De naam Epstein (niet dood) maakt dat nu iedereen een ‘conspiracy theorist’ is geworden !!


Update 11.15 video SerialBrain – Update 12-08-2019 03.00 uur Video: Van wie is de lijk foto?

Is Jeffrey Epstein vermoord of op een geheime locatie in veiligheid gebracht als kroongetuige tegen de DEEP STATE ?

Gisterenmiddag toen ik het nieuws vernam van de zogenaamde ‘zelfmoord’ van de absolute nummer #1 één gevangene ter wereld Jeffrey Epstein stond ik gelijk in de hoogste alert status, een pagina werd er aangemaakt en met minimale informatie een RSS feed alert de wereld ingestuurd. De pagina zou de drie daaropvolgende uren gaan groeien tot het tijdstip van de sociale verplichtingen om 20.00 uur die avond

Vanochtend keek ik naar de (magere) bezoekers aantallen en zag dat de pagina zeker aandacht had gekregen maar ook niet uit zijn voegen barste. Natuurlijk waren er vele website die al snel hun inzichten hadden gedeeld, chapeau, want het nieuws gaat veel meer impact hebben dan menigeen kan van de lezers kan bevroeden. De eerste twee video’s die ik vanochtend ben gaan bekijken waren die van Sean van SGT report en Xtreme Reality Check om mijn mening verder te vormen. Sean sloeg de spijker op zijn kop met deze uitspraak:

10 Augustes 2019 … de dag dat vrijwel IEDEREEN een SAMENZWERING DENKER is geworden in de gehele wereld !!

Voor niemand in de wereld kinkt het meer geloofwaardig dat iemand die zo belangrijk is als getuigen, iemand die zovele invloedrijke vrienden heeft als Epstein en iemand die onder verscherpt toezicht stond voor een zelfmoord poging zichzelf van het leven kan beroven zonder hulp van buitenaf.

De tweede optie; Kroon Getuige Bescherming.

Met de tentakels van de Deep State, die zich in alle lagen van de maatschappij hebben vertakt, is een verzekerde bewaring geen enkele garantie in een ‘normale’ gevangenis. De onder — zelfmoord berichtgeving — ontvoering van Epstein behoord dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Hoe dan ook, de wereld is in een niet te stoppen stroomversnelling gekomen, waar kleine pedofiele en grote satanische misdadigers tot in de kleinste uithoeken van de wereld in hun piepzak zitten.

De media berichtgeving had gisteren rond half acht al een onfrisse geur. Hoe kan het dat de “zelfmoord’ niet als hoofd item gebracht wordt in alle journaals en kranten, bijna nergens. Heeft de Deep State een vinger in de pap en werd Jeffrey Epstein ge-zelfmoord ? Ik denk het niet want dan had die zelfde Deep State het van de torens geblazen, zie je wel, wij zijn nog steeds aan de macht. Welkom in de wereld van Qanon.

Epstein dood en levend, …
Deze afbeelding kon in vanochtend om 11 uur al niet meer ’embetten’ via twitter
Wie is de dode op de foto?
Epstein” Gurney Picture is of Anthony Bourdain

Wordt vervolgd, …

… welkom in de wereld van Q anon

Op wikipedia de pagina van Ghislaine Maxwell is niets te zien toch heeft iemand dit screenshot gemaakt, let op de datum van overlijden, is dit de onvoltooide toekomstige tijd ?


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk