Nieuwe iPhones van Apple met ingebouwde 5G-zenders … VERMIJD alle Apple-producten of word bestraald


Soms zie je ze nog wel eens, mensen met zo’n stenen tijdperk telefoon, je kan er mee bellen en sms’en en meer niet. Maar wellicht gaat zo’n model in de nabije toekomst ook mijn favoriete toestel worden? Minder straling in de broekzak !

– HM

In 1999 kreeg ik mijn eerste mobiele telefoon, bellen en een paar jaar later ook sms’en. Daarvoor gingen we op vakantie en luisterden elke dag even naar de wereldomroep, het nieuws en noodoproepen. Nooit werd je lastig gevallen alsof je gewoon thuis was, onbereikbaar voor ‘het werk’. Dat was nog eens ‘echt’ vakantie. We schreven een stapel vakantie kaarten, … die soms al aankwamen voordat we thuis waren. We waren op visite en konden ook nog echte gesprekken houden zonder de sociale media interrupties, in het cafe aan de bar werden nog gesprekken gevoerd, die goeie oude tijd. Nee ik wordt niet oud, sterker nog, ik vindt het internet een geweldige uitvinding, maar niet ten koste van alles, en paar uurtjes zonder kan ook, ….

Bron artikel NaturalNews: Apple’s new iPhones to come with built-in 5G transmitters… AVOID all Apple products or be irradiated
Door: S.D. Wells

Zal Apple opzettelijk LTE-netwerken vertragen om hun klanten te beïnvloeden om in 2020 over te schakelen naar 5G-compatibele telefoons? Met meer dan een miljoen 5G-celtorens die worden geïnstalleerd terwijl je dit leest, zullen ten minste drie van de iPhones van Apple die in 2020 uitkomen 5G ondersteunen. Zal iedereen de keuze hebben om NIET langzaam te worden uitgestraald door het Apple iPhone celmutatie complex? Terwijl Bill Gates aandringt op meer bevolkingscontrole op planeet Aarde, van vaccins in Afrika tot 5G-celtorens op slechts een steenworp afstand van kinderen die op hun eigen terrein spelen, wordt Amerika (en de rest van de moderne wereld) snel de ziekste geïndustrialiseerde natie door de ultra hoge frequentie en intensiteit van hun slimme telefoons.

Zelfs als de prijs van Android 5G-telefoons daalt, zullen de medische rekeningen van de meeste mensen omhoog schieten en zal geen enkele arts in de VS de vaccins of het 5G-netwerk de schuld geven. Ach, als je iets op sociale media iets negatief plaatst over het 5G-platform, word je verbannen, geblokkeerd en op de zwarte lijst geplaatst. Weet je niet dat Mark Zuckerberg vlak naast Bill Gates en Jeff Bezos aan de rondetafel discussie over jou zit.

Ja, we hebben het over jou. Jij, de dumbed-down klant die een snellere telefoon moet hebben – degene die je naast je hoofd, in je zak of, op je heup houdt, of die twee centimeter van de gezichten van je kind terwijl ze meedogenloos games spelen.

Breed scala aan 5G-netwerken kan kankergevallen in slechts maanden doen omhoogschieten, de toekomst zal het leren.

Binnenkort zal de high-speed Metropolitan-stijl “mmWave” -versie van 5G ook een “consumentenvraag” zijn, en Apple’s stedelijke en landelijke klanten zullen allemaal worden meegesleurd in de dodelijke draaikolk van de low-band “sub-6 GHz”, ongeacht wat uw “aankoopintenties” destijds waren of zijn. Apple gokt erop.

Hun klanten zullen een hekel hebben aan de trage snelheid van de oude dingen (die met opzet zijn vertraagd om je snel te laten overstappen). Niemand zal ook een medewerker van de klantenservice van Apple aan de telefoon kunnen krijgen om te klagen. Vergis je niet, als je niet overschakelt naar 5G, zal Apple je straffen. Alleen positieve beoordelingen zullen worden toegestaan ​​op het hele world wide web, waar de socialisten, farmaceutische hoofden en technische reuzen de overhand hebben.

Van mid-bands tot low-bands, tegen de tijd dat 5G klaar is met het uitrollen van de volwaardige nachtmerrie, zijn ze klaar om modemchips te installeren op ieders slimme apparaat. Post iets op YouTube dat negatief is of alarm veroorzaakt over 5G-gevaren voor de menselijke gezondheid en uw voetafdruk zal worden gewist om de misdaden van de telecomsector als geheel te verbergen.

Overschrijden uw residentiële antennes de FCC-limieten voor blootstelling op grondniveau aan straling?

Bergen van onderzoek en studies onthullen schade aan de menselijke gezondheid door deze antennes die op scholen en diep in voorstedenbuurten omhoog gaan. De WHO heeft RF-straling al als mogelijk kankerverwekkend geclassificeerd. Dat betekent dat ze weten dat het kanker veroorzaakt, maar ze willen niet de hele smartphone branche neerhalen. Het is hetzelfde spel dat de WGO speelt met glyfosaat onkruidverdelger – ze vertellen je dat het een waarschijnlijke kankerverwekkende stof is, wanneer peer-reviewed wetenschap het al bewijst.

Zodra 5G in heel Amerika is “geïnstalleerd”, kunt u tot op zekere hoogte niet voorkomen dat u wordt bestraald. Sommigen zullen veel erger gewond raken dan anderen, die al vroeg aan celmutatie lijden. De dreiging zal de hele dag, elke dag, thuis en op het werk prominent aanwezig zijn. Yep. Er is geen “opt-out” uit het bereik van celtorens, tenzij je ver naar het platteland verhuist.

Hoe dicht is de toren die het dichtst bij uw huis ligt nu? Is het 1.000 meter ver weg of slechts 300 meter? Je zult ze nu steeds meer opmerken. Bedankt Apple. Hartelijk bedankt.

Tune in to EMF.news for updates on just HOW dangerous 5G is to children, especially.

Denk jij, het zal wel of ga je protesteren?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk