De dag van: Rolstoel vernietiging – Straling ‘ongeluk’ – Robot Politie – Smartmeters verbod – Levensverwachting daalt in het VK.


‘Hartverscheurende’ scène in Boston waar politie rolstoelen van daklozen vernietigt

Bron Common Dreams: ‘Heartbreaking’ Scene in Boston as Police Destroy Wheelchairs Belonging to Homeless People
Door: Eoin Higgins, staff writer

Naar verluidt vernietigde de politie in Boston dinsdagavond drie rolstoelen van dakloze stadsbewoners in een vuilniswagen pers als onderdeel van een hardhandig optreden tegen de daklozen van de stad.

“Operatie Clean Sweep” begon op 2 augustus nadat een officier correcties functionaris naar verluidt was getroffen tijdens een gevecht waarbij een aantal mensen op “Methadone Mile”, een stuk van de stad in de buurt van Massachusetts Ave. en Melnea Cass Boulevard waar een aantal klinieken en behandelcentra zijn. Het gebied heeft een hoge dakloze bevolking, van wie velen binnen vijf dagen het doelwit van de operatie zijn geweest die nog wordt voortgezet.

De vernietiging van de rolstoelen is alleen het laatste incident waarbij de bezittingen van daklozen tijdens de operatie werden vernield. Een man vertelde Boston Magazine dat de rolstoel van Jarrod was weggenomen nadat hij hem “voor een minuut” had verlaten, ondanks smeekbeden van zijn partner aan de politie. Lees verder


Russische onderzoeksfaciliteit gaf stilletjes 100 keer meer straling af dan de ramp in Fukushima … en bijna niemand meldde het.

Bron artikel NaturalNews: Russian research facility quietly released 100 times more radiation than the Fukushima disaster… and almost no one reported it
Door: Isabelle Z.

Free image Pixabay

Heb je gehoord over het radioactieve lek dat 100 keer meer straling dan Fukushima de atmosfeer in stuurde? Als het antwoord nee is, ben je niet de enige. Het incident, dat plaatsvond in 2017, ging grotendeels onder de radar ondanks de gevaren die het met zich meebracht. Nu is de bron geïdentificeerd als een nucleaire verwerkingsfabriek in Zuid-Rusland.

Italiaanse wetenschappers luidden in oktober 2017 de alarmbel over een piek in radioactief ruthenium-106, en vervolgens werden pieken gedetecteerd in Europa, Azië, het Arabische schiereiland en zelfs zo ver weg als het Caribisch gebied. De aanwezigheid van alleen ruthenium gaf aan dat de bron waarschijnlijk een nucleaire opwerkingsfabriek was; bij een reactorongeluk zouden verschillende radioactieve elementen vrijkomen.

Wetenschappers die onlangs het incident hebben onderzocht, konden vaststellen dat de besmetting eind september 2017 plaatsvond. Ze hebben het getraceerd tot de Mayak Production Association, een nucleaire faciliteit in het Oeralgebergte in de regio Chelyabinsk in Rusland.

De hoofdauteur van de studie, Leibniz University Nuclear Chemist Georg Steinhauser, zei dat hij “verbluft” was toen hij dit voor het eerst leerde. Hoewel bij routinematige surveillance elk jaar meerdere stralingslekken worden aangetroffen, zijn er in de geneeskunde meestal extreem lage niveaus van radionucliden bij betrokken. Dit was echter anders. Hij zei tegen New Scientist: “De ruthenium-106 was uniek in zijn soort. We hadden nog nooit zoiets gemeten. ‘

Rusland ontkent het incidentlees verder


Kunstmatige (A.I) “RoboCops” blijven verschijnen in de VS om Biometrische gegevens te verzamelen om ‘zwarte lijsten’ te maken.

Bron artikel the Activist Post: A.I. “RoboCops” Continue Rolling Out Across U.S. Collecting Biometrics and Creating Blacklists
Door: Nicholas West

De stap in de richting van het gebruik van robots voor wetshandhaving, particuliere beveiliging en zelfs om daklozen weg te jagen, is al tien jaar lang een trend die nu veel vaker voorkomt in het dagelijks leven.

“RoboCops” zijn nu van kust tot kust gelanceerd in 16 VS staten. Vorig jaar werden beveiligingsrobots ingezet in New York City. Zoals Aaron Kesel rapporteerde:

De robots kunnen iedereen op het trottoir scannen, kentekenplaten opnemen, infraroodzicht gebruiken en een van de engste toepassingen van deze technologie is de mogelijkheid om serienummers van mobiele telefoons binnen een aangewezen patrouillegebied te detecteren.

Huntington Park, CA heeft nu een eigen versie die is toegevoegd aan de politie, de ‘HP RoboCop’. MassPrivate Ik heb een paar maanden geleden een waarschuwing verzonden dat dit specifieke model zou worden uitgerold. Destijds ontvingen we de gebruikelijke promotieverklaring van de politie om de vele voordelen die burgers zouden ontvangen te adverteren. Dit inspireerde Muckrock om een archiefaanvraag bij de HPPD in te dienen om te zien welke details mogelijk in de oorspronkelijke rapportage zijn weggelaten. Vorige week ontving Muckrock een cache van documenten die ze nu voor het publiek uitbrengen.

Muckrock benadrukt de extra bewaking van de burgers dat ze het genoegen hebben om met hun eigen belastinggeld voor een bedrag van $ 8.000 per maand, per robot, te opereren. Wederom wordt de technologie geleverd door Knightscope, een leider in het veld voor het leveren van zowel overheden als particuliere beveiliging:

Volgens vrijgegeven marketingmaterialen is HP RoboCop een K5-model beveiligingsrobot geproduceerd door de in Silicon Valley gevestigde fabrikant Knightscope, Inc. […]

Interessant genoeg gaat de HPPD verder en beweert dat de K5 een “volledig autonome beveiliging datamachine” is die feitelijk “onderscheid kan maken tussen een onschadelijke voorbijganger en potentiële crimineel.”

Wat betreft de manier waarop de K5 dat doet, wijst de HPPD op de vele, vele sensoren van de robot, die blijkbaar gezichten, kentekenplaten en zelfs smartphones kunnen detecteren. Genoemde gezichten, kentekenplaten en smartphones kunnen vervolgens worden uitgelezen tegen een ‘zwarte lijst’ die een waarschuwing naar de HPPD zou sturen. Lees verder


lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Franse rechtbank beslist tegen slimme meters voor nutsbedrijven omdat ze mensen ziek maken

Bron artikel the Activist Post: French Court Rules Against Utility Smart Meters Because They Are Making People Sick
Door: B.N. Frank

Er zijn tientallen miljoenen slimme meters in de VS en over de hele wereld geïnstalleerd, dus het is waarschijnlijk dat ze bij u thuis en in uw gemeenschap worden geïnstalleerd, of u het nu weet of niet. Er is een documentaire over hen gemaakt – Take Back Your Power – omdat er zoveel problemen aan verbonden zijn, waaronder negatieve gezondheidseffecten en branden.

‘Merci beaucoup’ voor de Franse rechtbank wegens het vonnis om gezondheidsredenen en tegen de advocaat die blijft vechten namens klagers:

Een Franse rechtbank heeft om medische redenen de controversiële slimme meters van Linky uit 13 huizen gelast.

Het tribunal de grande instance (TGI of de burgerlijke rechtbank) van Tours heeft de zaak van 121 “anti-Linky” klagers onderzocht en 108 van de claims afgewezen. De overige 13 werden aanvaard, waarbij de rechtbank een mogelijk verband erkende tussen hun medische klachten en hun slimme meters van Linky.

Eén daarvan omvatte een zevenjarig kind dat in Tours woonde, die – zo zei de rechtbank – ‘in een staat van chronische vermoeidheid’ verkeerde en ‘moeite had met slapen’, zoals bewezen in een medische notitie, ‘die in verband kon worden gebracht met de Linky meter”.

Arnaud Durand, advocaat voor de klagers, zei dat hij zou aandringen op compensatie voor “de mensen die niet thuis kunnen wonen

In juni 2017 concludeerde medisch veiligheidsagentschap L’Agence Nationale de Sécurité Sanitaire (Anses) dat de meters kunnen worden gekoppeld aan enkele “gezondheidstwijfels”, waaronder de mogelijke gevolgen van blootstelling aan elektromagnetische velden.

Hij (Durand) hoopt nu meer zaken aan te spannen tegen de installatie van de Linky-meter in heel Frankrijk.

Het land heeft al 22 zaken voor de rechter gebracht, waaronder in Rennes, Toulouse en Bordeaux. De meeste claims werden weggegooid, behalve een paar klagers die “elektrogevoeligheid” van de meters benoemden.

[T] de meters zijn sinds het begin controversieel, met critici die bezorgdheid uiten over de vermeende gezondheidsrisico’s, brandrisico’s en de overdracht van gegevens van individuen aan een privébedrijf.

Tot nu toe zijn meer dan 700 gemeenten tegen de Linky opgekomen.

Lees / kijk verder

Levensverwachting daalt in het Verenigd Koninkrijk

Bron artikel Off Guardian: Life Expectancy Falters in the UK
Door: Colin Todhunter

Bron Pixabay

In een speciaal rapport in de krant the Observer in het VK op 23 juni 2019 werd de vraag gesteld: waarom hapert de levensverwachting? Het stuk merkte op dat Britten voor het eerst in 100 jaar eerder sterven. Het VK heeft nu de slechtste gezondheidstrends in West-Europa.

Afgezien van de cijfers voor ouderen en kansarmen, is er ook een zorgwekkende verandering in de kindersterftecijfers. Sinds 2014 is het percentage elk jaar gestegen: het cijfer voor 2017 is aanzienlijk hoger dan dat in 2014. Om deze toename van kindersterfte te verklaren, geven bepaalde experts de schuld aan ‘bezuinigingen’, minder verloskundigen, een overbelaste ambulancedienst, algemene achteruitgang van ziekenhuizen, meer armoede bij zwangere vrouwen en bezuinigingen waardoor er minder gezondheidsmedewerkers zijn voor patiënten in nood.

Hoewel al deze verklaringen geldig kunnen zijn, volgens milieuactivist Dr. Rosemary Mason, is er iets dat het reguliere verhaal vermijdt. Ze zegt:

We worden vergiftigd door onkruidverdelgers en andere pesticiden in ons voedsel en onkruidverdelger te spuiten zonder onderscheid op onze gemeenschappen. De media zwijgen. “

De vergiftiging van het Britse publiek door de agrochemische industrie is de focus van haar nieuwe rapport – Waarom hapert de levensverwachting: de Britse regering werkt al sinds 1949 samen met Monsanto en Bayer.

Wat volgt zijn bewerkte hoogtepunten van de tekst waarin ze vele officiële bronnen en rapporten citeert, evenals tal van peer-reviewed studies ter ondersteuning van haar argumenten.

TOXISCHE GESCHIEDENIS VAN MONSANTO IN HET VK

lees verder

REACTIE

[Pieter] Beste Henk, Na de VS blijkt de gemiddelde leeftijd ook in de UK te dalen. Zou het in NL anders liggen? Ik denk van niet. Daarom is de discussie over AOW en pensioenen zo’n onzin. Ook zg bekende Nederlanders halen steeds minder het gemiddelde lijkt het wel. Volstrekt logisch. We beginnen met onze baby’s en kleintjes meteen te vaccineren, met toxische stoffen. (o.a. kwik en aluminium) Het RIVM slaagt er niet in om aan te tonen dat vaccins veilig, effectief en nodig is. Het WOB verzoek van Stichting Vaccin vrij bewijst dat. Ook laten de cijfers van o.m. Lareb zien dat er meer slachtoffers vallen door vaccinaties, dan dat ze ellende voorkomen, maar blijven we onze kinderen vergiftigen. Vervolgens eten we voedsel dat zowel zwaar bespoten als bewerkt is. Maar nee hoor E-stoffen zijn prima zegt het objectieve Voedingscentrum en pesticiden zijn getest hoor. Niks aan de hand volgens onze overheid. Daarnaast staat de bevolking dagelijks bloot aan geoengeneering. Maar Chemtrails bestaan niet zeggen het KNMI en meneer Hiemstra. Zelf vervuilen we ons leefmilieu ook nog eens. Ja mensen zijn o zo bewust bezig met het milieu, maar niet heus. Kijk eens naar al die troep die bv achterbleef na de Gay parade en recent de berichten over de zwaar met plastic vervuilde Middellandse Zee. De documentaire Plastic whale, is ronduit schokkend. Wel 100% veroorzaakt door mensen itt dat geneuzel over de opwarming van de aarde. Als je dit weet, is het toch volstrekt logisch dat de gemiddelde leeftijd daalt. Succes met je goede werk.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk