Jeffrey Epstein dood, zelfmoord (?) onder verscherpt toezicht, niet aannemelijk, … wordt vervolgt, …


Het meest ongelofelijke verhaal dat ik dit gehele jaar gehoord heb, ongelofelijk, en …. dit komt de gehele wereld van sex ‘misdadigers’ wel heel goed uit, de wereld van pedofielen, satanisten, wereldleiders, ‘hoogwaardigheidsbekleders, wereld ‘sterren’, en meer lagere rangen uitschot, …

Ik denk echter dat de ‘zelf’moord geen enkel uitstel van executie gaat worden, wordt vervolgd, …

Dit melden de media 25-07-2019 Epstein rond de klok onder zelfmoord bewaking
Dit zou wel eens een gelukkig ‘toeval’ kunnen zijn, nu kan alles versneld en zonder tegenwerking naar buiten worden gebracht! – Mike Donkers dotcom.radio

ZeroHedge: A Shocked World Reacts To News Of Epstein’s Impossible ‘Suicide’

Amerikanen werden zaterdag wakker met echt verrassend en verontrustend nieuws: Jeffrey Epstein, de rijke financier en pooier voor minderjarige meisjes bij de rijken en beroemdheden van de wereld, was er op de een of andere manier in geslaagd zichzelf in zijn cel in het Manhattan Correctional Center te doden, ondanks dat hij onder 24/7 verscherpt zelfmoord toezicht stond na een vermeende zelfmoordpoging een paar weken terug.

Nadat de New York Post foto’s had gemaakt van het lichaam van Epstein dat uit de MCC werd gereden, dook de online geruchtenmolen onmiddellijk in hyperdrive, met vooraanstaande journalisten zoals NYT-redactielid Paul Krugman en vele anderen die het officiële verhaal van wat er gebeurde in twijfel trokken.

Lees meer reacties op ZeroHedge

SGT report: Volgens gerechtelijke documenten die een dag voor zijn dood waren ontsloten, beweert een ander slachtoffer dat Epstein haar en andere meisjes had verhandeld aan enkele van de rijkste en machtigste mannen ter wereld, waaronder de Britse prins Andrew, miljardair belegger Glenn Dublin en voormalig gouverneur van New Mexico Bill Richardson . De lijst van het slachtoffer bevat ook ‘een andere prins’, een ‘buitenlandse president’, een ‘bekende premier’ en de eigenaar van een Franse ‘grote hotelketen’.

Een link naar een nieuw vrijgegeven Jeffrey Epstein document 09-08-2019

17.57 uur: Waarom is er nog geen pers conferentie waar uitsluitsel gegeven wordt over dit BELANGRIJKE WERELD NIEUWS, … ?

– morgenvroeg 12.00 uur opname dotcom.radio 14.00 uur online

NaturalNews: https://www.naturalnews.com/2019-08-10-isnt-it-obvious-jeffrey-epstein-was-murdered.html

De hashtag #ClintonBodyCount is al weer trending op Twitter, en de dood van Epstein verhoogt het totale aantal mensen dat mysterieus dood is gevonden na het bezitten van potentieel schadelijke informatie over de Clintons tot ongeveer 70 of zo. Geen enkel politiek echtpaar (Bill en Hillary) heeft een langer spoor van lijkzakken achter zich gelaten terwijl ze een steeds meer verraderlijke reeks hoge misdaden tegen deze natie hebben uitgevoerd. Hillary Clinton verkocht haar verwachte presidentschap aan de hoogste bieders op het internationale toneel en verzamelde honderden miljoenen dollars in de Clinton Family Foundation, die weinig meer was dan een trechter voor corruptie, omkoping en uitbetalingen. Iedereen die informatie bezat die de Clintons had kunnen blootleggen, werd op mysterieuze wijze dood gevonden. In feite is het gevaarlijkste beroep in Amerika, … werken voor de Clintons.

Begrijp dat als Hillary Clinton het presidentschap had gewonnen, Donald Trump nu in de gevangenis zou zitten met beschuldiging van verraad dankzij het feit dat de Obama-regering een uitgebreide, geënsceneerde hoax had opgezet om ten onrechte te beweren dat Trump voor de Russen werkte. Het plan was om via Clinton’s DOJ Trump te laten beschuldigen van verraad en daarmee een bericht te sturen naar iedereen die zou kunnen overwegen de Deep State ooit nog uit te dagen.


13-08-2019

10-08-2019 RTL Nieuws 19.30 uur. Het ‘nieuws’ opent uitgebreid met biologische voeding en de fraude zaken. — 2de onderwerp, de zomerstorm in Nederland. — Tornado Luxemburg — Nieuws uit Moscow — 10 minuten later, Epstein zelfmoord, … en natuurlijk werd buiten Bill Clinton ook Donald Trump nog even in verband gebracht met Epstein, dat terwijl een burger journalist toch al 24 uur weet dat er een getuigen verklaring is die duidelijk stelt dat dit niet het geval was, …

Einde verslag, … morgen gaan we verder op dotcom.radio. Opname 12.00 uur en online 14.00 uur uitzending op de locale omroep de SLOG om 21.00 uur


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk