Eindelijk berichten de media over elite pedofielen na de vermeende dood van Epstein.


Jaren en jaren gonst het in de alternatieve media over de uitspattingen van de elite over de gehele wereld die zich laten strikken voor deelname aan de meest lage criminele activiteiten denkbaar op deze toch al niet frisse wereld. Nooit maar dan ook nooit konden we de media betrappen op berichtgeving over deze smerige stinkende zaken waarmee de media ook letterlijk bloed aan hun handen hebben kleven.

Vermeende zelfmoord

We hebben het lijk van Jeffrey Epstein nog niet gezien behalve een valse foto van Anthony Bourdain die zelfmoord pleegde op 8 juni 2018. De gelijkenis is in vedergeval verbluffend en in deze wereld staan we werkelijk nergens meer van te kijken. De lichaamsverwisseling is heel geloofwaardig, oren zijn namelijk uniek gelijk een vingerafdruk. Bovendien zag het lichaam er niet helemaal ‘fris’ meer uit op de wazige foto. Aan de zelfmoord van Anthony Bourdain zat eveneens een luchtje omdat hij al wat boute beweringen gedaan had over het elite wereldje en hij wellicht gezelfmoord werd.

Nu er dus internationaal ophef is ontstaan over de escapades van Jeffrey Epstein horen we gelijk dat we waarschijnlijk nooit te weten zullen komen welke geheimen hij mee in zijn graf heeft genomen.

De vader is de wens van de gedachten, …

Je geloofd iets omdat je graag wilt dat het ook zo is, en daarom moeten de nieuwsconsumenten ook weten dat Epstein zijn geheimen over die elite nooit meer kan openbaren.

Vergeten wordt dat iedereen al weet dat er security files moeten zijn van de smerige bezigheden. Zou het daarom zijn dat de FBI maandag het eiland heeft onderworpen aan een nader onderzoek, … eindelijk nadat er al een schijnveroordeling was geweest van Epstein. Waarom vond dat onderzoek toen niet plaats. Het antwoord, de hoogste kringen.

Sla een krant open, kijk naar TV en zie dat steeds weer Donald Trump wordt beschuldigd van nauwe banden met Jeffrey Epstein. Beste journalisten, de getuigenis nog niet gehoord van een van de slachtoffers dat was vrijgegeven waar duidelijk in vermeld werd dat Trump helemaal clean was? Maar met Trump is men duidelijk bezig hem te framen, kijk eens hier dan hoef je niet naar die andere viespeuken te kijken.

En waar is onze madam Ghislaine Maxwell gebleven die een van de hoofdverdachten is, hoezo kan die nu zomaar onvindbaar zijn, of moet zij op 18 augustus gezelfmoord worden? Zie nogmaals de onderstaande tweet. Zie de sterfdatum in de afbeelding

En beste media, zijn jullie nu al die berichten die openbaar op het internet vindbaar zijn over pedofilienetwerken aan het natrekken, worden de berichten al voorbereid en geschreven of zijn jullie nieuwsvolgers geworden, bevend in een hoekje op wat komen gaat en pas reageren als het niet anders meer kan.

Het worden spannende tijden voor waarheid vinders en angstige tijden onder de smerige kinderverkrachters en satanische moordenaars in het wereldje van de elite, het steeds kleiner wordende wereldje nu de vangnetten zich gaan sluiten.

Image Pixabay

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk