Massale schietpartij in Amerika: Het belangrijkste bewijs dat ontbreekt bij elke …


Bron artikel NaturalNews: The most important piece of evidence that’s MISSING from nearly every mass shooting in America
Door: S.D. Wells | update 07-08-2019

Gezien het oneindige onvermogen van de meeste Amerikanen om te denken, is het niet verwonderlijk dat niemand op zoek is naar het voor de hand liggende bewijs dat de echte “waarheid” vertelt over hoe de laatste massa-schietpartijen echt zijn verlopen. Zie je, omdat een foto ‘duizend woorden’ waard is, dan is een video duizend foto’s of een miljoen woorden waard. Ooit de moeite genomen waarom de FBI en de Deep State nooit een enkele video aan het publiek laten zien van wanneer deze gewapende aanslagplegers het terrein van de winkel, school of theater betreden waar ze gaan schieten?

Walmart draait tenslotte 24/7/365 beveiligingsvideo’s vanuit meerdere hoeken, zowel buiten, als binnen, net als de meeste scholen. En we vragen niet om beelden van onschuldige mensen die worden neergeschoten, alleen de videobeelden van de schutters die binnenkomen, maar we zien NOOIT. Waarom?

Beveiligde videobeelden van de “schutters” komen niet overeen met het massa media verhaal van het evenement, dus het publiek ziet ze nooit

Het eerste wat de FBI doet wanneer ze in een massascène terechtkomen, is alle beveiligde videobeelden van binnen en buiten de locatie in beslag nemen. Ze nemen ook beelden van omliggende winkels of geldautomaten in beslag om er zeker van te zijn dat ze alles hebben. Dan is het altijd slechts EEN massale schieter, de “eenzame schieter”, zelfs nadat eerdere rapporten meestal van overlevenden en getuigen die praten over meerdere schieters. Waarom?

Je zult nooit de videobeelden zien van de “man” die Walmart binnenkwam in El Paso en onschuldige mensen neerschoot. Je zult die beelden nooit zien – niet op het nieuws en niet in de rechtbank wanneer hij wordt “vervolgd” voor zijn misdaden. Je zult zelfs geen beelden van hem zien op de parkeerplaats, terwijl hij rondloopt met zijn automatisch wapen, maar je zult wel gruwelijke beelden zien van doktoren die slachtoffers afslepen en vervoeren, want dat zijn de emoties die de pers wil dat je ervaart, en die overeenkomen met hun verhaal.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Stel jezelf nu de vraag WAAROM je nooit videobeelden ziet van massa-shooters die het pand binnenkomen. Bij Sandy Hook had de school net een nieuw hightechsysteem voor beveiliging ingevoerd. Waar zijn de buitenbeelden? Daarna zagen we veel zwarte en zilveren Fed-auto’s die alle wegen naar de school blokkeerden, dus geen medici konden in- of uitstappen, maar geen beelden van de stroman (patsy) brekende ramen of recht door de voordeuren lopen van de school, ooit. Gewoon een kreupel beeld van het kind van de psychiatrische afdeling 3 jaar eerder, voordat hij verdween.

Dat is hoe je WEET wanneer een gewelddadige gebeurtenis wordt opgevoerd, en meestal sterven echte mensen nog steeds, maar het gaat niet naar de manier die MSM dagen en weken later heeft verteld, en niemand vraagt ​​ooit om de beelden van de beveiligingsbewaking te mogen inzien.

Amerikanen worden DOMMER door gefluorideerd water, griepprikken en GMO’s

Wil je weten waarom de massamedia altijd de dekking van het ‘onderzoek’ afmaken met de ‘enkele schutter’-theorie? Omdat als er ooit echt meer dan één schutter was, ze misschien later samen zouden komen, in de gevangenis of met advocaten, en een compleet ander verhaal bevestigen, waarbij de FBI en de krankzinnige (wapen verbod) linksen betrokken zijn. Eén stroman is veel gemakkelijker te beheersen, gedrogeerd te blijven, of zelfs “ge-zelfmoord” later. Ik kan geen klokkenluiders in de weg hebben – ik moet voor dat eenzame schietverhaal gaan.

En zo lijkt dit script altijd te werken voor CNN, ABC, CBS, NBC, Washington Post, Boston Globe en de New York Times. Omdat geen enkele Amerikaan ooit eist om de videobeelden te zien. Het enige dat je ziet zijn betaalde crisisacteurs, malafide agenten die tijdens de schietpartij moeten aftreden (denk aan Parkland, Fla.), Wegrijden van de gewonden in ambulances, en natuurlijk alles wat wordt gevolgd door emotionele families van de slachtoffers.

En God zegene deze families die lijden, maar verdoem de leugenaars en manipulators die deze gruwelijke gebeurtenissen opvoeren, die altijd plaatsvinden nadat het echte nieuws hun meest verraderlijke daden bloot legt.

Hoe is dit bewustzijn van ‘ontbrekende video’s’ belangrijk voor je gezondheid?

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom je een artikel op Natural News leest dat alleen over massale schietevenementen lijkt te gaan, maar je zou het mis hebben. Dit gaat over bewustzijn, geestelijke gezondheid en bescherming van uw eigen mensenrechten.

Op dezelfde manier eisen Amerikanen NOOIT om de bewakingsbeelden van de videobewaking te zien na massale schietpartijen, maar ook niet om te weten wat er in vaccins zit. Vaccins verminken en doden elke dag meer mensen dan geweren. Daarom heeft de vaccinindustrie een schadevergoeding van meer dan $ 4 miljard betaald. Hoeveel zijn de families van slachtoffers van massale schietpartijen betaald?

Als je dagelijks pesticiden en geheugen wissende canola-olie consumeert, word je door de Deep State gecontroleerd. Je bent te stom om te vragen om de massa-opnames van videobeelden te zien (geweergeweld dat in stand wordt gehouden door elke gewelddadige Hollywood-film – denk hier aan John Wick).

Het is toch de schuld van geweren en videogames. Songteksten zijn de schuldige. De kinderen luisterden weer naar Marilyn Manson en Eminem tijdens het spelen van Resident Evil, Fallout en Grand Theft Auto! Waar is de video van de schutter die het pand binnenkomt? Is het plotseling ‘geclassificeerd’ materiaal door de FBI, of hebben ze het gewoon vernietigd?

Zie je hoe belangrijk dit allemaal is voor je gezondheid? Wanneer de berichtgeving over massa-aanslagen overal op tv, kranten en sociale media wordt gepleisterd, realiseer je dan dat dit ALLEMAAL deel uitmaakt van de grote oplichterij, om je dom en emotioneel te houden, terwijl je stemt voor gratis dingen van de regering die je wapens, je land, uw kinderen, en dwing iedereen tot naleving zich te vaccineren. Ooit ook opgemerkt dat bijna elke schutter SSRI-voorgeschreven medicijnen gebruikt? Ja, het is een gemene deler. Deze medicijnen bevatten bijwerkingen van depressie, angst, gewelddadige gedachten en aan moord en zelfmoord.

Ask for the video footage or don’t believe a damn thing they’re saying. None of it. Tune in to Newstarget.com and Censored.news for updates on narrative control and the truth about mass shootings. Remember, being intelligent and asking tough questions relates to your own safety, health, and human rights. Eat clean and stay armed. Be safe out there. Prayers go out to the families of these mass shooting victims.

Oeps, kijk nu eens, eerder op TV dan de gebeurtenis


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk