Gedachtekracht & Gezondheid, dat past wel bij Gedachtenvoer: Boek: ‘Jij ben de placebo’.


Kan je jezelf gezond denken? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je zou verwachten. En als het gebeurt, dan kan het ook nog zo zijn dat het niet eens bewust is gebeurd. Een radicale of spontane remissie; weinig of geen medici schenken er aan­dacht aan.

Helaas gebeurt het omgekeerde veel vaker.

Net zo goed als dat je een ander ziek kan praten – wat we misschien allemaal weleens gedaan hebben met een collega die na een uurtje op hem inpraten zeer pips naar huis ging – kan je helaas ook jezelf ziek praten en/of denken.

Hoe zou dat komen dat wij mensen daar zo gevoelig voor zijn, is de grote vraag? Een aantal redenen liggen hieraan ten grondslag.

Dr. Joe Dispenza doet al tientallen ja­ren onderzoek naar deze fe­no­me­nen en onderwijst overal ter wereld zijn constant opgedane kennis. We zullen je een beetje op weg hel­pen, maar de echte informatie en kennis zal je uit het boek van dr. Joe Dispenza, “Jij bent de placebo“, moeten halen.

Een paar voorbeelden: onderzoeken hebben uit­ge­we­zen dat de meeste criminelen al zeer vroeg in hun leven gehoord hebben dat ze voor galg en rad zou­den opgroeien.

Daarentegen is mensen met een groot zelf­ver­trou­wen al vroeg verteld dat ze fantastisch waren.

De meeste mensen die maandelijks of zelfs dagelijks worstelen met geld (en meestal tekort komen), is vroeger hoogstwaarschijnlijk vaak verteld dat er geen geld op papa’s rug groeide en dat als je eenmaal voor een dubbeltje bent geboren je nooit een kwartje zal worden.

Een ander onderzoek heeft uitgewezen dat 75% van de mensen – indien ze hun beroepskeuze zouden kunnen overdoen – een andere richting zouden kiezen. Hun huidige beroep was hun al op vroege leeftijd ingegeven.

M.a.w. er worden zaadjes in je hersens geplant.

En zo zijn er honderden voorbeelden te geven, waarbij het principe geldt: iemand (of jijzelf) vertelt je iets (het liefst vele malen), je gelooft hem/haar en je hersens laten je de actie uitvoeren om het geheel te realiseren.

Het goede nieuws is dat je ook op latere leeftijd tegen jezelf kan praten (en dat doe je toch al de hele dag in je hoofd) waarbij je zelfs niemand anders nodig hebt. Het is nooit te laat …

Als je van top tot teen gelooft wat er wordt gezegd, heb je een hele grote kans dat het bewaarheid wordt, helemaal als dat moment met veel emotie gepaard gaat.

Dr. Joe Dispenza onderwijst mensen hoe ze de juiste dingen tegen zichzelf kunnen zeggen, met de juiste emotie en met de juiste hersengolven (een hele belangrijke), waardoor ze hun eigen leven kunnen leiden (niet meer door anderen ingegeven), inclusief financiën, gezondheid, zelfvertrouwen, etc.

Hij doet dat o.a. door de techniek en wetenschap te omarmen. Je kan tegenwoordig op een scherm zien in welk gedeelte van het brein iemand denk­ac­ti­vi­tei­ten heeft. In zijn boek staan voorbeelden.

Als uitgever van de boeken van dr. Joe Dispenza zijn wij enthousiast de lezer te laten weten dat dr. Joe, een bestsellerauteur en neu­ro­we­ten­schap­per voor één dag voor een exclusief business-seminar in Amsterdam is op 13 september a.s.

Ben je coach, arts, trainer of praktijkhouder en geïnteresseerd om hem een keer in levende lijve te horen spreken over hoe je zijn benadering in de praktijk kan brengen met je klanten of in je bedrijf, dan is deze dag een unieke kans.

13 september is GEEN dag voor consumenten, tenzij je nieuwsgierig bent, niets te doen hebt op die dag en geld over hebt. Het is nogmaals een dag voor professionals om de opgedane kennis om te zetten in je praktijk en/of bedrijf. Voor meer informatie en aanmelding, klik op de link: https://cvent.me/kWnXo (Geen accreditering, Engelstalige dag)

Eind oktober nieuw boek dr. Joe Dispenza
Het door ons uitgegeven boek: “Jij bent de Placebo” is een groot succes. Steeds meer mensen gaan het lezen en vooral toepassen. We zijn op dit moment druk bezig met de Nederlandse vertaling van “Becoming Supernatural“, zijn nieuwste boek. Ook dit is een parel. Dr. Joe Dispenza is een van de weinigen die gezondheid, wetenschap en spiritualiteit weten te verbinden.

Op 20-21-22 september is er ook een 3-daagse training om het gedachten patroon van dr. Joe Dispenza te leren. Klik op deze link voor meer info.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Bestel: Jij bent de Placebo


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk