnenkort zou daar de overvloed aan toeristen wel eens voorgoed opgelost kunnen zijn. Een land, een streek, een stad zien afglijden gaat razend snel en kan in luttele weken of een enkele dag plaatsvinden.

Dan zijn er de media die alles in het werk stellen om de massa niet wakker te schudden, eerst waren het verwarde mensen die de aanslagen pleegden, nu is de focus verlegd in niets zeggende kreten als, een inwoner van ons land, een jonge man, etc, etc. De huidkleur, achtergrond, of geloof is al verboden te benoemen in de media.

De sociale media hebben de filters al in stelling en geen enkel ‘aanstootgevend’ bericht wordt getoond op de tijdlijn van vrienden. Na herhaalde ‘misdragingen’ krijgen de bezorgde landgenoten de mededeling dat bij verdere ‘cultuur’ gerelateerde berichten het account zal worden opgeschort of gesloten. In Duitsland gaat het al zover dat mensen aangeven ook in het openbaar niet meer onbevangen hun mening durven te uiten. Een land waar men tot afgrijzen helaas al veel ervaring mee heeft in de voormalige DDR en dit nog niet vergeten is. Hundreds Of Germans Probed Over Anti-Migrant Comments On Facebook

Maar als dan eenmaal die kruik gaat barsten, …

Moeten we dan met de blote handen geoefende messentrekkers en machete inboorlingen gaan bevechten, … als een van ‘hen’ een familielid vermoord heeft? Met een illegaal schietwapen zijn wij het die het gevang in gaan. De rechtspraak heeft al aangetoond een niet te volgen route te kunnen bieden, er hadden nu al minstens berichten moet zijn van duizenden veroordelingen en het toepassen van snelrecht om de veiligheid te doen terugkeren.

Een totaal falen van het rechtssysteem.

En dan lezen we dat met name de VVD weer gestegen is in de politieke belangstelling.

  • Dat geeft aan dat de Nederlanders, …
  • nog geen algemeen gevaar zien in de buitenlanders.
  • Immers veel van de plattelanders, …
  • hebben (nog) geen last en voelen zich geen medestanders.
  • Binnenkort is ons land geheel verloren, …
  • als een kankergezwel bevat onze cultuur al vele tumoren.

Blijft over, nog een enkele koers om onze toorn en woede op te richten.

De comateuze zombies in dit land links te laten liggen en een coupe plegen
Te eisen dat we het zinkende Europese schip gaan verlaten via een Nexit.

Het goede voorbeeld zal snel zichtbaar zijn als het Engelse Brexit schip voor de wind zal varen naar veiligere gebieden en korte metten kan gaan maken met de import zoals Bulgarije dat ook heeft gedaan, zoals Italië ook een lange neus trekt naar de EU.

De wal gaat het schip keren, de EU vaart niet de koers van de burgers, overal ter wereld zien we de protesten gesteund door miljoenen mensen, we moeten – hoe dan ook – schoon schip gaan maken voordat we op de klippen lopen.

We moeten van de Deep State marionetten verlost worden en als niemand wakker wil worden om dat samen aan te pakken zullen we dit verbaal moeten aanpakken, de zombies moeten wakkerschudden. In het bijzijn van vrienden, kennissen en familie. Met een vraag als bijvoorbeeld:

“Ik twijfel al lang aan de wijsheid van de Nederlanders en ik weet niet in welk rijtje ik jou kan plaatsen?

Maar laten we het nu maar ergens anders over hebben, … zeg hoe is het met …

Dat gaat knagen, of je spreekt met een regelrechte zombie.

Als de gelegenheid goed is kan de discussie gelijk beginnen, als je tenminste zelf voldoende feitenkennis bezit …

Een tweede optie is om iemand te verwijzen naar een specifiek onderwerp op een alternatieve website wat bij jou resoneert. En dan opmerken, hier kom ik nog op terug.

Succes, … een betere wereld maken wij samen.

Een goed leraar moet zowel inspireren als irriteren – Boeddha

Kennis is nog geen wijsheid. – Max Thürkauf

Twijfel is het begin van wijsheid. – Aristoteles Griekse filosoof (toen al zo wijs)


Het voorbeeld wordt vandaag gesteld in de VS door Trump:

mind parachute

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk